Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (182. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dante*

quote:

Orijinalden alıntı: TehErozbey

quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Connor bu kadar eleştiriyi hak etmiyor.

Üzgünüm ama Connor bir suikastçi değil, intikamcıdır. Ezio 'da bu yola intikam almak için çıktı, genç yaşında suikastçi olmanın amacını vs öğrenerek öldürmeye devam etti. Ezio 'da Borgia ölene kadar durmadı evet, ama işin filozofisini zartını zurtunu kaptı. AC2 'de kurması gerektiği guildi ancak Brotherhood 'da kurdu(yapımcılar sağolsun). Connor ise Lee 'de Lee, babam da babam.. Bizim yaşlı Achilles birşey anlatıyor bizim Connor yok yaşlısın bıdı bıdı yok anandır yok babandır zır zır. Açıkçası Connor yeni oyunda yer almayı haketmiyor. Fazlasıyla zayıf bir karakter. Hatta artık yapımcıların salaklığımı yoksa Connor 'un salaklığınamı verirsiniz bilmem, ama hayatımda dışarıdan saldırı başlatıp 1 dakika geçmeden yaralanmayı beceren bir lale. Eksik kalsın istemem. Artık uçan elmadan Altair 'mi gelir, Ezio 'mu gelir, yoksa Avrupa 'lı bir suikastçimi gelir bilmem. Bütün hikayeler Avrupa 'da arkadaş. O tüfekleri müfekleri uzak tutsunlar, Avrupa 'da takılsınlar bu oyun her zaman yok satar.

Connor AC serisinin en iyi karakteri dostum...

Koyu bir AC fanı olarak sana katılmıyorum AC serisinin en iyi karakteri Ezio'dur TehErozbey arkadaşımıza %100 katılıyorum bu Connor suikastçi niteliklerini doğruduzgün taşımıyor bile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 22 Aralık 2012; 12:11:56 >

• quote:

quote:

quote:

Üzgünüm ama Connor bir suikastçi değil, intikamcıdır. Ezio 'da bu yola intikam almak için çıktı, genç yaşında suikastçi olmanın amacını vs öğrenerek öldürmeye devam etti. Ezio 'da Borgia ölene kadar durmadı evet, ama işin filozofisini zartını zurtunu kaptı. AC2 'de kurması gerektiği guildi ancak Brotherhood 'da kurdu(yapımcılar sağolsun). Connor ise Lee 'de Lee, babam da babam.. Bizim yaşlı Achilles birşey anlatıyor bizim Connor yok yaşlısın bıdı bıdı yok anandır yok babandır zır zır. Açıkçası Connor yeni oyunda yer almayı haketmiyor. Fazlasıyla zayıf bir karakter. Hatta artık yapımcıların salaklığımı yoksa Connor 'un salaklığınamı verirsiniz bilmem, ama hayatımda dışarıdan saldırı başlatıp 1 dakika geçmeden yaralanmayı beceren bir lale. Eksik kalsın istemem. Artık uçan elmadan Altair 'mi gelir, Ezio 'mu gelir, yoksa Avrupa 'lı bir suikastçimi gelir bilmem. Bütün hikayeler Avrupa 'da arkadaş. O tüfekleri müfekleri uzak tutsunlar, Avrupa 'da takılsınlar bu oyun her zaman yok satar.

Altair AC serisinin en iyi karakteridir. Connor, AC tarihinin en kötü suikastçilerinden birisidir çünkü kendisi bir intikamcı olduğundan tam olarak bir suikastçi bile değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: busterr

quote:

quote:

quote:

Koyu bir AC fanı olarak sana katılmıyorum AC serisinin en iyi karakteri Ezio'dur TehErozbey arkadaşımıza %100 katılıyorum bu Connor suikastçi niteliklerini doğruduzgün taşımıyor bile..

Bence Connor en iyisi bir dahaki Ac oyununda eğer Connor olursa muhtemelen olacaktır o zaman yetenekleri 2 ye katlanacak elemanın...

