Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tormintor

Kızılderiliyiz galiba. Eğer öyleysek devam edin okumaya

Kızılderili olmamıza rağmen yine 1 dklık videoda Amerikan propangandasını yaymışlar. Oyun nasıl olur kim bilir.

aslında o tarihte gercek anlamda amerika içler acısızı haldeydı ingilizler tüm dünyayı somuruyordu sivil orduyla ingilizleri biçti adamlar helal olsun
  • eğer trailer tamamen oyun motoruyla yapılmışsa gerçekten, devrim olur da bana pek inandırıcı gelmedi oyundaki grafikler farklı olur
  • İlk oyunlardaki tadı alamadığımız revelations bile 7 milyon sattıysa bu oyunda satacaktır bu seriye yeni birşeyler eklenmeli adını koyamıyorum ancak yeni bir atmosfer bu işi çözebilir ancak artık oyun yapısını değiştirirlerse bizleri mutlu edecekler.Trailerdaki atmosfer güzel hava soğuk birde trailerda kar olunca resmen soğuğu hissettim.Ok kullanacak galiba ve baltada vardı yeni silahlar güzel olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patates5

aslında o tarihte gercek anlamda amerika içler acısızı haldeydı ingilizler tüm dünyayı somuruyordu sivil orduyla ingilizleri biçti adamlar helal olsun

Yabancı forumlarda ingilizler komedi zaten, ubisoftun kendi forumlarına göz atarsanız bir ara inanılmaz geyik muhabbetler dönüyor.
    ABDliler daha komedi biz bile adamlardan daha çok biliyormuşuz kendi tarihlerini onu öğrendim, kendi kurtuluş savaşlarını bilmeyen bir nesil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Romulus]

eğer trailer tamamen oyun motoruyla yapılmışsa gerçekten, devrim olur da bana pek inandırıcı gelmedi oyundaki grafikler farklı olur

Tamamen oyun motoru emin olabilirsiniz. Ama ben böyle söylediğimde anlaşılmıyor iyice açıklığa kavuşturayım oyun motoru olması oyun içi manasına gelmiyor ayrı şeyler bunlar. Bugün başka bir firma CryEngine veyahut Unreal Engine le aynı şeyleri yapabilir. Tahminim buna yakın bir grafik göreceğimizdir.

Ancak videoyu dikkatli izlerseniz bir sürü efekt olduğunu görürsünüz. Örneğin ağır DoF gibi şeyler. Bu videoda gördüğünüz grafik oyunlara aktarılmayacak bir grafik değil şuan bu teknoloji mümkün. Hani devrim olur dediğiniz için diyorum. Lakin bu grafikler oynanışı öldürür. Her yerde ağır DoF görmemiz. Bu efektler filmlerde ve videolarda hızlı izlediğimiz için insan gözünün hemen seçebileceği şeyler değil. Ama oyun oynarken birçok şeye odaklanıyoruz. Bu efektleri fark ettiğimizde, bütün bu makyajları rahatsızlık, baş ağrısı gibi şeyler vericektir. Grafiklerin gelişmemesinde bu gibi etkenlerde var demek istediğim. En ağır etken konsollar tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Orijinalden alıntı: patates5

Yabancı forumlarda ingilizler komedi zaten, ubisoftun kendi forumlarına göz atarsanız bir ara inanılmaz geyik muhabbetler dönüyor.
    ABDliler daha komedi biz bile adamlardan daha çok biliyormuşuz kendi tarihlerini onu öğrendim, kendi kurtuluş savaşlarını bilmeyen bir nesil...

Gerçekten öyle. Lincoln de olacak mı oyunda diye mail yağmuruna tutmuş Amerikalılar Ubisoft'u. Halbuki oyun Kuzey-Güney savaşı sırasında değil Özgürlük savaşı sırasında geçiyor. Bu şey gibi Çanakkale cephesini konu alan bir oyunda niye Turgut Özal yok demek gibi bişey oluyor

İnsanın kendi tarihini bilmesi lazım gerçekten

• şimdiden olumsuz yorum yapmaya gerek yok :) adamlar serinin en iyi oyunu gelicek diyolardı sanırım :)
    o yüzden bizleri güzel şeylerin bekleyeceğine şüphem yok :)
    artık yeni oyunumuzu beklemeye başlayabiliriz :)
  • Hakikaten Lincoln daha vitamin değil bu savaşlar zamanında :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 5 Mart 2012; 23:45:07 >
  • serinin en iyi oyunu ac3 olacak.
    ayrica grafiklere oyun ici oldugu icin mukkemmel.
  • Ağaçlarda dolaşmak zevkli olucak gibi
  • Başarılı, beğendim.Sıra geldi karakterin hikayesine
  • Trailer oyun motoruyla yapılmamış, en azından oyun içinde böyle olmayacağından emin olmak lazım. Bu devirde şu videodaki grafikleri hangi oyunda gördünüz de AC3'ün CGI kalitesinde grafikle gelmesini bekliyorsunuz ki. Metro 2034 bile bu kadar iddialı değil ki AC3 open world olacak, imkansız o videodaki grafikler bu oyuna.

