Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (183. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oynadım ve hayal kırıllığı yaşadım ben beyler para kazanmak ilginç dağda bayırda keçi avıyorsun ya :) dövüş sahneleri süper lafım yok desmond a çok yer verilmiş çok sıkıyor

deniz savaşları dehşet

şahsen brotherhood veya revelations tavsiye ederim bir daha açıp oynamam 3 ü
  • quote:

Orijinalden alıntı: beko843

oynadım ve hayal kırıllığı yaşadım ben beyler para kazanmak ilginç dağda bayırda keçi avıyorsun ya :) dövüş sahneleri süper lafım yok desmond a çok yer verilmiş çok sıkıyor

deniz savaşları dehşet

şahsen brotherhood veya revelations tavsiye ederim bir daha açıp oynamam 3 ü

Bende avlanma isini cok sevdim yav . Evet Desmond gorevleri bir sure sonra sıkıyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya karışık hocam daha kıyafet nereden alacaz onu bilmiyorum varya :D zaten oynamıyorum da artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: beko843

Ya karışık hocam daha kıyafet nereden alacaz onu bilmiyorum varya :D zaten oynamıyorum da artık

Satıcılardan alınıyor ama işin ilginç kısmı önizlemesi yok Adamlar i***liğine boşuna para harcatmak için önizleme koyammaış herhakde
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmtMlh

quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ardaq

orjinal alcaktım ama çoğu insan beğenmemiş. boşuna almayalım bare.

İlk bi internet Cafede oyna sonra al bence ben oyle yaptim sonra indirdim sobra satin aldim :D

Multi nasıl?

Cok zevkli bana gore . İsterseniz bir video cekebilirim ama malum Frabs gibi programlar biraz kastiriyor yoksa kasma olmuyor . Onun disinda sadece arada bir ses cizirtili geliyor oda benim anakarttaki ses kartinin cok kotu olmasindandir sanirim :)

Netten sadece bir video izlemiştim ama ilerde sıkıcı olmaz mı?

• Türkçe yaması varmı oyunun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Türkçe yaması varmı oyunun?

Henüz yok.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ardaq

orjinal alcaktım ama çoğu insan beğenmemiş. boşuna almayalım bare.

İlk bi internet Cafede oyna sonra al bence ben oyle yaptim sonra indirdim sobra satin aldim :D

Multi nasıl?

Cok zevkli bana gore . İsterseniz bir video cekebilirim ama malum Frabs gibi programlar biraz kastiriyor yoksa kasma olmuyor . Onun disinda sadece arada bir ses cizirtili geliyor oda benim anakarttaki ses kartinin cok kotu olmasindandir sanirim :)

Netten sadece bir video izlemiştim ama ilerde sıkıcı olmaz mı?

Hergun oynarsan belki :) Ben 3 gun oynuyorum haftada ve her hafta eski skoruma yukselmeye calisiyorum . 8 oyun modu var ve bunlarda bir yaris icindesin :)

• Oyun kurulu. Boston`a kadar gelinmiş bir şekilde öylece duruyor. Patch gelecekte anca oynayacağım...
  • quote:

Naptın müdür?Oyunu kaç kişi oynadıki?Revelations bile çıkalı çok olmadı.
  • bitirdim oyunu %85 felan şuan. çok az bi yan görev kaldı 3-5 tane. bide deniz görevlerinin yarısı geri kalan herşeyi yaptım.ana görevin yarısınında opsiyonlarını yapmadım onlarla %100 olur. bu yapıları karakterleri felan anlatan zımbırtıda %100 oldu. 40-45 saat oynadım oyunu.

çok bug rast geldi bazen can sıkıcı olabiliyor. 1 okla 2 geyik öldürdüğüm felan oluyor. bostonda hiç sorun olmadı bende.

en nefret ettigim olay bazı yan görevler aşırı gereksiz olmuş sırf oyun süresini uzatmak için uraşmışlar birbirine benzer saçma görevler var. yan görevlerin en az yarısı 5 para etmez.

oyunda birde sevdigim yön para olayı. para kazanmak kesinlikle çok zor. hiç bir zaman diger assassin serilerindeki kadar çok param olmadı hep ucu ucuna yetti. param bittikçe trade yaptım böylesi daha iyi.

hikaye yeşil çam filmleri gibi olmuş genede güzeldi.homested görevlerinde insanlara yardım edip şehri büyütmek felan çok zevkliydi. insanlar acayip sevdiler bizim elemanı sevilmek güzel oluyor :)

oyunun en güzel kısmı gemi savaşları sırf bunun için oyun bile yapsa ubisoft birsürü satar.

son bölümdeki malum kişiyi gebertme görevi ve oyunun sinematik videosunda gözüken çok büyük bir savaş vardı onu iyi yansıtamamışlar bence sönük kalmış.

