Şimdi Ara

Assassin's Creed (21.12.2016) l Michael Fassbender (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
8
Favori
24.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Film olursa, diger video oyunundan tureyen filmlerle ayni kaderi paylasir.
    Bence oyun icindeki videolar gibi filmi olmali. Zaten onlar bile yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamım Michael Kenneth Williams kadroya katılmış.
  • Irish gelmiş 1 sezon da Community'de oynamıştı sesine hayran kalmıştım adamın.

Karakter olarak benim tahminim Connor'dan yana. Hem hikayesi Amerika'da geçiyor hem de amacı farklı.

Aslında biraz bütçe olsa da film olarak değil de mini-seri olarak yayınlansa. Her sezon farklı oyunu anlatacak şekilde olsa çok güzel olurdu.
  • Ben ilk The Wire dizisinde gördüm bu adamı. Omar Little karakterini oynuyordu. Eşcinsel olmasına rağmen inanılmaz karizma bir karakterdi.
    Sonra Boardwalk Empire dizisinde Chalky White karakterine hayat verdi. Orada da inanılmazdı.
    Sinema filmlerinde genelde yan rollerde görünüyor kendisi.
  • Hobaaaaa

Callum Lynch adındaki karakterimiz 15. yüzyılda İspanya'da yaşamış atası Aguilar'ın gizli bir örgüte mensup olduğunu öğrenir.

Assassin's Creed (21.12.2016) l Michael Fassbender

https://store.donanimhaber.com/9f/dc/a7/9fdca7c900fb81d2573ca5231f8035c4.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 27 Ağustos 2015; 18:19:25 >

• Göğüs kısmı güzel değil ama olsun heyecanlandırmaya yetti.
  • kıyafet daha iyi olabilirmiş ama bu da iyidir yakışmış cidden Michael Fassbender'a
  • Assassin's Creed evrenine yan senaryo olarak girmeleri, Assassins creed 1 I filme cevirmelerinden daha mantikli olmus, en azindan oyunu oynamis olanlar icin bile merak edilen bir film olabilir ve oyundakilerle karsilastirmak zorunda da kalinmayacaktir film.
  • Herhangi bir eklenti yok kıyafette gibi görünüyor. Two-hand blade olayı çok iyi olmuş. Oyundan bağımsız olmasıda ayrı bir olay oyunla karşılaştırmalar olurdu yukarıdaki arkadaşın dediği gibi.

• Yav Ezio'yu görecem diye çok heyecanlamıştım. Ulan çok özledim Ezio'yu, kendinden emin hareketlerini, cool tavırlarını, 50 kişinin arasına dalmalarını. Of ulan of.
  • Günümüz kısmını merak ediyorum birde, bir Matrix etkisi yaşatabilecek mi acaba film izlerken.
  • Outfit mükemmel değil ama iş görür.Double hidden blade olması iyi olmuş.Filmde umarım iki askerin arasına girip çifte suikast yapıldığını görürüz umarım

• Filmin konusu yayınlanmış :

Through a revolutionary technology that unlocks his genetic memories, Callum Lynch (Michael Fassbender) experiences the adventures of his ancestor, Aguilar, in 15th Century Spain. Callum discovers he is descended from a mysterious secret society, the Assassins, and amasses incredible knowledge and skills to take on the oppressive and powerful Templar organization in the present day.

Benim ingilizce yetmedi. Çevirebilen çevirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

Filmin konusu yayınlanmış :

Through a revolutionary technology that unlocks his genetic memories, Callum Lynch (Michael Fassbender) experiences the adventures of his ancestor, Aguilar, in 15th Century Spain. Callum discovers he is descended from a mysterious secret society, the Assassins, and amasses incredible knowledge and skills to take on the oppressive and powerful Templar organization in the present day.

Benim ingilizce yetmedi. Çevirebilen çevirsin.

spoilerlik bir sey yok,oyunlari bilmeyenler icin assassins creed gikayesini demisler. kisaca Callum (faasbender) 15 yy ispanyol atalarinin templarla savasan assassin oldugunu ogrenir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben beğenmedim,balon çıkacak bu film.Hem hikayeye bağlı kalacaz diyolar hemde oyundaki ile alakasız saçma sapan bir karakter oluşturmuşlar.Neden böyle fantazilere kaçıyolar anlamış değilim Altair veya Ezio olmadıktan sonra hikayeye bağlı kalsan ne olur zaten.
  • Altair ya da Ezio yok. Şimdiden hayalkırıklığı yaratmayı başardı.

• TuRKKuRT T kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Oyunun hastası olan kişiler doğal olarak Altair veya Ezio'yu görmek istiyorlar ama dediğiniz gibi filmi bunların kalıplarına sıkıştırmak filmin hikayesine zarar verebilirdi. O yüzden yeni bir kişi ve assassin'le başlamaları güzel olmuş. Ayrıca hiçbir oyun görmediğimiz İspanya'da geçecek olması da ayrı güzel. Eğer film güzel bir hasılat yaparsa devamında farklı assassin'ler görebiliriz diye düşünüyorum.

Filmde Altair ve Ezio olsaydı bu sefer de "ses olmamış, adam olmamış, hikayede bu yok şu yok" diye tepki gelirdi eminim.
  • Kostüm süper olmuş beğendim. Michael Fassbender zaten çok iyi bir oyuncu yakışmış. Prince of Persia filmi, oyununa göre çok kötüydü ve hasılatı Disney'in beklentisinin altında kalmıştı. Ubisoft bu sefer işi sıkı tutuyor sanırım.
  • Bekliyoruz

• Bu seri misyonunu tamamladı artık.Filmle falan canlandırmaya çalışıyorlar ancak büyük ihtimal tutmayacak.Ezio'nun hikayesinden sonra Ac oyunu çıkarmasalardı ve Ezio hakkında film yapsalardı tutma ihtimali yüksek derdim ve oyun efsane olarak kalırdı.Ac serisi şuan için aşırı fanatikleri dışında tamamen ölü bir seri.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.