Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (181. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden netten oyun indirir oynardık bu ne arkadaş ya... 15 gb dosya çekiyorum kuruyorum, crack falan da işlemiyor. cd key istiyor, bu nasıl iş ya... 3-4 günde 1 tane oyun kuramadım.
  • oyunu bitirdim fakat sonuyla ilgili kafama takılan bişey var

Desmond öldü mü sonda yere düştü en son

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romulus -- 18 Aralık 2012; 15:23:00 >
  • u play açılmıyor yav :(
  • Ciddi şekilde oynadığım en kötü Assasin's Creed oyunu. Alalı 2 hafta oldu, toplam oyun saatim 1. Sarmıyor, bir şans daha verip gireyim diyorum, 5 dakika sorna çıkıyorum. Yakışmamış gerçekten bu hikayeye bu oyun.

Karakterin sevilesi bir yanı var, ne karizmatik ne sempatik abuk subuk bir herifi kontrol ediyoruz.
    Bizleri Amerika dışındaki yerlere götürüp o egzotikliği tattırdıktan sonra yine beş para etmez ülkeye dönünce bütün hevesimiz kaçtı.

Olmamış beyler.
    Cidden olmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Romulus]

oyunu bitirdim fakat sonuyla ilgili kafama takılan bişey var

Desmond öldü mü sonda yere düştü en son

Öldü.
  • oyunda yer altı tapınakları, dehliz gibi öğeler olmadığı için bende biraz hayal kırıklığı oldu. çatılarda dolaşmakta eski oyunlardaki kadar zevk vermedi. zira evlerin çatıları iç içe değil ve ordan oraya atlamak işkence olmuş, evler arası mesafe çok fazla olduğu için çoğu zaman yerde ilerlemek zorunda kalıyorsunuz. oyunun grafik motorunu çok beğendim, hikaye güzeldi ama oyun dinamikleri hoşuma gitmedi, önceki oyunları aratıyor bence.
  • Oyunun diğer serilerine pek zaman ayıramadığım için 3 gerçekten muhteşem geldi bana özellikle gemi sahneleri harikaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: alito

oyunda yer altı tapınakları, dehliz gibi öğeler olmadığı için bende biraz hayal kırıklığı oldu. çatılarda dolaşmakta eski oyunlardaki kadar zevk vermedi. zira evlerin çatıları iç içe değil ve ordan oraya atlamak işkence olmuş, evler arası mesafe çok fazla olduğu için çoğu zaman yerde ilerlemek zorunda kalıyorsunuz. oyunun grafik motorunu çok beğendim, hikaye güzeldi ama oyun dinamikleri hoşuma gitmedi, önceki oyunları aratıyor bence.

Yer altı tapınakları yok ama gemiyle gidebileceğin ek görevler var.
    Bu görevleri tamamladığında yeni kıyafet ve Shard of eden gibi (şimdilik bu yüzüğü kullanamadım:) parçalar bulabiliyorsun.

Görevlere Örnek olarak.

FORT WOLCOTT
    THE GHOST SHIP
    DEAD CHEST'S TREASURE
    MAD DOCTOR'S CASTLE
    KIDD GLOVES

Bunları Peg leg leri toplayarak gidebiliyorsun.

• İngilizler bu oyunu oynayarak kendi askerlerini kesiyormu acaba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

İngilizler bu oyunu oynayarak kendi askerlerini kesiyormu acaba..

