Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapımcılar oyunda akıcılığ önem veriyoruz diyorlar, bu eski moda tüfeği taşıyıp doldurmak zorunda kalırsak kalmaz akıcılık felan :) Pistolü de çok seri kullanamıyacağız gibi geliyor bana.
    Tarihin en sıkıcı silahı, o dönemki savaşlar resmen sıra tabanlı olmuş.
    En fazla bir el kullanıp süngü niyetin kullanırız bence sonra, yada dipçikle kafa dağıtırız
  • Ben de Avrime katılıyorum sürekli taşımayız heralde tüfeği dediği gibi olacak bencede
  • Kocaman yay ile gidiyorsa tüfeğide sırtına atar gider. Neresi acayip bunun?
  • Bence oyunda olsa o kadar gerçekdışı olmaya gerek yok. Düşündüğümde bana oldukça acaip geliyor hem kocaman yay, hem de o ağır ve hantal tüfek.
  • o tüfek tek yada 2 kullanımlık olur kanımca...
  • Ne tüfekmiş arkadaş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Yapımcılar oyunda akıcılığ önem veriyoruz diyorlar, bu eski moda tüfeği taşıyıp doldurmak zorunda kalırsak kalmaz akıcılık felan :) Pistolü de çok seri kullanamıyacağız gibi geliyor bana.
    Tarihin en sıkıcı silahı, o dönemki savaşlar resmen sıra tabanlı olmuş.
    En fazla bir el kullanıp süngü niyetin kullanırız bence sonra, yada dipçikle kafa dağıtırız

Tabanca veya tüfek farketmez o devirde hepsi barut ile doldurulup bilye atıyordu, ikiside doldurma süresi olarak kullanışlı değiller. Tüfeğin devamlı taşınacağını ben de sanmıyorum süngüsü belki kullanışlı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 7 Mart 2012; 18:57:53 >
  • Bir tüfek muhabbeti almış başını gidiyor. Bence şimdiye kadar çıkan tüm oyunlarda dövüşlerde akıcılığı ön plana çıkaran ubisoft böyle hantal bi silahı envantere koyup da dövüş dinamiklerinin içine etmez. Neyse artık ilerleyen günlerde öğreniriz ne olacağını. Ama ben o hantal silahın sürekli kullanımı olacağını sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

Hep evlerin üstünde gezmekten sıkılmıştım , oyunun orman ve tabiatla bütünleşmesi müthiş olmuş ..

1700 sonu - 1800 başları Amerikan İç Savaşı ve Kızılderili Olaylarını bekliyodum , tahminlerim tam tamına doğru çıktı

Eğer Free Run'da ağaçtan ağaça atlayabilirsek müthiş olur

Tek merakım bu kadar düfek , kılıç hatta topların olduğu oyunda baltalarla filan nasıl savaşıcaz ? Acaba Ormanı kullanarak saklanıcaz yada strateji mi yapıcaz ? Vuvv :)

İnş. Revelations'daki Den Defence gibi Mohawk Defence eklerler , o Trailer başındaki kartalı da kullnabilsek dadından yenmez

Amerikan iş savaşı daha sonra bu ABD nin kurtuluş savaşı diyebiliriz,

Video daki ağaçtan ağaca atlama free run :) Karakterimiz iyice maymun olacak artık.

Bu savaşı Amerikalılar çoğunlukla gerillla taktikleri yaparak kazanmıştır zaten, biz de önü cekecez onda büyük olaslıkla. Ufak tefek kampları basarak adam indireceğiz.
    Benim merak ettiğim ingiliz usulu gerçek "Composite Longbow" lar olacak mı?
    Adam boyuna yakın bu yaylarla uzaktan suikastler düzenleyebiliriz :)

Üzgünüm Den defence beklemeyin dedi yapımcılar, Revelationsda çok negatif tepki almışlardı ondan hiç uğraşmadılar galiba.

Bu arada kızılderili kanı içeren biri olarak yandaş bir hayvanımızın olması gerek bence. Kartal, kurt(Atıl kurt!) ya da bir mustang. Ya da bir kunduz

Cevaplar için teşekkürler :)
    Den Defence olayına üzüldüm , bu arada doğru Amerika'lıların bağımsızlıkları için sömürgesi oldukları İngiltere ile savaşıcaklar .

Bu arada oyun 1777'de geçiyor , İlluminati kurulduktan 1 yıl sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

Bu arada oyun 1777'de geçiyor , İlluminati kurulduktan 1 yıl sonra

Arka sayfalarda konuşmuştuk, o dönemler komplo teorileri ile kaynıyor ayrıca GW ın masonluk olaylarıda var. Kaliteli bir senaryo bekliyor bizi bence.

Yalnız illuminati Avrupa da kuruldu.
  • Kapşonlu olmalarının sebebi yüzyıllar geçse bile hala hidden blade kullanmaları ile aynı nedenden ötürü. Gelenek. Ezio'ya kıyafeti babası tarafından verilmişti. Büyük ihtimalle de ona kendi babası tarafından verilmiştir. Bence gayet normal kapşonlu olmaları.

