Şimdi Ara

Assassin's Creed 3 Liberation düşük FPS sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün Assassin's Creed Liberation HD aldım. Bilgisayarım minimum gereksinimleri karşılıyor ancak CPU dışında. oyun 3.1 ghz istiyor ancak benim 2.2 . ben de bunu göze alarak oyunu aldım. Şey daha önce Tomb Raider'ı cpu'm düşük olduğu için oynayabilmiştim (tress fx i bile kullanıyordum). Ancak bu oyunda bir gariplik var. Oyunun başında çıkan .bik videolarında (Ubisoft logosunun videosunda bile) kasmalar var. menüde FPS yerlerde. oyunu açıyorum 1 saniyelik kare kare ilerliyor. bir de oyun ac:3 ile aynı motorla yapılmış. yani ters giden bişiler mi var çünkü o baştaki videoların kasması bile çok şaşırtıcı..

Resimler de şöyle:

[Köşedeki rakamlar Fraps'den. O anki FPS düzeyi.

Oyunun en başında bu kadar yükseklere çıkıyor.

Sonra böyle düşüyor...

Lütfen yardım edin :( ..

• bende indirmiştim ilk çıktığında oyunun port edilmesinde sorun var galiba.benim tüm gereksinimleri sağlıyordu.ama daha menüde bile kasıyordu.çözünürlüğü düşürdüm yle oynanabilir hale geldi.ama oyunu almakla hata etmişsiniz.değmez açıkcas.30 dk oynadm %20 si bitmiş.ve ben hiç bir şey anlamadım oynadığım yerlerden.oyunda suikastçimisiniz yoksa başka bir şeymi belli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muccos

bende indirmiştim ilk çıktığında oyunun port edilmesinde sorun var galiba.benim tüm gereksinimleri sağlıyordu.ama daha menüde bile kasıyordu.çözünürlüğü düşürdüm yle oynanabilir hale geldi.ama oyunu almakla hata etmişsiniz.değmez açıkcas.30 dk oynadm %20 si bitmiş.ve ben hiç bir şey anlamadım oynadığım yerlerden.oyunda suikastçimisiniz yoksa başka bir şeymi belli değil.

Aynen menüde kare kare gösteriyo bi seçenek için 50 defa aynı tuşa basmamız gerekebiliyor.. da çözümü yok mu bunun. Çözünürlüğü 800x600 yaptım işe yaramadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusretsirin

quote:

bende indirmiştim ilk çıktığında oyunun port edilmesinde sorun var galiba.benim tüm gereksinimleri sağlıyordu.ama daha menüde bile kasıyordu.çözünürlüğü düşürdüm yle oynanabilir hale geldi.ama oyunu almakla hata etmişsiniz.değmez açıkcas.30 dk oynadm %20 si bitmiş.ve ben hiç bir şey anlamadım oynadığım yerlerden.oyunda suikastçimisiniz yoksa başka bir şeymi belli değil.

Aynen menüde kare kare gösteriyo bi seçenek için 50 defa aynı tuşa basmamız gerekebiliyor.. da çözümü yok mu bunun. Çözünürlüğü 800x600 yaptım işe yaramadı.

ben 1280x720 yapmştım çözünürlüğü çevre ayarlarını falan iyi yapmıştım ancak oynuyordu o ayarlarıda düşürmeyi deneyin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nusretsirin

quote:

ben 1280x720 yapmştım çözünürlüğü çevre ayarlarını falan iyi yapmıştım ancak oynuyordu o ayarlarıda düşürmeyi deneyin

Hayir ben neredeyse her cozunurlukte denedim.. Olmuyo yani pcde yetiyo ama anlamadim orijinal oyun bir de. Gta iv, tomb raider 2013, far cry 3 bunlarin hepsi sorunsuz calisiyor. Dun ekran kartimi ve direct x i guncelledm etki etmedi sizce pc mi düşük?

• nusretsirin N kullanıcısına yanıt
    bence oyun sorunlu zira ps vitadan port edildi.ama inanın oynayamadığınız diye üzülecek bir oyun değil.sıkı oynama ile 2-2,5 saatde bitecek bir oyun.ac brotherhood kurun daha iyi

• Ben oyunu sirasiyla oynadim zaten ama AC III pc hic bir yerde bulamadim. Baktim bu ucuza cikmis aldim. Ama illa ki patch yaparlar bence. Cunku olmamasi gereken bir hata. Gerci benim pc casper nirvana nb 15,6 yani notebook. Daha onceki oyun deneyimlerim cok iyiydi tum AC serisini son ayarlarda oynadim. Tabi uc disinda. Neyse koleksiyonluk oyun oldu artik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nusretsirin -- 9 Şubat 2014; 16:22:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.