Oyunda öldürdüğümüz her asker gerçek hayatta da 1 askere denk geldiği için onlar sürekli Ac rev oynuyorlar ve yeni çerileri kesip bizim atalarımızın soyunu tüketiyorlar lütfen buna seyirci kalmayalım sizde ac 3 oynayın ve ingilizlerin soyunu kurutun.Böyle kafaya böyle cevap daha ne diyebilirim ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurOnly

quote:

Oyunda öldürdüğümüz her asker gerçek hayatta da 1 askere denk geldiği için onlar sürekli Ac rev oynuyorlar ve yeni çerileri kesip bizim atalarımızın soyunu tüketiyorlar lütfen buna seyirci kalmayalım sizde ac 3 oynayın ve ingilizlerin soyunu kurutun.Böyle kafaya böyle cevap daha ne diyebilirim ki?

ingilizler ozaman Connor u yönlendiremiyolar desene... yemiyor kendi askerlerini Connor'a kestirmek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurOnly

quote:

Hasta hasta beni varya yataktan kaldırdın tıkandım be arkadaş

• Ben makarasına bir şey yazmışım arkadaş ciddiye almış beni.. Oyunun ingilterede oyun Listelerinde 1numara olduğunu biliyorum oyun içinde sürekli İngiliz askeri öldürmemize İngilizleri kışkırtmamıza rağmen İngilizlerin bu oyuna bakış açısını merak ederek böyle bir yazı yazayım dedim..AC3 te İngilizleri öldürdüğümüz kadar Ac rev de yeniçerileri öldürmedik.Şahsen ben koyu bir İngiliz vatandaşı olsaydım bu oyunu oynamazdım... Çünki İngiliz ordusunu çok fena rezil ediyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 20 Aralık 2012; 16:19:50 >
  • Herkesin görüşü farklıdır.Bence Assassin's Creed 3 diğerlerinden daha güzeldi ve akıcıydı.Bir solukta bitirdim.(Bu arada oyun bittiğinde yazılar çıkan jenerik tam 40 dk. sürdü,baya kişi çalışmış oyun üzerinde)
  • Az önce bitirdim oyunu Fakat en başından beri konu beni sarmadı ,kudüs ve roma da daha bir heyecanlıydı bilmiyorum belkide benim tarihe bakışımdan dolayı belkide oyüzden pek birşey diyemicem.

Yanlız bi sorunum var şimdi oyun bitti tmm credits çıktı 1 saat onu bekledim bitmesini
    sonra eve yönlendirdi baltayı fln çıkardı ama sonra iki hedef belirdi biri boston biri newyork.önce ny a gittim işte insanların ingilizleri kovuşunu limandan izledim tmm güzel sonra bostona gittim fakat herhangi bir görev belirmedi.ilk başta bişiler anlattı muhtemelen yapmadığım görevleri fln yapmamı istiyor heralde.Ama herhangi bir harita da belirmiyor hiçbişi.Öyle avarel gibi dolaşıyorum Bendemi oldu bir tek ? Ne yapmam gerekiyor.

Bide bitirmeme rağmen oyun girerken %33 ü bitti diyor.(profile girerken)Animus trakerda %74 de. Başta niye öyle %33 de.sanki 2/3 ünü yapmadım

• Beyler benim anpamadigim bir sey var herkesde oldugu gibi . Buradan sonrasi yeryer spoiler icerik tasiyor ona gore okuyun :) Desmond oluyor onu anladim o hologram teyze diye sen oyununu oynadin sira benimkinde diyor ama ondan once gelen ve Ezio ile konusan Hologram teyze biseyler anlatiyor sonra desmond ve arkadaslari oradan cikiyor bakiyorlar herkes gitmis sonra sanirsam Desomd yeni medeniyetin kurucusu oluyor fakar Desmond bunu reddediyor orayi anlayamadim ben onun disinda bu hale nasil geldiklerini vs anlatiyor . Birde eger Desmond olumu secmeyipte yeni medeniyetin kurucusu olaymis daha bi iyiymis gibi geliyor bana

