Şimdi Ara

Assassin's Creed 2 İnceleme Videosu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
0
Favori
105.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1cisi ile aynı oyun motoru dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kont_andre

Oyunu oynamadan kötü yönde yorum yapanları anlayamıyorum.Zevk meselesidir evet ama oynamadan da konuşmak boş iştir.
    Bir oynayın da sonra yorum yapın beyler.
    Birincisi çok güzeldi ve ikincisi de öyle görünüyor.
    İnceleme bilgilendirici ve hoş olmuş.

İlk oyunda güzeldi sadece tekrar eden görevler biraz can sıkıcıydı yinede severek oynayıp bitirmiştim. AC 2'de bunu dikkate aldıklarını görüyoruz bir takım yenilikerin yanında hikaye olarak oyunun işleyişide ilkine göre daha iyi görünüyor. Çıkınca daha ayrıntılı göreceğiz nasıl olduğunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

1cisi ile aynı oyun motoru dimi?
    Evet, aynı motoru kullanıyor.
  • videonun sonu süperdi XD
  • inceleme icin tesekkurler
  • OYUN HARİKA olmuş özellikle şu para isteyen sokak şarkıcısına cart diye bıçağı nasıl sokuyor süperdi gülmekten öldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHARINGAN -- 8 Aralık 2009; 14:39:32 >
  • sondaki sokak şarkıcısı güzel olmuş
  • Üzülerek söylüyorum ama inceleme gerçekten kötü olmuş. İncelemeye daha girişte ağır spoiler yiyoruz. Ayrıca 2. oyunda tonla yan görev var. Az olan ilk oyundu 2. oyun değil. Grafikler nasıl 9 puan almış şaşırdım resmen. Çevre modellemesi ve kaplamaları dışında ahım şahım bir grafik yok ki oyunda. Yüz modellemeleri zaten sıradan. Bina ve çevre modellemeleri güzel.
    Sesler incelenecekse sadece yapılan dublaj değil diğer detaylarda incelenmeliydi. Örneğin ortalık yerde, öldürdüğünüz birinin üstünü ararsanız etraftan birileri, ölüyede hiç saygı kalmamış diyebiliyor ve siz dönüp o kişiye doğru bakınca lafı söyleyen kişi pardon pardon bende tam gidiyordum tarzı cümleler kurabiliyor. Bunun gibi birçok detay var. Ayrıca karakterimizin tırmanırken yukarı doğru sıçrayabildiğini de ekleseymişsiniz keşke yeni animasyonlardan bahsederken veya yerden herhangi bir şey alabileceğinizi. Ceset veya silah gibi.

Bana göre inceleme biraz yavan kalmış bu sefer. Umarım diğer incelemeler daha sağlıklı olur. Şunu söylemeden geçemeyeceğim, oyunu oynamamış veya hiç görmemiş arkadaşlar burada gördüklerinizin en az 5 katı var oyun içinde. Hakikaten baş yapıt olmuş diyebilirim oyun için.
    Neyse fazla uzatmayalım umarım diğer incelemeler daha başarılı olur.

• bir düzeltme 1. oyundada uzaktan bıçak fırlatmak mevcut 2. oyunda gelen bir yenilik değil
  • aslında bu oyuna türkçe yama yapmak lazım olmıyacak bişey diil zannedersem alt yazıları vardı zannedersem.
  • Spoiler verilmiş diyor millet sanki videoyu zorla izlettiriyorlar size oyundan kaydedilen videoda neden bahsedeceklerdi tabiki konusu hakkında bilgi verecekler videoyu herkes izledikten sonram mı hazırlasınlar?
    Ben spoiler olduğunu bilerek izliyorum bütün videoları ama oyunu oynarken buradaki bilgiler beni hiç rahatsız etmiyor.
    2 sayfadır spoiler var mesajlarından başka bir yorum yok oyun hakkında yorum yapsanızda yeni oynayacak olan kişilerinde oyun hakkında fikri olsa.

olaya bakınya "İğrenç bir video içinde spoiler var" lol...
  • oyunda gıldır gıcık işler çok.biraz fazla abartıldığını düşünüyorum.yok ayakkabı eskidi değiş yok giysi yırtıldı değiş... bunlar sıkar oyun içinde fazla gerçekçi olması her zaman bunaltır.görselde neden 9 verilmiş acaba?bence haketmiyor
  • Osmanlı yok mu 2de ?
  • oyun harbiden super olmuş bu kadar iyi olmasını beklemiyordum ilkininden çok daha iyi olmuş
  • 1 gb nVidia 9800 gts 4 gb ram de rahat oynarmıyım acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassins -- 10 Aralık 2009; 15:38:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassins

1 gb nVidia 9800 gts 4 gb ram de rahat oynarmıyım acaba

1 ile aynı oyun motoru.rahat oynarsın.
  • bıçak fırlatma ilk oyunda da vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

Osmanlı yok mu 2de ?
    Ortadoğu'da değil İtalya'da geçiyor. Bu yüzden "Kime boyun eğmek istiyorsun?" diyen askerleri 2. oyuna koymamışlardır.
  • İnceleme için teşekkürler eline sağlık @By_e
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.