• Ezio da gençti oda intikamla başladı Connor da öyle gençti oda intikamla başladı... Siz olsaydınız işleri kuralına göremi oynardınız sanki ananız babanızı öldürecekler katil yetenekleriniz var.. yok ben intikamı 2. plana atayım katillik kurallarını 1. plana alayım mı derdiniz sanki ? Sizde intikamla başlardınız %1500 neyin kafasını yaşıyorsunuz ananızı öldürecekler siz intikam almayacaksınız... Connor hem anasının intikamını hemde Amerika nın kurtuluşu için koşturdu durdu adam resmen siz hala Connor şöyle yok Connor böyle diyip duruyorsunuz arkadaş ya sizede bir şey beğendiremiyor oyun firmaları anlamadım gitti... Çok iyi biliyorsanız Ubisoft'a başvurun en iyi kusursuz planlara bağlı katilinizi yaratında görelim.. Ben burada ne Altair i ne Ezio yu kötülüyorum bana göre Altair de Ezio da Connor da çok iyi hiçbiriside kötü değil nokta. o yüzden Connor u kötüleyenlere sadece gülüyorum buradan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 22 Aralık 2012; 12:41:02 >

• quote:

Ezio da gençti oda intikamla başladı Connor da öyle gençti oda intikamla başladı... Siz olsaydınız işleri kuralına göremi oynardınız sanki ananız babanızı öldürecekler katil yetenekleriniz var.. yok ben intikamı 2. plana atayım katillik kurallarını 1. plana alayım mı derdiniz sanki ? Sizde intikamla başlardınız %1500 neyin kafasını yaşıyorsunuz ananızı öldürecekler siz intikam almayacaksınız... Connor hem anasının intikamını hemde Amerika nın kurtuluşu için koşturdu durdu adam resmen siz hala Connor şöyle yok Connor böyle diyip duruyorsunuz arkadaş ya sizede bir şey beğendiremiyor oyun firmaları anlamadım gitti... Çok iyi biliyorsanız Ubisoft'a başvurun en iyi kusursuz planlara bağlı katilinizi yaratında görelim.. Ben burada ne Altair i ne Ezio yu kötülüyorum bana göre Altair de Ezio da Connor da çok iyi hiçbiriside kötü değil nokta. o yüzden Connor u kötüleyenlere sadece gülüyorum buradan...

Aga o değilde Connor çok saf be liderlik karizması yok birkere yani ezio da altair de o vardı adamlar brotherhood'un reisiydi ama bu adam durmadan birilerinden emir alıyor kendi kararlarını vermiyor vs o assassin hissini veremiyor öncekiler gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ezio ile Connor arasında çok bir fark göremiyorum. Çok benzer hikayeleri var. Kişiliklerinde illa ki farklılıklar var ama temel noktalarda pek fark yok. Asıl suikastçı Altairdi bu oyunda. Ama şartlar açısından düşününce 1200deki bir suikastçı ki aynı zamanda o düzenin içinde yetişmiş biriyle ezio ve connor gibi sonradan suikastçı olan karakterler aynı bağlılıkta olamazlar. Altairin hayatı tamamen suikatçı düzeniyle ilgili. Ezio ve Connor ise intikamla başlayıp sonradan değişiyorlar. Ki Connor'ın daha ilk oyunu dlclerle veya belki de yeni çıkacak oyunda hikayesini daha da açarlar.

Ama yeni çıkacak dlcnin trailerında Connor'ın kıyafetleri falan ilginçti(kapüşon kısmı kartal yerine kurt, giysi üzerinde assassins creed sembolu yok). Ya ubisoft yine milleti oyalamak için öyle bir kıyafet giydirdi ya da gerçekten bırakacak suikastçı düzenini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armutyus

Ama yeni çıkacak dlcnin trailerında Connor'ın kıyafetleri falan ilginçti(kapüşon kısmı kartal yerine kurt, giysi üzerinde assassins creed sembolu yok). Ya ubisoft yine milleti oyalamak için öyle bir kıyafet giydirdi ya da gerçekten bırakacak suikastçı düzenini.

Yeni çıkacak DLC alternatif hikaye. Tam olarak gerçekleşmiş değil yani AC evreninde non-canon olarak geçecek.

