AC Shadows ön izleme ambargosu 20 Ocak civarında olacak gibi görünüyor! Alman 'Gamestar' dergisinin editörü Jesko Buchs, Shadows için muhtemelen ayın 20'si civarında büyük bir önizleme yayınlayacaklarını söyledi. Tom Henderson'ın daha önce basının/yaratıcıların ayın 13'ü haftasında uygulamalı olarak göreceklerini bildirmesi de buna ekleniyor. |
Assassin's Creed Shadows | PS5 | ANA KONU (21. sayfa)
-
-
Şubat'ta çıkacak oyunlar:
Kingdom Come: Deliverance 2
Civilization 7
Avowed
Monster Hunter Wilds
Firma için en kritik seri bu sonuçta. Ben olsam ertelerdim. Mart, Nisan veya Mayıs daha uygun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 31 Aralık 2024; 12:23:57 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mirage ne zaman Plus'a eklenir acaba? Genelde yeni AC çıkınca mı eski AC'yi ekliyor Ubisoft?
-
Kendimi çok fazla Shadows'a odakladım sanırım gözüm o ayki oyunları görmüyor nedense
-
Hiçbiri malesef ilgimizi çeken oyun değil ac shadows oynarım ben
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Naoe ve Nagato ile meditasyon mini oyunu!
-
Brand New Assassin's Creed Shadows Parkour Gameplay...
Assassin JorRaptoryoutubeAssassin's Creed Shadows gameplay (AC Shadows Gameplay) Subscribe for more Assassin's Creed videos: https://bit.ly/3cz14Xk Follow me on social media: https://www.twitch.tv/jorraptor https://twitter.com/jorraptor https://instagram.com/jorraptor/ This video includes: assassin's creed shadows,ac shadows,assassin's creed,assassin's creed shadows gameplay,ac shadows gameplay,assassins creed shadows,assassin's creed shadow,assassin's creed shadows parkour,ac shadows parkour,assassin creed shadow,jorraptor,assassin's creed shadows new gameplay,assassins creed,new assassin's creed,assassin creed shadows,ac shadows new gameplay,assassin's creed shadows parkour gameplay,assassins creed shadows gameplay,ac shadow,assasins creed #assassinscreedshadows #acshadowshttps://www.youtube.com/watch?v=xsEZiv8DMfo -
Önceki görüntülere göre epey gelişme var bence, özellikle animasyonlar daha yumuşak olmuş. Çıksa da oynasak ya, kuruduk kaldık
Oyun 20 Mart'da Çıkış Yapacak!!
-
Vay be ertelenmesi mümkün değil cesaret edemezler diyodum ama bir kez daha yanılttılar. Ya patlamasından çok korkuyolar ya da çok iyi bişey yapmaya çalışıyolar. Bakacağız 🙂
Hay sizin yapacağınız işin. Bir kerede yaptığınız işi adam gibi zamanında piyasaya sürün. O kadar eleman çalışıyor. Hala bir oyunu yapamadınız. Bu nesilde oyun ertelemek de moda oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Assassin’s Creed Shadows
Sevgili oyuncular,
Eylül ayında yaptığımız duyurudan bu yana Assassin's Creed Shadows'u daha da geliştirmek ve mükemmelleştirmek için gösterdiğiniz sarsılmaz destek için inanılmaz hayranlarımıza ve özverili ekiplerimize içten teşekkürlerimizi iletmek istiyoruz.
Kasım ayından bu yana, Oynanış Görünümleri aracılığıyla ilerlememizi paylaşmaktan büyük heyecan duyduk ve bu süreçteki muazzam heyecanınız bize ilham verdi. Her hafta topluluğumuzdan değerli geri bildirimler aldık. Şu ana kadar dikkate değer ilerlemeler kaydetmiş olsak da, bu geri bildirimleri uygulamak ve daha iddialı ve etkileyici bir "ilk gün" deneyimi sunmak için birkaç haftaya daha ihtiyacımız olduğuna inanıyoruz.
Bu doğrultuda, yeni çıkış tarihi 20 Mart 2025 olarak belirlendi. Oyuncularımız ve geliştirme ekipleri arasındaki sürekli diyalogla beslenen yüksek kaliteli ve etkileyici bir deneyim sunma taahhüdümüzü sürdürüyoruz.
Assassin's Creed Shadows hakkında daha fazla bilgi almak için sabırsızlandığınızı biliyoruz ve çok yakında sizlerle daha fazla güncelleme paylaşacağımız için heyecanlıyız!
-
quote:
Ben de bunu merak ediyorum. Hatta konuya mesaj geldiğini görünce önsiparişe açıldı da onun haberi paylaşılıyor diye düşündüm bence yine erteleyecekler. Şubat'a çok fazla oyun yığıldı zaten.