Edit: Daha demin okudum oyun yapimcilari ve Alex (AC3 u tasarlayan ve tum onemli kodlari yazan ekibin basindaki eleman ) bir sonraki oyunda eger cok begeni alirsa Connoru devam ettireceklerini belirtmis . Ama ayni zanda eger seri yeteri kadar devam ederse bir daha bir ucleme veya ikileme ( Ezio ve olursa Connor gibi ) yapmayacaklarini belirtmisler . Yenilikler guzeldir bana gore ama Desmond kalaydi iyidi simdi yeni karakteri anlamadi var onun aile kavgalari ve bu Febecalarla tanismasi veya farkli bir teknoloji ile gecmise dobmesi onlari kavramak uzun id . Birde cok soylemek istedim : Sizin oyun sureniz ne kadardi ? Benim yaklasik 38 saat Ustelik daha Naval larim hepsini ve Homestadlari yapmadim . Her yeri libare etmedim dahs yarisi duruyor oyunun bana gore birde Multiplayer kismisi var bunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmtMlh -- 21 Aralık 2012; 21:46:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Connor bu kadar eleştiriyi hak etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Connor bu kadar eleştiriyi hak etmiyor.

Üzgünüm ama Connor bir suikastçi değil, intikamcıdır. Ezio 'da bu yola intikam almak için çıktı, genç yaşında suikastçi olmanın amacını vs öğrenerek öldürmeye devam etti. Ezio 'da Borgia ölene kadar durmadı evet, ama işin filozofisini zartını zurtunu kaptı. AC2 'de kurması gerektiği guildi ancak Brotherhood 'da kurdu(yapımcılar sağolsun). Connor ise Lee 'de Lee, babam da babam.. Bizim yaşlı Achilles birşey anlatıyor bizim Connor yok yaşlısın bıdı bıdı yok anandır yok babandır zır zır. Açıkçası Connor yeni oyunda yer almayı haketmiyor. Fazlasıyla zayıf bir karakter. Hatta artık yapımcıların salaklığımı yoksa Connor 'un salaklığınamı verirsiniz bilmem, ama hayatımda dışarıdan saldırı başlatıp 1 dakika geçmeden yaralanmayı beceren bir lale. Eksik kalsın istemem. Artık uçan elmadan Altair 'mi gelir, Ezio 'mu gelir, yoksa Avrupa 'lı bir suikastçimi gelir bilmem. Bütün hikayeler Avrupa 'da arkadaş. O tüfekleri müfekleri uzak tutsunlar, Avrupa 'da takılsınlar bu oyun her zaman yok satar.

• AC3 bittiğinde Connor daha 30 yaşında olması lazım. Daha genç. O mantıkla gidersen Altair hiç farklı değil.

Ekleme, AC evreninde ideallerine bu kadar sadık bir karaktere rastlamadım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 22 Aralık 2012; 4:45:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehErozbey

quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Connor bu kadar eleştiriyi hak etmiyor.

Üzgünüm ama Connor bir suikastçi değil, intikamcıdır. Ezio 'da bu yola intikam almak için çıktı, genç yaşında suikastçi olmanın amacını vs öğrenerek öldürmeye devam etti. Ezio 'da Borgia ölene kadar durmadı evet, ama işin filozofisini zartını zurtunu kaptı. AC2 'de kurması gerektiği guildi ancak Brotherhood 'da kurdu(yapımcılar sağolsun). Connor ise Lee 'de Lee, babam da babam.. Bizim yaşlı Achilles birşey anlatıyor bizim Connor yok yaşlısın bıdı bıdı yok anandır yok babandır zır zır. Açıkçası Connor yeni oyunda yer almayı haketmiyor. Fazlasıyla zayıf bir karakter. Hatta artık yapımcıların salaklığımı yoksa Connor 'un salaklığınamı verirsiniz bilmem, ama hayatımda dışarıdan saldırı başlatıp 1 dakika geçmeden yaralanmayı beceren bir lale. Eksik kalsın istemem. Artık uçan elmadan Altair 'mi gelir, Ezio 'mu gelir, yoksa Avrupa 'lı bir suikastçimi gelir bilmem. Bütün hikayeler Avrupa 'da arkadaş. O tüfekleri müfekleri uzak tutsunlar, Avrupa 'da takılsınlar bu oyun her zaman yok satar.

Connor AC serisinin en iyi karakteri dostum...

• 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.