Bildirim
>>Assassin's Creed 3<< OYUN ÇIKTI (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Trailer süper, oyunda yenilikleri gösteriyor. Gece ormanda bir ağacın tepesine tırmanıp düşmanlarımıza saldırmak hoş olucak. Bu arada merak edenler için oyunda kişiselleştirilebilir silahlar ve zırhlar olucakmış. Videoda görünmemesine rağmen hidden blade'de oyunda bulunuyor tabi.
En çok erak ettiğim özellikler şu ormanda ağaçlara tırmanmak, hoplamak zıplamak.
Bir de oyunda avlanmak tabi. Avladığınız hayvanları kaç vuruşla öldürdüğünüze göre postunun vs. değeri değişecekmiş. Ticaret olayı süper olucak gibi. Bir de harita en azında Red Dead Redemption kadar olsa... Çok mu şey istiyorum -
trailer de gameplay olmadığından pek tasvip etmedim -
Trailer beni pek etkilemedi ama oyundan ümitliyim -
Niye herşey bu adamın tırmanabileceği, asılabileceği, yürüyebileceği şekilde ki? Fazla yapmacık duruyor, revelations'da da gemiler patlıyor, direkler Ezio'nun hareket edebileceği şekilde önüne yol oluyorlar. Biraz labirent vari, şöyle gelişi güzel tasarlansa da biz yolumuzu bulsak. Belki koca oyunda küçük bir ayrıntı ama gözüme batıyor. -
Gameplay gösterilene kadar pek birşey söylemek mümkün değil gibi. İlk 4 oyunda bu denli silahlar yoktu. 10 kişi arasına dal, tek tek hallediyordun. Bir elimizde double barrel, diğer elimizde tomahawk düşmandan düşmana atlamak gayet eğlenceli olacak gibi duruyor. Umarım trailerdaki gibi bir oynanış sunarlar artık. -
Bazı arkadaşlar trailer da gameplay yok demişler de zaten bu güne kadar yanlış hatırlamıyorsam diğer ac oyunların çoğunda da gameplay yoktu. Halbuki bu trailerda tam olarak gameplay olmasa da oyun içi görüntü var, o ağaçlardan zıplama sahneleri falan oyun içinden görüntülere benziyo. -
Assassin's Creed 3 Sonraki Nesil Gibi Görünecek
Ubisoft'un "AnvilNext" ile geliştirdiği (2007 yılında hazırlanan Anvil Engine'in gelişmiş bir sürümü) Assassin's Creed 3'ün grafikleri hakkında açıklama yapan Alex Hutchinson'ın şu sözleri dikkat çekici
"Bu söylemesi zor bir şey, ama amacımız bu nesilde sonraki nesil gibi görünen bir oyun yapmak"
Geliştirici ekip her ne kadar içerik konusunda da oldukça yeni şeyler sunacak olsa da, aynı zamanda serinin önceki oyunlarındaki bazı öğeleri muhafaza edecekmiş. Hutchinson bu konuda ise şunları söylüyor: "Amacımız tamamen yeni bir şeyler yapmak olsa da yine de serinin özünü koruduk. İnsanlar önceki oyunlarla benzerliğin yanında radikal değişiklikler de istiyorlar. Bu nedenle biz de dövüşlerde, gizlilik ve araştırma öğelerinde benzerliği koruduk, ama tamamen yepyeni bir çevrede, yeni yöntemlerle ve daha ayrıntılı bir şekilde bunları yapmanızı sağladık."
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Assassins_Creed_3_Sonraki_Nesil_Gibi_Gorunecek-25314.htm
-
Bf3te o iddaa ile geldi, oynarken gozlerim aciyor. -
Assassin's Creed 3 Büyük Yeniliklere Gebe
Assassin's Creed 3'ün yeni yönetmeni Alex Hutchinson seride büyük değişikliklere gideceklerini belirtti. Daha önce Spore'un yapımcı ekibinde baş tasarımcı olarak görev alan isim oyun hakkındaki planlarını şöyle ifade etti: "Tasarım alt yapısı güçlü olan bir yerden, tasarımı ustaca kılabilecek ne yapmamız gerekiyorsa onu yapmak için buraya geldim."
