Şimdi Ara

Assassin's Creed 2 İnceleme Videosu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
0
Favori
105.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4 gb ram
    Atı HD 3470

Oyunu akıcı oynayabilir miyim ?? oyun ağır olunca hiç bir zevk alamıyorum.

ilk oyunda da biraz yavaştı , mecburen çözünürlüğü bayağı düşürüp oynadım.

ekran kartı yeterli mi ?

Bu arada elinize sağlık , güzel bi çalışma olmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechNopaT -- 11 Aralık 2009; 20:26:47 >
  • Sonu çok hoşuma gitti.
  • Öncelikle ek karakter animasyonlarından bahsedilmiş ama ilerlerken bir yenilik görmedim sadece dövüş sırasında yenilikler var. Birde yenilik denilen fırlatılan bıçaklar ilk oyunda da vardı. Bittikçe çevredeki çetecilerden bu bıçaklardan çalıyorduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tavuklu Pilav

Olmamış. Bu ne lan The Godfather Versiyon Rönesans Aile dostu falan.

Go back Altair!

nasil olmamis oyunu oynadinmi da yazdin bu mesaji merak ediyorum..
  • güzel oyun! Assassin�s Creed 2 ve prince of persia 2 side mükemmel oyunlardır tavsiye ederim.
  • Bolum Sonu Canavarını çok seviyorum gerçekten mükemmel video incelemeleriniz var, bu videoyu izledikten sonra Assassin Creed 2 yi oynayasım geldi harika videolar ama tek eksik var bu video incelemeler çok az sayıda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighDamagE

bir düzeltme 1. oyundada uzaktan bıçak fırlatmak mevcut 2. oyunda gelen bir yenilik değil

Benden de size bir düzeltme o zaman:İlk oyunda attığınız bıçakla düşman etkisiz hale gelmiyordu,bunda geldiğini söylüyor.Yanlış anlamışsınız.

quote:

Öncelikle ek karakter animasyonlarından bahsedilmiş ama ilerlerken bir yenilik görmedim sadece dövüş sırasında yenilikler var. Birde yenilik denilen fırlatılan bıçaklar ilk oyunda da vardı. Bittikçe çevredeki çetecilerden bu bıçaklardan çalıyorduk.

@ ATiM

Sizin için de geçerli bu düzeltme ilk oyunda bıçaklarla düşman öldürülemiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XPerience -- 9 Ocak 2010; 18:36:30 >

• sonu süper olmuş incelemenin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante*
    sonu süper olmuş incelemenin

• bi oyunun her yerimi güzel olur
  • konsola neden önce çıkıyorsa bu oyun
  • Oyunun tanıtım videolarında artık düşmanla dövüşürken onların silahlarını ellerinden alabileceğimizi gösteriyordu. İncelemede bu konuya değinilmemiş. Böyle bir özellik yok mu acaba?
  • Evet, var. Oyunun ortalarında gösteriliyor nasıl yapılacağı.
  • ben bu oyunun black edition versiyonunu pc için almak istiyorum ancak türkiye'de ön sipariş verebileceiğim bi site bulamadım. işin ilginç yanı ithal eden firmayıda bulamadım. aralgame'e mail attım, ithalatını biz yapmıyoruz dediler. bu konuda herhangi bi şeyler duyan kimse var mı?
  • inceleme için teşekkürler.
  • Bende önceden izlemiştimn vidyoyu gercekten cok hos yapılmış emegi gecenlere saygılar. oyunu da dun bir kac saat oynadım gercekten mükemmel bir oyun yapmıslar ilk oyunu oynamamıstım ama bu oyun cok guzel geldi. Kontroller cok iyi mukemmel italya manzarası büyülüyor resmen. leonarda da vinciyle tanısmak cok etkileyici. diyaloglarda sürükleyici film izler gibi oynuyosunuz. ama bir arkadasın da bahsettigi üzere dövüs sistemi tatminsizlik yaratıyor. adamlar tek tek geliyolar yandakiler bisey yapmıyor genelde ama yinede farklı hareketler yapmak güzel oluyor kılıclı aletli falan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayurdakok

ben bu oyunun black edition versiyonunu pc için almak istiyorum ancak türkiye'de ön sipariş verebileceiğim bi site bulamadım. işin ilginç yanı ithal eden firmayıda bulamadım. aralgame'e mail attım, ithalatını biz yapmıyoruz dediler. bu konuda herhangi bi şeyler duyan kimse var mı?

Oyunun Türkiye'deki dağıtımını Tiglon gerçekleştiriyor. Gerekli bilgiyi ordan alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_e

quote:

Orijinalden alıntı: ayurdakok

ben bu oyunun black edition versiyonunu pc için almak istiyorum ancak türkiye'de ön sipariş verebileceiğim bi site bulamadım. işin ilginç yanı ithal eden firmayıda bulamadım. aralgame'e mail attım, ithalatını biz yapmıyoruz dediler. bu konuda herhangi bi şeyler duyan kimse var mı?

Oyunun Türkiye'deki dağıtımını Tiglon gerçekleştiriyor. Gerekli bilgiyi ordan alabilirsiniz.

çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için.

• pc ye ne zaman çıkacağını öğrenmek için sitelerine girmiştim, ubisoft un forumlarında gözüme çarptı
    kızgın kullanıcılar bas bas bağırıyorlar bizi kandırdığınız için oyunu illegal yollardan temin edecez filan diye:)
    forum admini yetişmeye çalışıyordu en son :)))
  • ps3 ümde bitirdim bu oyunu ilk oturuğumda 6 saat başından kalkamamıştım ilki hemen sıkmıştı bu oyun gerçekten muhteşem olmuş firma ilk oyundan gelen şikayetleri dikkate almış ve oyunda düzeltmelere gitmiş pc ye çıksın onu da alıp bitirecem:) son yıllarda oynadığım en iyi oyun
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.