Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (180. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu almak isteyenler: Vatan'da %30 indirimle Bonus'a 56 Tl'ye geliyor.
  • arkadaşlar oyunu oynamaya yeni başladım. eski oyunlarda olduğu gibi bu oyunda da üstümü başımızı düzebiliyo muyuz? Oyunun ilk başında adamla oynarken silah almıştım ondan sonra hiç denk gelmedi zırh alabileceğim bi dükkan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Oyunun multiplayer modunda, toplamda 5 milyar oturumda 250 milyar suikast gerçekleştirilmiş;

Oyunun multisi nasıl?Yorumun benim için önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

quote:

Oyunun multiplayer modunda, toplamda 5 milyar oturumda 250 milyar suikast gerçekleştirilmiş;

Oyunu henüz edinmedim lakin genel manada, ufak değişimler haricinde Revelations ile aynı denilebilir.
  • quote:

quote:

quote:

Oyunu henüz edinmedim lakin genel manada, ufak değişimler haricinde Revelations ile aynı denilebilir.

Youtube'dan biraz baktımda hep gidip kapalı bir mekanda bize verilen hedefe suikast yapıyoruz,farklı modlar yok mu?İlerde baya bilir gibi geliyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Youtube'dan biraz baktımda hep gidip kapalı bir mekanda bize verilen hedefe suikast yapıyoruz,farklı modlar yok mu?İlerde baya bilir gibi geliyor.

Deathmatch, Wolf pack, Team Objectives, Free for All gibi modlar mevcut lakin en çok tercih edileni ve oynananı sizin de izlediğiniz Wolf Pack modu. Uzun vadede tekrara düşüp, sıkıcı olabiliyor, haklısınız.

• Oyun bek beklediğim gibi çıkmadı
  • güzel oyun.
  • quote:

quote:

quote:

Sırf günümüzde geçse bu kadar istekli oynayacağımı sanmıyorum. Ama Dediğin şeyleri yapsınlar bence de çünkü desmond görevleri çok basit ve sıkıcıydı. Dediğin gibi şeyler ekleseler günümüzde geçen kısmı daha ilgi çekici hale gelir. Ama tarihten koparlarsa birçok kişi oyundan uzaklaşır. Almaz demiyorum çünkü ac serisi olduğu için birçok kişi alacaktır yine fakat ac3te bile çoğu kişi tarihi dokunun bozulduğunu düşünerek oyuna soğuk bakıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Deathmatch, Wolf pack, Team Objectives, Free for All gibi modlar mevcut lakin en çok tercih edileni ve oynananı sizin de izlediğiniz Wolf Pack modu. Uzun vadede tekrara düşüp, sıkıcı olabiliyor, haklısınız.

Almayı düşünüyordumda neyse artık finallerden sonra bakarım.Bilgiler için teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Almayı düşünüyordumda neyse artık finallerden sonra bakarım.Bilgiler için teşekkürler.

Multiplayer modu için almaya değmez diye düşünüyorum ki Assassin's Creed serisi Single Player omurgası üzerine kurulu bir oyun. Multiplayer ek seçeneği, genel bakıldığında pek de fazla rağbet görebilecek bir içerik ve oynanış tarzına sahip değil uzun vadede.

Rica ederim, sınavlarınızda başarılar;

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Multiplayer modu için almaya değmez diye düşünüyorum ki Assassin's Creed serisi Single Player omurgası üzerine kurulu bir oyun. Multiplayer ek seçeneği, genel bakıldığında pek de fazla rağbet görebilecek bir içerik ve oynanış tarzına sahip değil uzun vadede.

Rica ederim, sınavlarınızda başarılar;

Aslında oyunda 7 tane oyun moduna şahit oldum ve karakterlerin özel hareketleri silahları var ve en az 70000 kişi aynı anda bağlanıyor bir multi moduna Ha istemeyen almaz bence ama almak için başlıca 3 neden var bana göre : 1. Emeğe saygı 2. Multiplayer modu ( cidden zevkli yav :D ) 3. Her bir oyunu aldıktan sonra duyulan o karmaşıkımsı his Her neyse ben karışmıyorum ancak alırsanız daha iyi olur çünkü hikaye modu sürükleyici ve aralıksız 4 saat oynuyorsunuz %100 sync için çalışıyorsunuz tamam belki uzun ama bitiyor sonra multiplayer geliyor . Bir oyun için en az 4 kişi gerekiyor ve Amerikanın sabahına göre oyuna girerseniz aramada en az 5 kişi buluyor azami sınır 8 kişi . Birde birşey söyliyim multiplayer kısmında kasmıyor içiniz rahat olsun . ANDREI hocam kararına saygı duyuyorum ancak iznin olursa birşey sormak istiyorum sence çokmu farklı RV ile AC3 ün oynanışları . Bana göre ahım şahım fark yok ikisininde kendine has güzellikleri , özellikleri var :)

