Şimdi Ara

Assassin's Creed 2 Uyuz Bölüm :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyundan fotoğraf alamadım kusura bakmayın hatırladığınız kadarıyla artık... Oyunda gizli bölümler oluyor atlamalı zıplamalı en sonunda bi taş mezarlığın içinden tablet alıyorsunuz. İşte bende onun sanırsam son basamağındayım. Bir elemanla kovalamaca oynuyorsunuz sürekli size kapıları falan kapatıyor en sonunda zaten savaşıp onları geçiyorsunuz ama bir yere geliyorsunuz etrafı sularla kaplı... orda kolu çekiyorum herşey yerine geliyor. her neyse sonra 4 işaretli bölge oluşuyor oralardan sırasıyla geçmeniz gerekiyor ama ilkinde afalladım bir türlü basamakları aştıktan sonra karşı tarafa atlayamadım.

Biraz ilginç bir anlatış tarzı oldu ama göz önünde canlandırıp o yeri hatırlayanlarınız varsa yardımcı olabilir mi?

TEŞEKKÜRLER...!

• Bende aynı yerde takıldım geçemiyorum hala.
  • Ben hatırlıyorum ve öyle çok bölümle karşılacaksın , özellikle Altair'in zırhını almak istiyorsan. Tabii ki buradan arkadaşlar da yardımcı olurlar ama ben youtube'dan izleyip öyle denemeni tavsiye ederim. Her bölümün anlatımlı videoları var orada hemen bulursun.
  • bir, oyunla alakalı bir sorun varsa ana konusuna yazmalısın. ikincisi sanırım bu bölümdesin eğer burdaysan duvara düz tırmanıp sağ tarafa doğru atlayacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thend

bir, oyunla alakalı bir sorun varsa ana konusuna yazmalısın. ikincisi sanırım bu bölümdesin eğer burdaysan duvara düz tırmanıp sağ tarafa doğru atlayacaksın.

Konunun içeriğini okumadan nerde takıldığını direk anlamıştım, ben de orda takılmıştım sonra işin mantığını çözünce gerisi kolay geldi zira buna benzer atlama yerleri mevcut. Arkadaş doğru söylüyor,duvardan destek alıp zıplayacak ve yukardaki demiri tutacaksın.

• Arkadaşım burası kolay olan tarafı ilerlerde ne yapacaksın burayı geçemediysen. bende kavrayamamıştım ancak tuşları anladıysan denediğinde bilmesen bile oluyor... Ayrıca oyun şahane
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.