Ve önceki oyunlarla bu oyunu yapan ekip aynı ekip değil mi? Ubisoft Montreal olarak biliyorum ben. Yanlışsam düzeltin lütfen. Oyunun üzerinde 3 yıldır uğraşıyor ekip ve siz sıkı durun yeter demişler. Oyun bi çıksın bakalım o zaman kendilerini abartmışlar mı övmüşler mi anlarız.

Bence diğer oyunlardan daha güzel bir oyun olacak III.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 7 Mart 2012; 20:28:12 >
  • video hoşuma gitti
  • Yalnız kıyafet zaten değişiyor ancak geleneksellik ön planda. Desmond bile o zırhlardan birini bulup giyse, şaşırmam
  • Aslında çok isterdim ben böyle birşey. Mesela Altair 'in geliştirdiği zırhı neredeyse 300 yıldır kılıç darbelerine karşı sağlam bir yapısı vardı (repair olayı yok vs) Keşke Ezio 'da yapsa böyle bir zırh (mermilere karşı) Ezio 'nun zırhıyla savaşmak abez ama güzel bir anı olurdu.
  • Trailer görseller ve senaryo muhtiş bekliyorum bu oyunu revelationsta altair özlemimizi azda olsa iyi bir giderdik.
  • Bu amerikan özgürlük savaşı falan kulağa hoş geliyor ama benim asıl merak ettiğim desmond ın ne yapacağı. Ac Rev de en son babası ile birlikte bir yere geliyorlardı. Ordan nasıl devam edicek oyun? Ayrıca eğer bu oyun son oyun olacaksa desmondan büyük bir şeyler bekleyebiliriz.
  • Son oyun değil, son serinin ilk oyunu Neler neler olur Desmond'la ilgili daha.
  • İlk oyunun açılış demosunu hatırlayın....kiliseden çıkan beyaz kıyafetli rahiplerin arasına karışıp ortadan kaybolmak ne kadar güzeldi Altair ile....sornaki oyunlarda hiç aklım ermemişti çingenelerin ortasına geçince bir Allahın kulu göremiyor.aynı şekilde halkın arasına karışınca kıyafetimiz kabak gibi ortada ama yine kimse göremiyor....ha adamlardan kaçarken harika oluyordu o şekilde gizlenmek ama artık yeni oyunda böyle bişey olmasın...karların içine saklanmak çok daha gerçekçi olacak....

bir de ilk oyunda aldığım o suikast havasını diğer oyunlarda hiç alamamıştım...öldür ve kaç süperdi....ha Ezio'nun hikayesi bambaşka ama olsun...suikastçı dediğin öldürüp yok olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silahşor Roland

İlk oyunun açılış demosunu hatırlayın....kiliseden çıkan beyaz kıyafetli rahiplerin arasına karışıp ortadan kaybolmak ne kadar güzeldi Altair ile....sornaki oyunlarda hiç aklım ermemişti çingenelerin ortasına geçince bir Allahın kulu göremiyor.aynı şekilde halkın arasına karışınca kıyafetimiz kabak gibi ortada ama yine kimse göremiyor....ha adamlardan kaçarken harika oluyordu o şekilde gizlenmek ama artık yeni oyunda böyle bişey olmasın...karların içine saklanmak çok daha gerçekçi olacak....

bir de ilk oyunda aldığım o suikast havasını diğer oyunlarda hiç alamamıştım...öldür ve kaç süperdi....ha Ezio'nun hikayesi bambaşka ama olsun...suikastçı dediğin öldürüp yok olacak...

Hasan Sabbah'ın assassinleri ,cesaret gösterisi gibi bir şey yapmak için sanırım, öldürdükten sonra orada beklermişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: pronefroz

quote:

Orijinalden alıntı: Silahşor Roland

İlk oyunun açılış demosunu hatırlayın....kiliseden çıkan beyaz kıyafetli rahiplerin arasına karışıp ortadan kaybolmak ne kadar güzeldi Altair ile....sornaki oyunlarda hiç aklım ermemişti çingenelerin ortasına geçince bir Allahın kulu göremiyor.aynı şekilde halkın arasına karışınca kıyafetimiz kabak gibi ortada ama yine kimse göremiyor....ha adamlardan kaçarken harika oluyordu o şekilde gizlenmek ama artık yeni oyunda böyle bişey olmasın...karların içine saklanmak çok daha gerçekçi olacak....

Hasan Sabbah'ın assassinleri ,cesaret gösterisi gibi bir şey yapmak için sanırım, öldürdükten sonra orada beklermişler.

doğrudur pek bilgim yok o konuyla ilgili. ben sadece ilk oyun üzerinden bi yorum yaptım...öldürüp topukluyorduk...çok da heyecanlı oluyordu kanımca

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.