Yeni yönetmen, oyunun temelindeki dövüş sistemini koruyarak çok daha iyi bir dövüş sistemi ortaya çıkarabileceklerini belirtti. Bunun için mevcut dövüş sistemini yıkıp ve elbette suikastçılarımızın geleneklerine bağlı kalarak baştan aşağı yepyeni bir savaşçı kimliği oluşturmak isteyen Hutchinson konuşmasına şöyle devam etti:
"Seriyi sıradanlaşmış ilerleyiş yapısından uzaklaştırmak istiyorum. Görevden göreve gitmek önceki oyunlarda yaptığımız tek şeydi. Hiç kuşkusuz hikaye ve görevler oyunun bel kemiği ancak bu dünyada kullanılabilecek pek çok yan içerik var ve biz bu yan içeriklerin ne kadar önemli olduğunu size göstermek için çabalayacağız. Böylece çizgisel ilerleyen bir hikaye anlatımının yerini Assassin's Creed 3'de oyuncu odaklı hikaye anlatımı alacak. Oyuncuların hakkında konuşup, bizim de ona göre inşaa edebileceğimiz boşluklar bıraktık. Ağaçların ve ormanların sadece bir görsel süs olduğundan ibaret oyunlar var. Sadece ağaçtırlar ve siz etrafında gezinirsiniz. Önemli olan ağaç değil; bu bir sokak lambası, bir kutu veya herhangi birşey de olabilirdi. Ancak bu ağaçları, tıpkı Altair ve Ezio'nun şehirleri oyun alanına çevirdikleri gibi Connor için yapabilirsek işte o zaman harika olur."
Anladığımız kadarıyla yeni yönetmenimiz, yeni oyun beraberinde çatıları ve şehirleri geride bırakarak daha çok geniş alanlarda geçen bir mekan sunmak istiyor bizlere. Damdan dama atladığımız oyun yapısı yerini alacak olan bu yenilik seride ciddi değişikler olacağının habercisi. Sonucunu ise şimdiden bekliyoruz.
Kaynak OPM
http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Assassins_Creed_3_Buyuk_Yeniliklere_Gebe-25353.htm
-
AC III Değişen Mevsimlerden Etkilenecek
Ubisoft'un yaptığı açıklamaya göre 1770'li yılların Amerika'sındaki mevsimlerinde oyuna etki edeceğini belirtti.
Assassin's Creed 3'de oyuncular mevsimlerin değişmesiyle de uğraşmak zorunda kalacaklar, bazı yerler çok sıcak olurken diğer yerler çok soğuk olacak. Mevsimler sadece görüntü açısından oyuna katılmayacak, oynanışı da etkileyecek, kışın çok ağır kar şartlarına maruz kalacağız, örneğin oluşan buz bazı yolları kapayacak ve bizlere yeni yollar açabilecek. Connor bazen yoldan daha hızlı geçmek için ağaçları kullanabilecek böylece avantaj yine bizde olacak.
http://bolumsonucanavari.com/Haberler-AC_III_Degisen_Mevsimlerden_Etkilenecek-25564.htm
-
-
bırısı asc1 -2 ve yan oyunlar ıle gelınen senaryoyu bır anlatsa yaa,
asc 1 de ne oluyor
asc2 de ne oluyor
brotherhood nedır?
revelation nedır? -
Bu oyundan çok umutluyum :) -
Assassin's Creed III'den Yeni Haberler Var!
Connor'ın atılacağı macerayı sabırsızlıkla beklerken, oyun hakkındaki bilgiler de hızla gelmeye devam ediyor. Gelen bilgiler arasında dövüş sistemi, senaryo ve şehirlerden de bahsediliyor.
Bildiğimiz gibi karakterimiz Connor ve kendisi bir Assassin. Ancak bilmediğimiz bir nokta onun nasıl Assassin olduğuydu. Sızan bilgilere göre karakterimizin küçük yaşlarda köyüne büyük bir saldırı gerçekleştiriliyor ve her yer yıkılıp yakılıyor. Karakterimiz de intikamını almak için kendini böyle bir yola adıyor.