Ayrıca hiç bir karakter için söylememiştim bunu. Ama şuan yeni bir oyunu hak eden varsa Connor'dır oda. Umarım yeni oyunda o olur.
  • Connor çok haksızcılık görüyor bence . Çok fazla hor görülüyor . Ezioda 2 ve BH de de intikam isteği vardı inkar etmeyin sadece biraz daha gizli saklıydı . Adam gibi söyleyin . Connorun kabiliyetleri daha yüksek yaralanmıyorum ben hiç neredeyse ve Ezio artık iyice yürüyen bir tanka benzemişti . Connor Achillesi dinlemiyor diyorsunuz başınıza gelse biri sizin ananızı öldürse köyünüzü yaksa sizin hoşunuza gidermi ? Kimseyi dinlemeden bunları yapanları bulmak istemezsmisiniz biraz düşünüp konuşun lütfen . Birde sadece kızılderili diye sevmeyen var . Eminim Ubisoft Fransız bir yakışıklı yapsaydı erkeğim demez aşık olurdunuz ( sözüm sadece kızılderili diye sevmeyenlere ) Onun dışında sevmeyebilirsiniz belkide ben en iyi suikastçi olarak Desmondu görüyordum ( yalan ) ona karışmam ama yeteneksiz demeyin şu adama aga adam bence en yetenekli en iyi envanteri olan karakter . Fakat oyunda doktor ve ilaçların olmaması beni biraz şaşırttı . Yani tamam iyileşsin karakter kendi başına ama tam iyileşmesin maksimum yarı can olsun yarının üstündeyse öyle kalsın tamamlamak için ilaç kullanalım biz bu olsaydı iyi olurdu iyileşme işini Assassins Creed e benzetmişler Altairde kendi kendine iyileşiyordu

• orjinal alcaktım ama çoğu insan beğenmemiş. boşuna almayalım bare.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spygame

Az önce bitirdim oyunu Fakat en başından beri konu beni sarmadı ,kudüs ve roma da daha bir heyecanlıydı bilmiyorum belkide benim tarihe bakışımdan dolayı belkide oyüzden pek birşey diyemicem.

Yanlız bi sorunum var şimdi oyun bitti tmm credits çıktı 1 saat onu bekledim bitmesini
    sonra eve yönlendirdi baltayı fln çıkardı ama sonra iki hedef belirdi biri boston biri newyork.önce ny a gittim işte insanların ingilizleri kovuşunu limandan izledim tmm güzel sonra bostona gittim fakat herhangi bir görev belirmedi.ilk başta bişiler anlattı muhtemelen yapmadığım görevleri fln yapmamı istiyor heralde.Ama herhangi bir harita da belirmiyor hiçbişi.Öyle avarel gibi dolaşıyorum Bendemi oldu bir tek ? Ne yapmam gerekiyor.

Bide bitirmeme rağmen oyun girerken %33 ü bitti diyor.(profile girerken)Animus trakerda %74 de. Başta niye öyle %33 de.sanki 2/3 ünü yapmadım

Yapacak ana görev kalmadı. Onlar sadece öyle konuşmaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaq

orjinal alcaktım ama çoğu insan beğenmemiş. boşuna almayalım bare.

İlk bi internet Cafede oyna sonra al bence ben oyle yaptim sonra indirdim sobra satin aldim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

environment detail ultra seviyesinde min 40 fps bişey alıyor, öncek igün oraya link koymuştum.. her neyse bende bizzat test edeceğim zaten bunu 4 ghz ivy ile.

herşey en yüksekte TXAA da açık (film kalitesi veriyor valla hiçbir tırtık yok.. SGSSAA gibi ama ondan daha iyi ve performanslı) 1080p. cpu 4.5 ghz ivy, gtx 670 .. bostonda en düşük 51 kusur aldım cpu kullanımı %63 idi.. biraz anormallik var.. motordan dolayıdır.

SS ler.. bostondan 1 ss var oynadıkça koyacağım.. performans iyi gördüğnüz gibi.

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU]

TXAA böyle birşey işte

oyun ise çok güzel.. önceki serilerden daha iyi kontorllere sahip.. hikaye daha kapsamlı.. ben beğendim her zaman olduğu gibi

• quote:

quote:

environment detail ultra seviyesinde min 40 fps bişey alıyor, öncek igün oraya link koymuştum.. her neyse bende bizzat test edeceğim zaten bunu 4 ghz ivy ile.

herşey en yüksekte TXAA da açık (film kalitesi veriyor valla hiçbir tırtık yok.. SGSSAA gibi ama ondan daha iyi ve performanslı) 1080p. cpu 4.5 ghz ivy, gtx 670 .. bostonda en düşük 51 kusur aldım cpu kullanımı %63 idi.. biraz anormallik var.. motordan dolayıdır.

