Merak ediyorum ilk oyundan bu oyunun mayalarla bir bağlantı kuracağını çakan varmıydı . Ben çakamamıştım ve bu oyun olmasaydı anlamazdım herhalde
Şu oyunda multiplayerde Stun işini açıklayabilecek yokmu her vuruşumda honorable death oluyor
Beyler oyunun yenisi nerde geçicek bilmiyorum ama 2013 ' te filmi çıkıcak :)) AC'nin filmi umarım oyunu kadar iyi olur.
Oyunu seven biri olarak merakla bekliyorum valla
Oyunu oynamayanlar için filmi baya boş gelebilir
Ne alaka şimdi? Filmi izlemek için oyunu oynamak mı lazım illa
Yok be yahu o işin şakası ama sonucta oyundaki hikaye çok uzun ve inanılmaz iyi
Resmen kusacağım abi bu nasıl oyundur ilk defa bir Assassin 's Creed oyunundan bu kadar sıkılmıştım. Oyun Assassin-Templar kapışmasından çok Amerika-İngiltere kapışması var. Kızıl derililerin konuşmaları çok sıkıcı, ruhsuz. Oyunu satın aldığıma bin değil onbin pişman oldum. Bu oyunu beğenen kör kütük AC fanıdır başka hiçbirşey değildir. Ayrıca üzüldüğüm diğer nokta madem Ubisoft AC3 'te kızıl derilileri konuşturup altına ingilizce yazdı, Revelations 'ta niye bu yoktu? Ah Ubi ah...
quote:
Orijinalden alıntı: novaljin
Beyler oyunun yenisi nerde geçicek bilmiyorum ama 2013 ' te filmi çıkıcak :)) AC'nin filmi umarım oyunu kadar iyi olur.
Büyük emek sarfedecekleri kesin. Merakla bekliyoruz.
Geçen d&r da gördüm oyunu çok pahalıydı abi yaaaa konusu bitince multi olmadığı için ortada kalıyorum
İstersen dijital olarak daha uyguna bulabilirsin?
nasıl yani dijital derken steam mi diyorsun? Abi steame para vermek istemiyorum büyük antipatim var ona
Hmmm taksit falan da varmış ben bir bakayım sağol hacı teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: carter
quote:
büyük emek sarfedecekler ama umarım seriye devam ederler yani bir anda değiştirmezler konuyu.. :)
quote:
quote:
quote:
büyük emek sarfedecekler ama umarım seriye devam ederler yani bir anda değiştirmezler konuyu.. :)
Hocam serinin son oyunu dediler ama önceki sayfalarda da yazmıştım. Altın yumurtlayan tavuğu kesmezler.
ubisoft açıklama bile yaptı aslında bir daha A kalite oyun yapmıcaz diye ama bilmiyorum ki naparlar artık :D kendi bilcekleri iş para kazanmak istiyolarsa yapacaklar :D sonuçta AC hastası olduk bi kere :D
quote:
quote:
quote:
quote:
Hocam serinin son oyunu dediler ama önceki sayfalarda da yazmıştım. Altın yumurtlayan tavuğu kesmezler.