Bu tarihsel bir gerçek. Hasan Sabbah'ın fedaileri halkın yanında, halk karşısında olanlara korku salmak amacıyla hiçbir suikastlerinden kaçınmazlarmış. Yeterli zamandan sonra da halk yardımıyla gizlenmeyi başarırlarmış.
Fragmanı gerçekten çok etkileyici.
Bu oyun hiç bitmese keşke :)
quote:
Orijinalden alıntı: Silahşor Roland
İlk oyunun açılış demosunu hatırlayın....kiliseden çıkan beyaz kıyafetli rahiplerin arasına karışıp ortadan kaybolmak ne kadar güzeldi Altair ile....sornaki oyunlarda hiç aklım ermemişti çingenelerin ortasına geçince bir Allahın kulu göremiyor.aynı şekilde halkın arasına karışınca kıyafetimiz kabak gibi ortada ama yine kimse göremiyor....ha adamlardan kaçarken harika oluyordu o şekilde gizlenmek ama artık yeni oyunda böyle bişey olmasın...karların içine saklanmak çok daha gerçekçi olacak....
bir de ilk oyunda aldığım o suikast havasını diğer oyunlarda hiç alamamıştım...öldür ve kaç süperdi....ha Ezio'nun hikayesi bambaşka ama olsun...suikastçı dediğin öldürüp yok olacak...
aynen hocam genelde millet ilk oyunu beğenmedi ama ben en çok ilk oyunu beğendim açıkçası ilk oyunda altairle gerçekten bir suikastçi olduğumu anlıyordum öldür kaç bi aksiyon oluyordu saklanıyordun vs bence çok güzeldi
Büyük suikastlerimizden sonra çanlar şehirde susana kadar kaçıyorduk hakikaten.
"Gel burayaaaaa, seni gözüm kapalı bile yenerim"
quote:
Orijinalden alıntı: dusty
Büyük suikastlerimizden sonra çanlar şehirde susana kadar kaçıyorduk hakikaten.
"Gel burayaaaaa, seni gözüm kapalı bile yenerim"
evet ya....neresi hatırlamıyorum ama birkaç kişi idam edilirken onları izleyen kalabalığın arasına karışık platformdaki birini öldürüp kaçıyoduk ama baya kalabalıklardı çok uğraşmıştım ama güzeldi bea şimdi karlı kayın ormanında anglosakson avlıcaz...
Bir hatırlayalım o zaman
süpersin dusty kesinlikle Altair diyorum...ama en iyi video olarak Brotherhood ve Revelations arasında kalıyorum
@dusty tşkler videolar icin :) hepsini izledim tekrar seriye başlayasım geldi yaaa :)))
Elbette Altair aşık olunası karakter ama Revelations'un videosu hala her izlediğimde heyecanlandırıyor beni. Assassin's Creed 3 de hiç fena değil ama video olarak. Gerçi hiçbirini ayıramıyorum resmen birbirinden
ben gözümü brotherhood'la açtığım için ezio bana çok etkileyici gelmişti. ac II'yi daha sonra oynayınca niye insanların ezio'yu 2. sıraya koyduğunu anladım. çünkü çocukluğu ve gençlik taşkınlıklarına şahit olunuyordu. brotherhood'da ise hem tip hem ses hem de olgunluk olarak daha karizmatik bir karakterdi.
Ben açıkçası heyecan içinde beklemiyorum. amerika havasından bıktım çünkü
Aslında bu oyunun çıkması iyi. 100 kişilik ordunun yerine 1000 kişilik ordunun savaşlarını görebilecek bir oyun oluşturuyorlar. Birinci Dünya Savaşı dönemini ele alan bir AC oyunun çıkacağını varsayarsak, Çanakkale Savaşı gibi büyük savaşları görmeyi isterdim açıkçası.
quote:
Orijinalden alıntı: Gordon_Freman
Aslında bu oyunun çıkması iyi. 100 kişilik ordunun yerine 1000 kişilik ordunun savaşlarını görebilecek bir oyun oluşturuyorlar. Birinci Dünya Savaşı dönemini ele alan bir AC oyunun çıkacağını varsayarsak, Çanakkale Savaşı gibi büyük savaşları görmeyi isterdim açıkçası.
gönül isterdi tabi o tarz bizim savaşlarımızı konu alan bir oyun oynayalım ama o dönem ülkemizde nasıl bi assassin bağlantısı olabilirki...işgalci devletlerin komutanlarına falan suikast mı düzenleyecez ki ama insan düşünüyor oyunun bir bölümünde Atatürk ile karşılaştığımızı....muhteşem olurdu sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: Silahşor Roland
quote:
Orijinalden alıntı: Gordon_Freman
gönül isterdi tabi o tarz bizim savaşlarımızı konu alan bir oyun oynayalım ama o dönem ülkemizde nasıl bi assassin bağlantısı olabilirki...işgalci devletlerin komutanlarına falan suikast mı düzenleyecez ki ama insan düşünüyor oyunun bir bölümünde Atatürk ile karşılaştığımızı....muhteşem olurdu sanırım
Adamlar ıstanbul da geçen oyuna türkçe dublajı geçtim türkçe altyazı bile koymadı, çanakkale savaşı gibi ingilizlerin rezil olduğu bi savaşı konu alan bi oyun niye yapsın?
Şuda bonus olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 8 Mart 2012; 20:19:28 >
quote:
Orijinalden alıntı: archVillain
Şuda bonus olsun
Şimdi tekrar arka arkaya izledim videoları, bu görsellere de baktım da Altair hepsinden fazla kıymetliymiş benim için Connor'a hiç ısınmadı içim ama göreceğiz...
quote:
Şuda bonus olsun
Burada en iyi üstad efsane ölümsüz suikastçı Altair ve Ezio ve her 2 karakter gerçekten çok çok değerli fakat yeni karaktere lafım yok ancak oyun çıkınca anlıyacağız.
quote:
Orijinalden alıntı: MaXo11
quote:
Şuda bonus olsun
Burada en iyi üstad efsane ölümsüz suikastçı Altair ve Ezio ve her 2 karakter gerçekten çok çok değerli fakat yeni karaktere lafım yok ancak oyun çıkınca anlıyacağız.
Ki yeni karakter ne yaparsa yapsın, benim için bir Ezio bir Altair olamaz
quote:
Orijinalden alıntı: ANDREI
quote:
Orijinalden alıntı: MaXo11
quote:
Şuda bonus olsun
Ki yeni karakter ne yaparsa yapsın, benim için bir Ezio bir Altair olamaz
ne kadar da bağlanmışız oyuna ya ama cidden the embers videosunu izlerken çok duygulanmıştım. Altaire bile o kadar üzülmedim...duygusal milletiz canım