SS ler.. bostondan 1 ss var oynadıkça koyacağım.. performans iyi gördüğnüz gibi.

TXAA böyle birşey işte

oyun ise çok güzel.. önceki serilerden daha iyi kontorllere sahip.. hikaye daha kapsamlı.. ben beğendim her zaman olduğu gibi

Çok beğendim görüntüleri. Nasıl elde ediyoruz bunları ayıptır sorması?

• quote:

quote:

quote:

TXAA böyle birşey işte

Çok beğendim görüntüleri. Nasıl elde ediyoruz bunları ayıptır sorması?

evga precision x kullanıyorum.. afterburnerda da var, take screenshot tuşu atıyoruz settingsden oyun içinden basınca ss alıyor pictures e atıyor.. ondan imageupper ya da imageshack e atıyorum. o 2 site favorimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmtMlh

quote:

İlk bi internet Cafede oyna sonra al bence ben oyle yaptim sonra indirdim sobra satin aldim :D

satın aldığına göre ödediğin her kuruşa değiyor diyorsun yani ?
  • quote:

quote:

quote:

PC ye gore degisir . Ben Multiplayer icin aldim ama Single Playerde cok kasinti olmadan oynadim . Ama 80 yerine 65 olaymis benim icin daha iyi olurmus gibi geliyor cunku laptop kullaniyorum ve 2-3 saat oyundan sonra PC soba oluyor vallaha Ama pisman degilim emege saygi acisindan begendigim oyunlari alirim (CoD. ve BF lar haric . Cunku CoD un Multisini oynayan adamlari gorunce ben kesin ezilirim onun altinda veya vi tanidik olmaliki beraber gidelim oyunda . Ama oyle biri yok ve Amerikanlara gore pek iyi bir FPS ci sayilmam ) begenmediklerimi ise oynamam ( Misal : Dishonored , Borderlands , TheElderScrols, Fifa ve Pesler, 2k serisi , NFS : Most Wanted ( yeni olan ) vs vs vs . Liste uzamaz aslinda fazla ama bi kac oyun bulabilirsin tabii yine. Ha PC de yuklumu yuklu ama pwk oynamam yani can sikintisi halinde mesela Darksiders 2 . Neyse ben yine cok uzattim lanet olsun :D )

• quote:

quote:

Multi nasıl?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

PC ye gore degisir . Ben Multiplayer icin aldim ama Single Playerde cok kasinti olmadan oynadim . Ama 80 yerine 65 olaymis benim icin daha iyi olurmus gibi geliyor cunku laptop kullaniyorum ve 2-3 saat oyundan sonra PC soba oluyor vallaha Ama pisman degilim emege saygi acisindan begendigim oyunlari alirim (CoD. ve BF lar haric . Cunku CoD un Multisini oynayan adamlari gorunce ben kesin ezilirim onun altinda veya vi tanidik olmaliki beraber gidelim oyunda . Ama oyle biri yok ve Amerikanlara gore pek iyi bir FPS ci sayilmam ) begenmediklerimi ise oynamam ( Misal : Dishonored , Borderlands , TheElderScrols, Fifa ve Pesler, 2k serisi , NFS : Most Wanted ( yeni olan ) vs vs vs . Liste uzamaz aslinda fazla ama bi kac oyun bulabilirsin tabii yine. Ha PC de yuklumu yuklu ama pwk oynamam yani can sikintisi halinde mesela Darksiders 2 . Neyse ben yine cok uzattim lanet olsun :D )

çok muallakta kaldım ama alayım ya. vatanda indirimle 60 tl. aslında far cry 3ü keşke alaydım diyordumda onun yerine ac3 alcam. far cry 3 bi kere indirdik oynuyoruz battı balık yan gider hakeden var israf olan var ayrımı iyi yapmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaq -- 23 Aralık 2012; 0:25:51 >

• Oyunu oynamak hala nasip olmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

quote:

quote:

Multi nasıl?

Cok zevkli bana gore . İsterseniz bir video cekebilirim ama malum Frabs gibi programlar biraz kastiriyor yoksa kasma olmuyor . Onun disinda sadece arada bir ses cizirtili geliyor oda benim anakarttaki ses kartinin cok kotu olmasindandir sanirim :)

• 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.