Şimdi Ara

Assassin's Creed 2 İnceleme Videosu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
0
Favori
105.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw neye göre sesler 10 değil 9 değil de 9.5 aldı.Kriter nedir ? Lütfen iş sırf iş olsun diye puanlama yapmayalım.
  • şu güzelim incelemeleri niye konudışına yansıtıyorsunuz anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonalp

yaw neye göre sesler 10 değil 9 değil de 9.5 aldı.Kriter nedir ? Lütfen iş sırf iş olsun diye puanlama yapmayalım.

bunu ben de merak ediyorum şöyle böyle çok güzel sesler felan diyor en sonunda 9.8 veriyor bi incelemede görmüştüm 0.2 puanı nerden kırdınız onu da söyleyin bari
  • Olmamış. Bu ne lan The Godfather Versiyon Rönesans Aile dostu falan.

Go back Altair!
  • eski oyunda bıçakları uzun mesafeden düşmana locklanarak atabılıyoruz :)
  • inceleme için teşekkürler
  • Süper inceleme,normalde bu tarz oyunları sevmem ama n yalan söliyim ilgimi çekti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: şey sadece üye?

Merhaba.İnceleme icin teşekkürler bir sorum var:
    Şu sistemle bu oyunu oynaya bilirmiyim;
    İşlemci:İntel Core duo E5200 2.5
    Ekran kartı:Ati Radeon HD4830 512mb
    Anakart:Gigabyte G31M-ES2L
    Ram:Kingston 2Gb DRR2 Cl6
    (Overclock yapılmadan)
    Şimdiden teşekkürler.

Rahat oynarsınız
  • merakla bekliyorum
  • Pc içinde gelsede oynasak Rönesans ve Da Vinci şaheserleri ayrı bir masalsı deneyim olacak orta doğunun mistik havasından sonra.......
  • Oyunu oynamadan kötü yönde yorum yapanları anlayamıyorum.Zevk meselesidir evet ama oynamadan da konuşmak boş iştir.
    Bir oynayın da sonra yorum yapın beyler.
    Birincisi çok güzeldi ve ikincisi de öyle görünüyor.
    İnceleme bilgilendirici ve hoş olmuş.
  • Masalsı mı? YUH!

Prince of Persia olsa tamam da, AC2'nin neresi masalsı yav?

İnceleme de çok kötü olmuş ayrıca, bir kere nasıl oynadınız yahu oyunu? İlk oyunda yan görevler 5-6 taneydi, istisnasız. 2. oyunda daha fazla yan görev çeşidi ve yığınla yan görev var, çoğu da geçilebilir. Bıçak atma? Çok yeni bir özellik, evet. Uvv beybi denilecek cinsten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerelictHuman -- 6 Aralık 2009; 22:42:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnimePiggy

Masalsı mı? YUH!

İnceleme de çok kötü olmuş ayrıca, bir kere nasıl oynadınız yahu oyunu? İlk oyunda yan görevler 5-6 taneydi, istisnasız. 2. oyunda daha fazla yan görev çeşidi ve yığınla yan görev var, çoğu da geçilebilir. Bıçak atma? Çok yeni bir özellik, evet. Uvv beybi denilecek cinsten...

İnceleme pek iyi olmamış gerçekten hele spoiler vermişler başta bi kere o hiç olmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: Fâti

quote:

Orijinalden alıntı: AnimePiggy

Masalsı mı? YUH!

İnceleme pek iyi olmamış gerçekten hele spoiler vermişler başta bi kere o hiç olmamış

• Cok eglenceli bir oyun incelemede bir o kadar eglenceli olmuş,teşekkürler Erdinç.
  • inceleme için teşekkürler.pc versiyonun geç çıkması çok kötü bir haber oldu.daha erken çıkacak sanıyordum.
    gerçekten çok kaliteli bir başyapıt Assassin's Creed.Çok emek verilmiş.Orjinali alınmasını sonuna kadar hakeden bir oyun..
  • elinize sağlık
    güzel bir inceleme olmuş
  • güzel inceleme olmuş
    adam kafasına ne taş yedi be bide slow motion gösteriyolar
  • Vİdeonun sonu süper diya sokak şarkıcısı :D
  • oyun mukemmel olmus gercekten.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.