Şimdi Ara

Assassin's Creed (21.12.2016) l Michael Fassbender (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
8
Favori
24.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MERT*

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mali_1907

umarım ana karakter Altair olur.Oyunlarda Ezio'yu yeteri kadar tanımıştık :D

Aynen. Altair'i kısa süre önce Assassin's Creed: Revelations ile tanıdım. Bana oldukça ilgi çekici bir karakter gibi geldi. Tabii eğer devam filmi olursa Ezio'yu da görmek isterim.

İlk oyunu oynamamışsın o zaman. İlk oyunda tamamen Altair'i yönetiyoruz. Ama oynanış olarak çok monoton söyleyeyim.

Nedense hep ilk oyunun grafiklerinin kötü olduğunu düşünmüşümdür. Şimdi bir tane oynanış videosu izledim. Assassin's Creed 2 ya da Revelations ile arasında pek görüntü farkı yok. Revelations'u bittirdiğimde ilk oyunu da oynarım belki.

Direkt 2'den başlayarak yanlış yapmışsın. Kronolojik sıra bozulmuş ayrıca 2. Oyundan sonra ilk oyunu ne kadar sevebilirsin tartışılır. Grafik neyse de ilk oyun daha ağır ve diyaloglar geçilemiyor. Ben sıkılsam da sırf senaryosu için oynamıştım. 2. Oyundan itibaren coşmuşlar zaten. Ac2'den sonra Ac Brotherhood vardı sonra Revelations , yoksa Brotherhood'u atladın mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen. Altair'i kısa süre önce Assassin's Creed: Revelations ile tanıdım. Bana oldukça ilgi çekici bir karakter gibi geldi. Tabii eğer devam filmi olursa Ezio'yu da görmek isterim.

İlk oyunu oynamamışsın o zaman. İlk oyunda tamamen Altair'i yönetiyoruz. Ama oynanış olarak çok monoton söyleyeyim.

Nedense hep ilk oyunun grafiklerinin kötü olduğunu düşünmüşümdür. Şimdi bir tane oynanış videosu izledim. Assassin's Creed 2 ya da Revelations ile arasında pek görüntü farkı yok. Revelations'u bittirdiğimde ilk oyunu da oynarım belki.

Direkt 2'den başlayarak yanlış yapmışsın. Kronolojik sıra bozulmuş ayrıca 2. Oyundan sonra ilk oyunu ne kadar sevebilirsin tartışılır. Grafik neyse de ilk oyun daha ağır ve diyaloglar geçilemiyor. Ben sıkılsam da sırf senaryosu için oynamıştım. 2. Oyundan itibaren coşmuşlar zaten. Ac2'den sonra Ac Brotherhood vardı sonra Revelations , yoksa Brotherhood'u atladın mı?

Aslında AC3 ile başladım, 2 değil. O zamanlar daha bu oyundan haberim yoktu, bir arkadaş "çok güzel grafikleri, güzel hikayesi var falan" dedi, öyle oynamaya başladım. 3. oyunu da bitirmedim zaten. Save dosyası hasar görmüştü, ben de baştan başlayacağıma AC2 oynamaya karar verdim. Yaklaşık 1 ay önce bilgisayara format atıldı, tüm oyunlar silindi, ben de ne oynasam diye düşünürken Revelations'a rastladım. Oyunun İstanbulda geçtiğini görünce de ilgimi çekti. Yani evet, AC Brotherhood'u atladım.

Edit: Durum kısaca şöyle; Assassin's Creed 3 -> Assassin's Creed 2 -> Assassin's Creed: Revelations

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 20 Haziran 2015; 15:07:39 >

• AC 2 -Brotherhood- Revelations arasında grafik kaliltesi farkı yok gibi gözüksede aslında var. Ben Revelations oynadıktan sonra Brotherhood'u oynayayım dedim, grafikler çok kötü geldi ve kapattım direk
  • Serinin en güzel oyunu

Ac3, ac black flag gerisi o kadar güzel değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AC2-Broterhood ve Revalations en güzel oyunlarıdır AC serisinin.Benim favorim Broterhood ve AC1 baya monoton bir oyun yani görevleri falan hep tekrar ediyor kendisini

Filme gelince Michael Fassbenderdan çok ümitliyim bana göre son zamanların en iyi aktörü
  • quote:

Orijinalden alıntı: George Staub

Serinin en güzel oyunu

rouge u oynadınız mı bence en az black flag kadar güzel bir oyun olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

quote:

Serinin en güzel oyunu

Yükledim ama oynamadım neredeyse oyunun tamamı denizde geçiyırmuş o yüzden pek beğenilmemiş

• quote:

quote:

quote:

Serinin en güzel oyunu

Yükledim ama oynamadım neredeyse oyunun tamamı denizde geçiyırmuş o yüzden pek beğenilmemiş

bence en azından bir deneyin yarım saat sevmeyeni olduğu kadar seveni de bol olan bir oyun.
  • Hikaye bakımından Revelations'tan sonrası yalan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

Hikaye bakımından Revelations'tan sonrası yalan.

