Şimdi Ara

Assassin's Creed (21.12.2016) l Michael Fassbender (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
8
Favori
24.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: heymannn

Yav Ezio'yu görecem diye çok heyecanlamıştım. Ulan çok özledim Ezio'yu, kendinden emin hareketlerini, cool tavırlarını, 50 kişinin arasına dalmalarını. Of ulan of.

aynen valla ezio dan sonra hiçbir ac karakterine ısınamadım reis efsaneydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redshift kullanıcısına yanıt
    Film konusu burası.
  • Aguilar kim ya,Ezio varken Aguilar kimmiş
  • csb.amma ne csb ha.ac ölmüşmüş.

hz isa çarmıha gerilmedi roma imparatorunu gerdiler demek gibi bişi bu.hele şu söylediği saçmalığa bak.ayrıca tutmazsa tutmasın millet beğenmiyorsa bu onun kötü olduğunumu gösterir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsi -- 31 Ağustos 2015; 10:00:56 >
  • efsi E kullanıcısına yanıt
    Arkadaş doğru söylüyor. Ac serisi öldü artık. Film olarak temiz bir sayfadan başlayabilirler ancak Ac serisi oyun olarak kredisini tüketti. Şu anda yılın en çok beklenen oyunları arasına AC hiç bir şekilde giremez. İnsanlar giderek umursamamaya başlıyor oyunu. Duyurulduğunda gelen yorumlar insanların oyuna karşı heyecanını yitirdiğinin bir göstergesi.
  • Bencede eski ilgiyi toplayabileceğini sanmıyorm giderekte popüleritesini yitiriyor
  • oyun bir kere çok iyi.kolay kolay ölmez.hadi diyelim ki insanlar beğenmiyor bu onun kötü olduğunu göstermez ki sadece insanları zevkine hitap etmiyor.objektif olarak değil kötü olduğu içni değil insanlar öyle gördüğü için öyle.
  • Ubisoft , aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp koymaya devam ediyor ve çıkarttığı her oyunda optimizasyon problemleri git gide artıyor , sence iyiye gitmek demekmi bu ? Adam diyorki GTX980 falan yoksa elinde benim çıkarttığım oyunları oynayamazsın kaldıki GTX980'de bile kasıyor öyle bir optimizasyon yapıyorlarki.Hadi onu geçtim içerikte çöpleşiyor git gide.Tabi sizinde fikrinize saygı duyarım ama genel olarak çoğu kişinin fikri bu şekilde anladığım kadarıylada ağır Ac fanısınız.
  • ben zaten bir ilk oyunu birde unityi oynadım.ve çok güzel ikiside.diğer oynlarında kötü olduğunu sanmıyorum.ısıtıp ısıtıp öne koyma meselesine şunu sçyliyim onu bilmiyorum ama oyun sonuçta iyi.optimzasyonda haklısın.peki içerik neden çöpleşiyor onu anlamadım.?ac uzmanı değilim sadce biraz oynadım ve oyun kötü değil.diğer hangi oyunlar onun kadar iyi.sayı o kadar fazal değil.o yüzden bunu iddia etmeden önce kanıt usnacaksın.buyrun cevap verin haklıysanız haklısınız diyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsi

ben zaten bir ilk oyunu birde unityi oynadım.ve çok güzel ikiside.diğer oynlarında kötü olduğunu sanmıyorum.ısıtıp ısıtıp öne koyma meselesine şunu sçyliyim onu bilmiyorum ama oyun sonuçta iyi.optimzasyonda haklısın.peki içerik neden çöpleşiyor onu anlamadım.?ac uzmanı değilim sadce biraz oynadım ve oyun kötü değil.diğer hangi oyunlar onun kadar iyi.sayı o kadar fazal değil.o yüzden bunu iddia etmeden önce kanıt usnacaksın.buyrun cevap verin haklıysanız haklısınız diyim.

İlk oyun ve Unity'i oynamızsınız sadece , oyunları sırasıyla oynasaydınız ne demek istediğimi anlardınız.İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 31 Ağustos 2015; 14:36:52 >
  • Yarım yamalak bir baştan bir sondan oyun oynayan adam çıkmış burda Assassin Creed oyunundan ders vermeye kalkıyor Bloklayıp geçin prim vermeyin böylelere.

Son birkaç yıldır çıkan Assassin Creed oyunları ubinin oyunun adı üzerinden para kazanmak için yaptığı stratejiden başka bişey değil,öldürdüler koca seriyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 3 Eylül 2015; 20:48:47 >
  • Bu arada haberiniz olsun diye yazıyorum. Bu film çıkmadan önce bu sene sonunda Macbeth diye bir film çıkacak ve kadro olarak bu filmle ortak noktaları var. Yönetmen aynı. Fassbender ve Cotillard var. İnternette fragmanını bulabilirsiniz. Fragmanı izledikten sonra otomatik olarak bu filme olan beklentilerimde arttı.
  • Oo Marion Cotillard varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

Bu arada haberiniz olsun diye yazıyorum. Bu film çıkmadan önce bu sene sonunda Macbeth diye bir film çıkacak ve kadro olarak bu filmle ortak noktaları var. Yönetmen aynı. Fassbender ve Cotillard var. İnternette fragmanını bulabilirsiniz. Fragmanı izledikten sonra otomatik olarak bu filme olan beklentilerimde arttı.

Shakespeare'in en sevmediğim ve sıkıcı bulduğum hatta bir İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi olarak dersteki gösteriminde uyuyup kalmamı göz önüne alırsak, 2 filmi kıyaslamamak lazım diye düşünüyorum. Çok ayrı noktalarda olay örgüleri var.

Bunun yanında Assassin's Creed filmine dönecek olursak, oyundan bağımsız bir senaryo olmasının iyi olacağı fikrindeyim. Sonuçta oyunda gördüğümüz şeyleri tekrar film olarak görmek çokta fark yaratmazdı insanlarda. Eh üstüne bir sürü oyun ve ayrı ayrı baş karakterlerin olduğunu göz önüne alırsak en iyisi farklı bir senaryo olması.

• Topu topu 2 oyununu oynamış, Ac şöyle Ac böyle güzel diyerek yıllardır oynayanlara oyunu öğretiyorlar Ezio serisi sonrası tamamen çöptür Ac oyunları.
  • arkadaşların da dediği gibi ac serisi ezio ve altair'in hikayelerinin son bulmasıyla saygınlığını yitirdi birçok oyuncunun gözünde. benim için özellikle altair ile oynadığımda o yaşadığım gerçek suikastçi duygusunu, ezio ile yaşadığım intikam ve saygınlık duygusunu diğer çıkan ac oyunlarının hiçbirinde bulamadım.

filmi için de şunu söyleyebilirim. farklı bir karakterin hikayesi iyi olabilir ama gönül altair veya ezio'yu görmek isterdi açıkçası. yine de merakla bekliyorum filmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Topu topu 2 oyununu oynamış, Ac şöyle Ac böyle güzel diyerek yıllardır oynayanlara oyunu öğretiyorlar Ezio serisi sonrası tamamen çöptür Ac oyunları.

Sadece hikaye olarakta degil her çıkan oyunu oynamak için 6 ay bekliyoz.ubi tam Opt özürlü bir firma.

• oyunlarını bir türlü sevemedim ama filmi kaçmaz
  • Nedense ben Altairi daha çok benimsemiştim..
  • Macbeth 'in ardından çok kaliteli bir yapım gelecek gibi görünüyor

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.