Bildirim
Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (184. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Patch hazırlanmış oyun için. Fakat ne düzeltiyor bilmiyorum, ki patchte henüz çıkmadı zaten. Uyumsuzluk sebeplerinden dolayı tatilden sonraya atmışlar. -
Arkadaşlar ben 4. adamı alamıyom yanıma . Dıspused %90 , %60 ve %90 . %90 ların biri bostonun en güneyindeki adam . Alamıyorum diğerleri hemen gelmişti bi görev vermişti bana yaptım emrindeyim reyiz dedi ama bunlar demiyor nasıl söyletirim ? 3 adam olmuyor ölüyor yada yaralanıyor bunlar göreve gönderdiğimde -
Birazdan başlıyacağım. biraz açtım baktım gerçi neler oluyor diye grafikleri fulledim bir kasma felan yok henüz. -
boston patch'ı çıktı mı ? bu arada deniz savaşları mükemmel arkadaş ya -
Crafting trade falan o ekrana girdim esc tuşu ile geri çıkamıyorum arkadaş takıldım kaldım ne yapacağımı da bilmiyorum daha önce böyle bişey yaşayanınız var mı ?
Feci ayar oldum şu anda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Priori Incantatem
Crafting trade falan o ekrana girdim esc tuşu ile geri çıkamıyorum arkadaş takıldım kaldım ne yapacağımı da bilmiyorum daha önce böyle bişey yaşayanınız var mı ?
Feci ayar oldum şu anda.
aynısı bendede oldu ekrandaki talimatları yapmadığın sürece çıkmıyor o -
Daha ikinci bölümde olmama rağmen çok beğendim.Full sekronizasyon için harita üzerinde çıkan herşeyi yapıyorum.Bir arkadaşta söylemiş ara videoları geçmeyin diye.Bende hiç geçmedim.Full senkronizasyon oyunu baya güzelleştiriyor,gidişatı değiştiriyor.Mini oyunlarsa harika,2 kere oynadım birinde yenildim birinde yendim.Grafikler zaten muazzam.Ufak tefek buglarsa oyunun tadı tuzu.Şu haythamla ilk bölümde gemiyi ayrıntılı inceledim ciddi bir emek var gerçekten.Bi ara iki tane erkek dans ediyodu,gemicilerde gülüyodular.O ara kaptırdım 5 dk falan durup izleyip güldüyümü hatirliyorum.Oyunda aşırı emek var,adamların hakkını yememek lazım.Bundan iyisi şamda kayısı.
quote:
Orijinalden alıntı: crazywinner3
quote:
Orijinalden alıntı: Priori Incantatem
Feci ayar oldum şu anda.
aynısı bendede oldu ekrandaki talimatları yapmadığın sürece çıkmıyor o
Yaptım tamam sıkıntı yok. :) -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berjk -- 30 Aralık 2012; 15:24:52 > -
quote:
boston patch'ı çıktı mı ? bu arada deniz savaşları mükemmel arkadaş ya
valla boston da problem yok. patch çıkmaz. -
Oyunu daha dün aldım kurulumu yaptım bir hevesle başladım oynamaya. Ancak ilk başladığım andan itibaren kasma sorunu basladı.düzelir diye uptadeleri de yaptım ama sonuç yine aynı ekran kartım 2gb gt635 ram 8gb i7 işlemci çok rahat kaldırır ancak nedense optimizasyon sorunu var gibi Nasıl çözebiliriz.???
quote:
Orijinalden alıntı: Dragonboy
Oyunu daha dün aldım kurulumu yaptım bir hevesle başladım oynamaya. Ancak ilk başladığım andan itibaren kasma sorunu basladı.düzelir diye uptadeleri de yaptım ama sonuç yine aynı ekran kartım 2gb gt635 ram 8gb i7 işlemci çok rahat kaldırır ancak nedense optimizasyon sorunu var gibi Nasıl çözebiliriz.???
çözemezsin malesef ıvır zıvır bir sürü yöntem var ama bi halta yaramıyor ubisoft kulaklarını tıkamış bir şey duymuyor galiba.Yılbaşında büyük patch diyip duruyolardı ama ondan da bi ses çıkmadı.Beklemekten başka çare yok,allah orjinal alanlara sabır versin,60 70 euro/dolar verip aldıktan sonra böle rezil olmak insanı deli eder
quote:
Orijinalden alıntı: X-FI
quote:
boston patch'ı çıktı mı ? bu arada deniz savaşları mükemmel arkadaş ya
valla boston da problem yok. patch çıkmaz.
sizde sorun yok şanlısınız...ama herkez sizin kadar şanslı değil.Son sistemlerde bile oyun kasım kasım kasılıyor
-
Oyun genel olarak nasıl? Oyun zevki olarak bir Brotherhood eder mi?
@senseman62: yok valla guru3dde bakıyorum dediğin gibi bir olay yok.. sanırım son gelen patch çözdü ya da zaten ivy bridge lerde kasma olmuyordu. -
quote:
Orijinalden alıntı: S. Hawking
etmez hocam bence.para vereceksen boşver, seriyi tamamlamak için indirip oyna derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: bz9ai
quote:
Orijinalden alıntı: S. Hawking
etmez hocam bence.para vereceksen boşver, seriyi tamamlamak için indirip oyna derim.
Bence eder . ben 37 saat dolu solu oynadim Full Sync icin calisiyorum . Birde kazanimlari tamamlamak icin tabii . Tavsiye ederim :)
@X-FI
mesajını okudum fakat birden değişti ONAY BEKLİYOR yazıyor.Neyse,valla artık çıkarsada çıkarmasada umrumda değil,bu saatten sonra orjinal kullanıcılar bile zor alır bir daha pc oyunu ubiden.İşimizi petitionlara kalmış vay halimize
http://www.change.org/petitions/ubisoft-optimize-assassin-s-creed-iii-for-pc?utm_campaign=new_signature&utm_medium=email&utm_source=signature_receipt#share
-
quote:
Orijinalden alıntı: senseman62
@X-FI
mesajını okudum fakat birden değişti ONAY BEKLİYOR yazıyor.Neyse,valla artık çıkarsada çıkarmasada umrumda değil,bu saatten sonra orjinal kullanıcılar bile zor alır bir daha pc oyunu ubiden.İşimizi petitionlara kalmış vay halimize
http://www.change.org/petitions/ubisoft-optimize-assassin-s-creed-iii-for-pc?utm_campaign=new_signature&utm_medium=email&utm_source=signature_receipt#share
bende anlamadım ki zaten sanırım 50% 50% ayrılmış bir grup var birisi bu oyunda sorun yaşıyor diğeri yaşamıyor
bu arada nvidia da 310.** forceware da crash alan varsa yeni konu açtım oraya baksın
-
AC3 te sorun var ancak FarCry 3 te cok sorun yok . Tamam benim PC den kaynaklanan iki takilma var ama onlari aldiis etmeyin . Ubisoft bu gune kadar PC ye yapip sonra konsollara portladi . Bu oyunda ise ilk kez konsoldan pc ye yapmaya calisti . Ustune yeni Avnil Next isi zorlastirdi birde oyunda daha once kullanilmayan hareketler bulundugu icin portlamak zorlasmistir diye dusunuyorum . Zaman gerekliydi belki ama deselerdi ben 2013 Martta cikaracam oyunu diye tam yapsalardi herkes beklerdi .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X