Şimdi Ara

Assassin's Creed 2 İnceleme Videosu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
0
Favori
105.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatımda oynadığım en iyi aksiyon oyunu diyebilirim 2 günde altair'in armoru silahı tüm viewpointler dahil oyunu bitirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Hayatımda oynadığım en iyi aksiyon oyunu diyebilirim 2 günde altair'in armoru silahı tüm viewpointler dahil oyunu bitirdim

Aynı şekilde benimde öyle
  • arkadaşlar assasin's creed 2 ye daha yeni başladım ve leanardo dan hidden blade diye bi silah alıncak ordayım.silahi alıyorum denemek için q ya bas diyo ve orda video kilitlenio hiç bişi yapamıyorum.böle bi sorunla karşılaşan oldu mu?yardımlarınızı bekliorm. teşekkürler!
  • level sitesinde elif diye biri bu oyuna çok kötü kazık atmıştı.bence en iyi donanım haber ve bsc
  • asasian creed 1 süperdi 2 daha süper
  • Oyunu aldım ve oynuyorum şu anda. İlkine göre daha çok ajan havası ve görev tamamlama yönü var gibi. Grafikler güzel ve oyun daha iyi optimize edilmiş gibi geldi bana. Daha rahat ve daha güzel bir performans alıyorsunuz. Yani güzel ve oynanacak bir oyun kendileri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 31 Ağustos 2010; 10:59:03 >
  • Sonu baya iyi olmuş
  • sonu süper olmuş :D
  • fane oyun bende var sabah 8 akşam11:D
  • pc modelini açamadım üyelik istiyo onu nasıl yapçaz
  • bi şey sorcam the truth'da resimleri falan bitiren var mı ?
  • biri bana yardım etsin ne olur :( SiLah sıkma görevi geLiyor nasıL yapılacak söyleyin
  • Erdinç abi, özledim incelemelerini... Lütfen geri dön. :(

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • gerçektende sonu guzel olmuş
  • PS3'te Şu An Oynuyorum Grafiklerin Burada Gözükenden Çok Daha Kötü Olduğunu Söylemem Gerek Genede Assassins Creed Başından Kalkmadan Soluksuz Eğlence İle Oynuyorum :)

• Arkadas uplamayın insan tekrardan oynayası geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 3 Ekim 2012; 1:34:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ac3 çıkmış ve 1 tane seriden oynamadım temeli 2yle başlatıyorum haydi hayırlısı

• Kimilerine göre serinin en iyi oyunu bana göre ise en iyi oyun. Seriyi tam 7. kez bu gün bitirmiş bulunuyorum. Umarım AC 3 felaketinden sonra yeni Black Flag bize AC 2 oynarken ki heycanı tekrar yaşatır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tenth Doctor

Kimilerine göre serinin en iyi oyunu bana göre ise en iyi oyun. Seriyi tam 7. kez bu gün bitirmiş bulunuyorum. Umarım AC 3 felaketinden sonra yeni Black Flag bize AC 2 oynarken ki heycanı tekrar yaşatır.

Black flag'da gizlilik ve karizma ön planda.Ben inanıyorum ki çok güzel oyun olcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenth Doctor

Kimilerine göre serinin en iyi oyunu bana göre ise en iyi oyun. Seriyi tam 7. kez bu gün bitirmiş bulunuyorum. Umarım AC 3 felaketinden sonra yeni Black Flag bize AC 2 oynarken ki heycanı tekrar yaşatır.

ben black flag'ten ümitliyim açıkcası gemi savaşı çok olsun yeter benim için ac3'te neredeyse sadece gemi savaşlarından zevk aldım mükemmeldi gerçekten
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.