Kendini Fransız devriminin tam ortasında bulacak olan karakterimiz, %80'i gerçek hayatta yaşamış bir dünyada yer alacak. Bu isimlerin George Washington ve Ben Franklin gibi kişiler olacağı zaten önceden açıklanmıştı. Ancak şimdi emin olduğumuz diğer bir isim ise Fransız general LaFayette.
Devami sonraki mesajda
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Assassins_Creed_IIIden_Yeni_Haberler_Var-25921.htm
-
Bunların yanında oyunun oynanış kısmında da büyük değişiklikler var. Bunların en önemlileri dövüş sistemi ve koşma da gerçekleştirilmiş. Bu iki sistem de tamamen elden geçirilmiş.
Ancak bildiğimiz gibi oyun New York ve Boston şehirlerinde geçecek. Bu da oyuncularda küçük bir harita beklentisi yaratabilir. Ancak Ubisoft'un dediğine göre Boston şehri, normal şehrin tam 3 katı büyüklüğünde olacak.
Yapay zeka sisteminde de önemli geliştirmeler var. Artık şehirde insanlar çalışacak, günlük işlerini yapacak ve akşam olunca da evlerinin yolunu tutacaklar. Ayrıca sizi tanıyan karakterler size selam verecek veya başka konularda konuşacaklar. Böylece şehir daha canlı bir hale gelecek. -
Yapımda karakterimiz sadece İngiliz askerleriyle değil, Amerikan yerlileriyle de savaşacak. Yenilenen dövüş sistemiyle tek tuşa basarak rakiplerinizi alt etmek de tarih oluyor. Dövüşmek için sırasını bekleyen değil, sizi öldürmek için elinden geleni yapacak düşmanlarımız var artık.
Çin dövüş sanatlarında var olan "Rope Dart" isimli silah da artık kullanılabilir olacak. Bu silah sayesinde uzak mesafeden düşmanlarımıza görünmeden onları haklayabileceğiz.
Assassin's Creed III 30 Ekim de Kuzey Amerika'da, 31 Ekim'de ise Avrupa ve Avustralya'da Xbox 360, Playstation 3 ve PC platformu için piyasada olacak.
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Assassins_Creed_IIIden_Yeni_Haberler_Var-25921.htm
-
bildiğin amerika propagandası olacak desenize. yerlilerle savaşıp, amerikanın özgürlük (!) mücadelesini vereceğiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: bozkurt35
bildiğin amerika propagandası olacak desenize. yerlilerle savaşıp, amerikanın özgürlük (!) mücadelesini vereceğiz.
Öyle bir şey olmayacak.Oyun karakter tabanlı Connor burda sadece bir karakter olacak ezio gibi değil yani.Ayrıca ac'ye ps3 forumunda ilgi çok az ac 2'nin konusu 7 sayfa ama efsane oyundur bf3 bf3 diyeceğinze oynamadıysanız gidin ac 2 bo ac rev alın arkadaş -
quote:
Orijinalden alıntı: Paypay88
quote:
Orijinalden alıntı: bozkurt35
bildiğin amerika propagandası olacak desenize. yerlilerle savaşıp, amerikanın özgürlük (!) mücadelesini vereceğiz.
Öyle bir şey olmayacak.Oyun karakter tabanlı Connor burda sadece bir karakter olacak ezio gibi değil yani.Ayrıca ac'ye ps3 forumunda ilgi çok az ac 2'nin konusu 7 sayfa ama efsane oyundur bf3 bf3 diyeceğinze oynamadıysanız gidin ac 2 bo ac rev alın arkadaş
ben olacağı kanısındayım. bilmiyorum bana mı söyledin ama ben bütün hepsini bitirdim ve konuları düzenli takip ediyorsan görürsün müziklerinden, film yapılmasına, senaryosuna her şeyine hastayım ben bu oyunun. hatta ezio dan sonra bitirilmesini istiyordum bir yandan da ama devam ettiler umarım iyi olur. bf3 bf3 diye bağıran tipleri ben de anlamıyorum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X