Ben dedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 9 Ocak 2025; 20:33:20 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla daha bugün aklımdan geçti dedim bu oyun bir erteleme daha yer şans ki az önce bunu gördüm, bunun tek açıklaması artık zor durumdayız ve herhangi bir kötü geri dönüşe tahammül yok bu durum üzücü ama hakettiler bu durumu. Yıllarca oyuncular her oyunum aynısını yapmayın sadece hikaye değiştirerek bu işler yürümez diyerek tepki gösterince yorumları hiçe sayarak kendilerini bu duruma getirdiler halbuki önlerinde harika örnekler vardı. Rockstar naughty dog sucker punch her yıl aynı yemeği önümüze koyacağına örnek alıp biz oyuncuları şu yapımcılardan gelecek oyunu deli gibi bekleme hissini yaşatabilirlerdi en azından yeni oyun etiketi yerine remake yapımına gitselerdi bu duruma düşmezlerdi, Ubisoft yaptığın hiç bir hareket veya eylem heyecan yaratmıyor seni sadece yeni bir başyapıt kurtarır oda kısa vade de mümkün değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Her ne kadar köklü bir firma olsa da aldığı kararlar, oyuncuların feed-back'leri, oyunlarda ki eksiklikler, vs. bunları ele almadıkları sürece bir yol ilerleyemiyorlar. Sektör artık daha bir çetin ya batıyorsun ya çıkıyorsun. Şimdiye kadar bildiğim şu 5- 7 yıl içerisinde 7 - 8 Firma kapanmış. Bir çoğu ise farklı isim adı altında devam etmişler yada küçülmeye kadar gitmiş. Ubisoft'un geri dönüşü Shadows ile olacak gibi görünüyor diğer türlü büyük bir sıkıntıya girecektir. Ben başarılı olmasını isterim ve bu başarının nasıl olduğunu da anlamış olurlar. Neyi iyi yaptık, Neleri geliştirdik, vs.
Erteleme olayı beni rahatsız etmedi tam tersine bir şeyleri daha iyi yapabilirler ve bu süreci daha iyi ele alabilirler diye düşünüyorum. :)
-
Bundan bir sonraki artık erteleme değil oyunun iptali haberi olur muhtemelen.
Allah belanızı versin sizin ubisoft gibi yeter ya kaçıncı erteleme bu. Tam çıkış zamanı yaklaşıyor şak diye ertelemeyi koyuyorlar. Bu sene unutun bu oyunu, konuyu da silsinler görmek istemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 9 Ocak 2025; 22:29:11 >
ubisoft oyunlarını pre-order ile mi alıyorsunuz da ertelemeye sövüyorsunuz anlamadım.
çıktıktan sonra bile temkinli yaklaşmak gerek artık ubisoft oyunlarına. belki ertelemelerle bi seviyeye gelir diyeceğim de gene bi gülme geliyor sonra.
-
Dün yazmıştu bu makaleyi.Ubisoft tarafında işlerin yolunda gitmediğini anlatmış detaylı olarak.
Tom Henderson;
ANALİZ: Ubisoft, Tarihinin En Zorlu Yılıyla Karşı Karşıya
Ubisoft'un şu anda danışmanlarıyla şirketi istikrara kavuşturmanın yolları hakkında görüşmelerde bulunduğu ve en son raporlarda Tencent'in şirketi satın almaya ve özel sektöre devretmeye hazırlandığı bildirildi. Guillemot kardeşlerin kontrolü ellerinde tutma ısrarı görüşmelerin önemli bir kısmını oluşturduğundan, bu görüşmeler durmuş gibi görünüyor ki bu da Tencent'in muhtemelen kabul etmek istemeyeceği bir şart. Ne de olsa Guillemot kardeşler Ubisoft'u ilk etapta bu çıkmaza sokmuşlardı.
Şimdilik, müzakerelerin durdurulması her iki tarafın da uyguladığı bir strateji gibi görünüyor. Tencent hisse toplamaya ve hisselerini artırmaya devam edecek. Aynı zamanda Guillemot kardeşler, Ubisoft'un merakla beklenen Assassin's Creed Shadows'u 14 Şubat'ta yayınlayacak olması nedeniyle müzakereleri yeniden başlatmak için Şubat sonu ile Mart başına kadar beklemek isteyeceklerdir. Assassin's Creed Shadows'un başarısız olması Tencent'e daha düşük bir hisse değeriyle hisselerini artırma fırsatı verecek. Tersine, başarılı bir lansman Guillemot kardeşlere daha fazla pazarlık gücü vererek görüşmelere devam etmelerini sağlayacaktır.
ınsider gamingANALYSIS: Ubisoft Faces Its Most Challenging Year in its Historyhttps://insider-gaming.com/analysis-ubisoft-faces-its-most-challenging-year-in-its-history/
-
Çıkışını beklediğim oyunlar neden tekrar tekrar erteleniyor acaba En son Cyberpunk 2077'de yaşamıştım. Bakalım umarım mart sonrası tekrar ertelenmez
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X