• Konuya oyun bittikten sonra uğramamıştım bir bakayım dedim tartışma çıkmış
    Connor'a çok yükleniyorlar.Bu kadar ağır eleştiri yanlış.Connor şuan en iyi karakter değil tabi ki,kabul ama adına 3 oyun çıkmış bütün hikayesi gözler önune serilmiş her oyunda daha da intikam peşinde koşan birinden çok bir Assasin'e dönen bir Ezio var.Bir de daha ilk oyunu yeni bitmiş misyonu (bence)hala bitmemiş bir Connor var.Connor'ın hikayesi
    annesi kızılderili,babası templar o da babasını bulup öldürmeye çalısıyordan ibaret değil.
    Daha detayı var,olmalı.Ezio'da böyleydi çünkü.Altair'i konu içibe almadım çünkü o tam bir suikastçıydı işini bitirir ve giderdi.

He bu arada Connor serinin en cesur ve kabiliyet bakımından en büyük potansiyele sahip karakterdir.

Bu arada bu yorum direk Connor'la alakalıdır.Oyunun sonu hala rezalet gözümde.

• quote:

quote:

Diğerlerini oynamadım zaten ilkini çok az oynamıştım çok hoşuma gitmişti devamını getiremedim(ondan bilmiyorum zaten[:@)
    3 benim hoşuma gitmedi nedense dağ başında bir oyana bir buyana gidioz konuşmaları anlamıyorum zaten asıl öenmli olan yerleri.
  • quote:

quote:

quote:

Diğerlerini oynamadım zaten ilkini çok az oynamıştım çok hoşuma gitmişti devamını getiremedim(ondan bilmiyorum zaten[:@)
    3 benim hoşuma gitmedi nedense dağ başında bir oyana bir buyana gidioz konuşmaları anlamıyorum zaten asıl öenmli olan yerleri.

Türkçe yama çıkarma olayı bayağı zahmetli ve zor bir şey.Yani oyunun daha henüz Türkçe yaması çıkmadı ama serinin ilki hariç diğerlerinin türkçe yamaları var.İlk oyunda alt yazı desteği olmadı için çıkarıldı yama sanırsam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Türkçe yama çıkarma olayı bayağı zahmetli ve zor bir şey.Yani oyunun daha henüz Türkçe yaması çıkmadı ama serinin ilki hariç diğerlerinin türkçe yamaları var.İlk oyunda alt yazı desteği olmadı için çıkarıldı yama sanırsam.

Sağolasın hocam bıraktım oynamıcam zaten.

• karlı bölümde fena yiyor gpu yu.. min bu fosyi gördüm genelde 45 kusurlarda..

boston boston dediniz hiç öyle ben fps düşüş problemine rastlamadım.. normal vaziyette hep..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

karlı bölümde fena yiyor gpu yu.. min bu fosyi gördüm genelde 45 kusurlarda..

boston boston dediniz hiç öyle ben fps düşüş problemine rastlamadım.. normal vaziyette hep..

bende de sorun olmadı, bazı sistemlerde yapıyor galiba.

• Spoiler yemeyeyim diye oyunu bitirince girdim konuya ama oyunun gidişatı, sonu vs hakkında hiç konuşulmamış niyeyse. Gerçi çok konuşacak bir yanı da yok pat diye kestiler ama gelecek oyunlar ve olabilecekler hakkında konuşulabilir aslında.

• part 18 sequnce 5 kilidi açamıyorum ne tarafa çevircem yardım edin pc de oynuyorum
  • Yeni oyunda Connor olmalı, haksızlık ediliyor diyorsunuz da bence asıl haksızlık edilen kişi Altair. O birinci oyundaki atmosfer hiç bir oyunda yoktu. Altair'in o g*tü kalkmış assassin'den nasıl mütevazı bir grand master'a dönüşü bence çok iyi yansıtılmıştı. Bloodlines mı ne öyle kıytırık bi ara oyunla, serinin en kötü oynu olan revelations'ın arasına serpiştirilmiş 1-2 bölüm ile geçiştirilmemeli bence Altair. %99 yeni oyunda Connor olur fakat bence olması gereken kişi Altair
  • 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.