15 Kasım'da Çıkış Yapacak!! |
Assassin's Creed Shadows | PS5 | ANA KONU (6. sayfa)
-
-
Neyseki kadın karekter var hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun içi değildi ama ubi oyunları güzel gözüktüğünden grafik konusunda endişem yok. Atmosferi farklı gözüyor merakla bekliyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tüm assasans serisini oynayan biri olarak çok sevindim kasımda çıkmasına Tr altyazı olsa keşke ama zor
Valla aynısını ben de düşündüm. İlla b.kunu çıkaracaklar her şeyin. Yine de her şeye rağmen efsane olmuş oyun hocam. Ghost of Tsushima havası var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Trailerdan henüz bir şey söylemek zor, klasik güzel bir Ubisoft tanıtımı, oynanış görmek lazım.
1530'larda geçiyor bu arada.
Siyahi samuray 👎
PS5 Pro ile birlikte çıkış yapması iyi oldu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geldi yine npc gibi aynı muhabbeti yapan ubisoft hater cycle jerkçiler valla god of war dan nefret ediyorum valhalla'nın her bir dk sından god of wardan aldığım keyfin cok daha fazlasını aldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C7C068E03 -- 15 Mayıs 2024; 19:27:33 >
2 binlik olduk durduk yere assassin's creed sevgisi bambaşka
-
Sorma ya bide star wars da geliyor bide üstüne yeni konsol lazım sağlam fatura çıktı
Zenci samuray (Yasuke) gerçek tarihi bir karakter arkadaşlar. Sjw falan değil yani.
Senin gibi Z kuşağı ergenyuslar Gof of War gibi bir başyapıtı sevmese de olur. Uzun oyun olacaksa Witcher 3 gibi olsun. Ubisoft gibi aynı şeyin lacivertini dayamakla olmaz. Ben çeşitli ubisoft oyunları oynadığım halde eleştiriyorum, fanboy değilim. AC'nin ilk oyunları AC1-2-Brotherhood oyun tarihinin en iyi oyunlarındandır. Bu seri açık dünya, rpg olunca kendini bozmuştur. Shadows'u sırf Japon, Samuray temasını çok sevdiğim için alıp oynarım. Hadi selametle ubisoft fanboy ergenyus.
SJW, Woke tayfaya şirin gözükmek için sırf. Yeni dünya düzeni ... gibi bir hal aldı.
Siyahi samuray ile ilgili bir bilgi vereyim. Aslında burada SJW olayından öteye Ubisoft tarafından çok ince düşünülmüş bir mevzu var. Siyahi samuray yani Yasuke gerçekte yaşamış bir karakter. Kendisi Afrika'dan Portekizliler tarafından Japonya'ya getirilmiş bir köle ve Oda Nobunaga'nın hizmetine veriliyor. Ayrıca ileride kendisine samuray unvanı verildiği tarihi kaynaklarda belirtiliyor. İlk siyahi samuray olarak çoğu kaynakta geçiyor kendisi
Ubisoft'un da aslında Assasin's Creed lore unda kendisini seçmesi SJW olaylarından öteye suikastçi olarak yer almasını mantıklı hale getiriyor. Sonuçta Assasin's Creed lore u belli yerlere kadar gerçekten tarihi karakter ve olaylara dayanıyor. Diğer karakteri de büyük ihtimalle Japon karakter ve ninja olsun diye oyuna eklediler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 15 Mayıs 2024; 19:49:14 > -
Ön sipariş açılmış. Fiyat hatası yok maalesef.
Standard-1999 TL
Gold-2749 TL
Ultimate-3299 TL
store.playstation.comAssassin’s Creed Shadowshttps://store.playstation.com/en-tr/product/EP0001-PPSA22100_00-GAME000000000000
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sanirim geçiş yapilip oynanacak her ikisiyle de.
Binlerce samuray arasindan yasukeyi seçmeleri tesaduf mu peki ? Resmen sjw operasyonu.
Tipik, tekrar eden bir Ac oyunu daha olur muhtemelen..Sevenleri için bu yıl çıkacak olması güzel olmuş.
Trailer çok gaz. Beğendim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X