Şimdi Ara

Assassin's Creed: Black Flag ve bir oyun ücretsiz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
4
Favori
4.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ubisoft, yıl sonu indirimleri öncesi bombayı patlattı ve bu ay iki oyunu ücretsiz vereceğini duyurdu. World in Conflict: Complete Edition ve Assassin's Creed IV: Black Flag ücretsiz olarak sunulacak.

Ubisoft iki oyunu aynı anda vermek yerine sırayla vermeyi tercih etmiş. Bu nedenle bugünden itibaren 11 Aralık’a kadar World in Conflict: Complete Edition oyununu, ardından 11 Aralık-18 Aralık tarihlerinde Assassin's Creed IV: Black Flag’i ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

uPlay platformu üzerinde hediye edilecek oyunları bir defa kütüphaneye ekledikten sonra ömür boyu erişebileceksiniz. 

World in Conflict Eylül 2007'de Assassin's Creed IV: Black Flag ise Ekim 2013'te çıkmıştı. Düşük güce sahip bilgisayarlarda oynanabilir. Assassin's Creed IV: Black Flag’in Türkçe yaması bulunuyor.

Assassin's Creed: Black Flag Minimum Sistem Gereksinimleri

• İşletim Sistemi: Windows Vista SP, Windows 7 SP1 ya da Windows 8
    • İşlemci: Intel Core2Quad Q8400 @ 2.6 GHz ya da AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHz ya da daha iyisi
    • RAM: 2GB
    • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 260 ya da AMD Radeon HD 4870 (512MB VRAM with Shader Model 4.0 ya da daha üzeri)
    • DirectX: DirectX 10 ve üzeri
    • Boş Alan: 30 GB

World in Conflict Minimum Sistem Gereksinimleri

• İşletim Sistemi: : Windows® XP
    • İşlemci: Tek çekirdekli 2.0 GHz veya daha hızlı
    • RAM: 512 MB (1 GB Windows Vista™için)
    • Ekran Kartı: 128 MB video RAM, DirectX® 9.0c uyumlu
    • DirectX: DirectX 10 ve üzeri
    • Boş Alan: 2.5 GB

• Revelations ın fotoğrafına Black Flag yazmasaydınız iyiydi.

• World in Conflict daha çok ilgimi çekti ama "Ubisoft service is not available" hatası alıyorum.

• Legend gemilerle çarpışmak zevkliydi.güzel oyun, güzel hediye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sliskelion

Revelations ın fotoğrafına Black Flag yazmasaydınız iyiydi.

Yanlışın var görsel black flag oyunun görseli
  • World in Conflict efsane oyundur. Zamanında ekran kartı benchmarklarında çok kullanılmıştır. Az anasını ağlatmadı kartların.

• kaptım eyvallah.
  • theJuDGe_41 kullanıcısına yanıt
    Bundan bahsediyorum, fotoğraftaki AC:Revelations.

Assassin's Creed: Black Flag ve bir oyun ücretsiz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petitcoeur -- 5 Aralık 2017; 22:38:48 >
  • Çok teşekkürler
  • sadece google'a ac black flag yazmak yeterdi. bu görseli çok aramış olmanız lazım

• Benim hesapta mevcut, zamanında almıştım. Oyunu paragöz Edward kardeşimizi Assasinlere yakıştıramayan bi kitle eleştirse de 2 kez bitirmiş biri olarak çok beğenmiştim. Deniz savaşları efsanedir, konusuyla finaliyle çok beğendiğim; para verip oynamaya değer bulduğum son AC oyunudur.

• Icinizde Origins almayi dusunen varsa beles diye sakin Black Flag'i indirmesin. Seriden sogur, Origins'i almaktan vazgecebilir. Kotu bir oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: canguler917

sadece google'a ac black flag yazmak yeterdi. bu görseli çok aramış olmanız lazım

Google a yazınca bu çıkıyor zaten görselde bir sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: tahir40

Benim hesapta mevcut, zamanında almıştım. Oyunu paragöz Edward kardeşimizi Assasinlere yakıştıramayan bi kitle eleştirse de 2 kez bitirmiş biri olarak çok beğenmiştim. Deniz savaşları efsanedir, konusuyla finaliyle çok beğendiğim; para verip oynamaya değer bulduğum son AC oyunudur.

Deniz olayı başlı başına bir oyun olabilirdi, çok başarılıydı, o yüzden şimdi onun üzerine birkaç proje geliştiriliyor.
  • Teşekkürler.
  • Alırız bi dal, teşekkürler

• Black flag en beğendiğim ilk 3 oyundan biridir. Efsane benim için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunları nasıl indirebiliyoruz hesap gereklimidir ubisoftun kendi sitesinden mi indiriliyor
  • World in Conflict mükemmel oyundu...
  • Steam üzerinden mi dağıtılıyor?

Verilen linte şu hatayı veriyor: "Üzgünüz, ancak şu anda bu içeriğe erişemezsiniz."

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.