Ezio'dan sonrası çöp
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Serinin en güzel oyunu

bence en azından bir deneyin yarım saat sevmeyeni olduğu kadar seveni de bol olan bir oyun.

Şimdi açtım oyun başlar başlamaz bir elemanı takip ediyoruz 2 saat sonra oynarım black flag ile bağlantısı var mı oyunun ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Serinin en güzel oyunu

Şimdi açtım oyun başlar başlamaz bir elemanı takip ediyoruz 2 saat sonra oynarım black flag ile bağlantısı var mı oyunun ?

ac-3 ile daha bağlantılı herhalde. Gemi olayları falan black flag ile benziyor ama templar tarafının nasıl olduğunu görüyoruz daha çok .

• bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Yok yani sorun Ezio değil. Ezio çok iyi bir karakterdi ama benim bahsettiğim kısım günümüz hikayesi hiç ilerlemiyor. Karakterlerin hikayeleride Ezio'yla aynı resmen. Arada farklı olarak Connor vardı bir tek. Yeni karakter yaratırken direk Ezio'dan araklıyorlar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Serinin en güzel oyunu

ac-3 ile daha bağlantılı herhalde. Gemi olayları falan black flag ile benziyor ama templar tarafının nasıl olduğunu görüyoruz daha çok .

Peki kullandığımız karakter hangi ülkeli mesela ezio italyandı, connor kızılderili, edward ispanyoldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

Yok yani sorun Ezio değil. Ezio çok iyi bir karakterdi ama benim bahsettiğim kısım günümüz hikayesi hiç ilerlemiyor. Karakterlerin hikayeleride Ezio'yla aynı resmen. Arada farklı olarak Connor vardı bir tek. Yeni karakter yaratırken direk Ezio'dan araklıyorlar.

Katılıyorum.Mesela Ezio'nun saçı uzundu.Ondan sonraki tüm karakterlerin mi saçı uzun olur arkadaş

• Karakterin de etkili olması oynayanı çekmesi lazım ama Ezio'dan sonraki karakterler etkili olamadı gerek Connor gerek Edward en son çıkanı oynamadım ama eminim ondaki karakter de Ezio etkisi yaratamaz. Ezio'nun bi karizması vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLackMumbLe -- 20 Haziran 2015; 19:43:38 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aslında AC3 ile başladım, 2 değil. O zamanlar daha bu oyundan haberim yoktu, bir arkadaş "çok güzel grafikleri, güzel hikayesi var falan" dedi, öyle oynamaya başladım. 3. oyunu da bitirmedim zaten. Save dosyası hasar görmüştü, ben de baştan başlayacağıma AC2 oynamaya karar verdim. Yaklaşık 1 ay önce bilgisayara format atıldı, tüm oyunlar silindi, ben de ne oynasam diye düşünürken Revelations'a rastladım. Oyunun İstanbulda geçtiğini görünce de ilgimi çekti. Yani evet, AC Brotherhood'u atladım.

Edit: Durum kısaca şöyle; Assassin's Creed 3 -> Assassin's Creed 2 -> Assassin's Creed: Revelations

Çıkış sırasına göre AC,AC2,AC Brotherhood, AC Revelations, AC3, AC4 Blag Flag, AC Unity, AC Rogue ve yeni gelecek olan AC Syndicate. Çıkış sırasına göre oynamanı tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hala beklemekteyiz :D

• Ariane Labed filmin kadrosuna katıldı.
  • Film afişinin başka bir versiyonunu görmüştüm. Ama bağımsız yapımda olabilir, hayranlardan birinin yaptığı photoshop yani. Altair'in eli vardı o kartalın yerinde, hidden blade açıktı, altair olduğunu yüzük parmağının kesik olduğundan anladım. Eğer Altair'i oynarsa çok iyi olur, zira en beğendiğim Assassinlerden birisi kendisi. Ama bilmem kaç saatlik oyun saati olan senaryonun en fazla 2 saatlik filme nasıl sığacağını merak ediyorum. Gerçi ilk oyun bir çok yerde tekrar ediyodu kendini, görev al-suikast yap-milleti dinle şeklide. Onun yerine Robert de Sable düellosunu falan koysalar süper olur. Umarım beklediğim gibi bir film olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Da Kurlzz -- 6 Temmuz 2015; 1:17:40 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.