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmtMlh

ANDREI hocam kararına saygı duyuyorum ancak iznin olursa birşey sormak istiyorum sence çokmu farklı RV ile AC3 ün oynanışları . Bana göre ahım şahım fark yok ikisininde kendine has güzellikleri , özellikleri var :)

Yukarıda da yazdığım üzere, sizin de dediğiniz gibi ufak değişimler haricinde pek de fark yok elbette lakin genel konsept, beni çok da fazla cezbetmedi.
  • oyunceviri nin yamasıyla ac rev'i tekrar bitirdim ac3 hala düzelmemiş daha ne kadar böle gidecek bilmiyorum.

http://forums.ubi.com/showthread.php/727583-Assassin-s-Creed-III-fps-drop-in-Boston-Forums

bu konuda millet isyan ediyor...ubisoft dlc duyuruyor tınlamıyolar galiba milleti artık

• oyun bittikten sonra açılan animus hack olayını nasıl kullanacağız bilen varmı acaba?

Biraz uğraşarak buldum,12 tane pivot noktası var ilk baştan 3 tanesi oyun size veriyor bu noktaları haritaya yerleştirerek kalanlarını bulmamız gerekiyor,pivotları bulmanın püf noktası haritadaki yeşil renkli üçgenleri ufaltmak böylece yeşil bölge içerisinde bulunan pivotları daha kolay bulabiliriz.Oyundayken options a gelip animus hack kısmından hileleri açıp kapatabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottomanson -- 16 Aralık 2012; 13:36:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

oyunceviri nin yamasıyla ac rev'i tekrar bitirdim ac3 hala düzelmemiş daha ne kadar böle gidecek bilmiyorum.

http://forums.ubi.com/showthread.php/727583-Assassin-s-Creed-III-fps-drop-in-Boston-Forums

bu konuda millet isyan ediyor...ubisoft dlc duyuruyor tınlamıyolar galiba milleti artık

Oraya bir cevap yazdım TheSymson nicki ile . İngilizce ahım şahım değil belki ama şimd buraya yazmaya üşeniyorum Oraya yazdığım yöntem bende çalışıyor :)

• Bence kurgu ve oyun güzel. Tabiki de herkesin kendine has beklentileri vardı oyun çıkmadan önce ama kendi fikrimce takibi de güzel bir seri olmuş her ne kadar diğer serilerden biraz farklı olsa da. Ayriyetten bende boston sorunu yok çoğu arkadaşlarım sıkıntı yaşıyor ama ben henüz yaşamadım çok şükür.
  • Arkadaslar su yazacagim metni cevirecek olan varmi kaliplasmis sozcukleri pek bilmiyorum :

Haytham: Don't think I have any intention of caressing your cheek and saying I was wrong. I will not weep, and wonder what might have been. I'm sure you understand. Still, I'm proud of you in a way. You have shown great conviction, strength, courage, all noble qualities... I should have killed you long ago.
    Connor: Goodbye, father.

Ceviren olursa cok sevinirim 25 dakkadir anlamaya calisiyorum yok olmuyor bisey :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmtMlh -- 17 Aralık 2012; 22:48:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitti

Amerikanın kurtuluşunu konu etmeleri bence güzel olmuş, serinin bence en güzel oyunu 1. oyundan sonra tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmtMlh

Arkadaslar su yazacagim metni cevirecek olan varmi kaliplasmis sozcukleri pek bilmiyorum :

Haytham: Don't think I have any intention of caressing your cheek and saying I was wrong. I will not weep, and wonder what might have been. I'm sure you understand. Still, I'm proud of you in a way. You have shown great conviction, strength, courage, all noble qualities... I should have killed you long ago.
    Connor: Goodbye, father.

Ceviren olursa cok sevinirim 25 dakkadir anlamaya calisiyorum yok olmuyor bisey :D

-Yanağını okşayıp, yaptıklarım yanlıştı diyeceğimi düşünme. Göz yaşı dökmeyeceğim ve neleri kaçırdığımızı merak etmeyeceğim. Anlayacağından eminim. Genede, seninle bir şekilde gurur duyuyorum. Hepsi onurlu nitelikler olan sağlam inanç, güç, cesaret gösterdin... Seni uzun süre önce öldürmeliydim.
    -Elveda, baba.

Haytham ve Charles Lee çok iyi yapılmış karakterler ve oyuna çok renk katıyorlar. Keşke onlarla yaptığımız son dövüşler daha iyi olsaydı. Oyunun son bölümleri zayıf ne yazık ki. Vatikan'a atla girdiğimiz AC2 ya da surlar üzerinde, savaşın ortasında dövüştüğümüz Brotherhood'dan sonra sönük kaldı. Gerçi AC3 te hüzünle ve başarmışlık hissiyle kapatıyor biraz açığı, tam bitirebilmek için bütün homestead görevlerini de yapmak gerekiyor oyun tam o zaman bitmiş oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 18 Aralık 2012; 11:12:25 >

• 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.