Her oyunun trailerında da aynı yalan dolaşıp duruyor kim ortaya atıyorsa. Oyun içi motorla yapıldı falan filan diye. Oyun çıkınca bir bakıyoruz fıs, videoyla alakası bile yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 6 Mart 2012; 0:48:11 >
  • Bozmaz inşallah
  • Hep evlerin üstünde gezmekten sıkılmıştım , oyunun orman ve tabiatla bütünleşmesi müthiş olmuş ..

1700 sonu - 1800 başları Amerikan İç Savaşı ve Kızılderili Olaylarını bekliyodum , tahminlerim tam tamına doğru çıktı

Eğer Free Run'da ağaçtan ağaça atlayabilirsek müthiş olur

Tek merakım bu kadar düfek , kılıç hatta topların olduğu oyunda baltalarla filan nasıl savaşıcaz ? Acaba Ormanı kullanarak saklanıcaz yada strateji mi yapıcaz ? Vuvv :)

İnş. Revelations'daki Den Defence gibi Mohawk Defence eklerler , o Trailer başındaki kartalı da kullnabilsek dadından yenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

Hep evlerin üstünde gezmekten sıkılmıştım , oyunun orman ve tabiatla bütünleşmesi müthiş olmuş ..

1700 sonu - 1800 başları Amerikan İç Savaşı ve Kızılderili Olaylarını bekliyodum , tahminlerim tam tamına doğru çıktı

Eğer Free Run'da ağaçtan ağaça atlayabilirsek müthiş olur

Tek merakım bu kadar düfek , kılıç hatta topların olduğu oyunda baltalarla filan nasıl savaşıcaz ? Acaba Ormanı kullanarak saklanıcaz yada strateji mi yapıcaz ? Vuvv :)

İnş. Revelations'daki Den Defence gibi Mohawk Defence eklerler , o Trailer başındaki kartalı da kullnabilsek dadından yenmez

Amerikan iş savaşı daha sonra bu ABD nin kurtuluş savaşı diyebiliriz,

Video daki ağaçtan ağaca atlama free run :) Karakterimiz iyice maymun olacak artık.

Bu savaşı Amerikalılar çoğunlukla gerillla taktikleri yaparak kazanmıştır zaten, biz de önü cekecez onda büyük olaslıkla. Ufak tefek kampları basarak adam indireceğiz.
    Benim merak ettiğim ingiliz usulu gerçek "Composite Longbow" lar olacak mı?
    Adam boyuna yakın bu yaylarla uzaktan suikastler düzenleyebiliriz :)

Üzgünüm Den defence beklemeyin dedi yapımcılar, Revelationsda çok negatif tepki almışlardı ondan hiç uğraşmadılar galiba.

Bu arada kızılderili kanı içeren biri olarak yandaş bir hayvanımızın olması gerek bence. Kartal, kurt(Atıl kurt!) ya da bir mustang. Ya da bir kunduz

• quote:

Oyunun adını Tarzan's Creed de yapabilirlermiş. Eheheh günlük iğrenç esprimi sizlere yaptım.

Biz de kalkıyorduk zaten

Ben gayet beğendim, beklediğim şeyi verdi bana. Revelations'ın Woodkid-Iron çalan official trailerıyla karşılaştırmamak gerek bunu. Denildiği gibi hatırlayın bakalım arkadaşlarımıza beğendirerek açtırdığımız Revelations görüntüsünü. Ayasofya'nın minaresi ve tuğra yetmişti yerimizden zıplamamıza

Yalnız arkadaş o ne Amerikan aksanı yahu, dinlerken kendimden geçtim. Zaten hiç hazetmem, oyun boyunca içimdeki tüm vahşeti gösterebilirim o Amerikan aksanına karşı

• Düşmanların büyük bir kısmı koyu ingiliz olacak (ne demekse :)) onlar yeter kulaklarımızın pasını silmeye, büyük olaslııkla askerler kovalarken "shite, bollocks, bloody hell, arsehole" gibi hitaplar duyabiliriz.

Ben asıl bizim elemanın aksanın merak ediyorum, baba ingiliz kolonist. Düz amerikan aksanı yapmazlar herhalde. Ezio'nun ve Altair'in aksanları gayet güzeldi, Connor'dan da sağlam bir ses bekliyoruz.
  • trailer çok ani gelmiş yada bana öle geldi.

revelations'ı beklerken şifreli videolar vs vs onlara bakardık ac:3'te direk gelmiş trailer ani oldu bu
  • assassins creed in ilk videosunu gördüğümde çok heyecanlanmıştım.oyun gelmişti daha sonra ve prince of persia tarzı daha gerçekçi bir oyun gelmişti.konusu biraz değişik yollara saptı tabi bilimkurgu girmesiyle ama oyunu acayip beğenmiştim.sonra 2 geldi.serinin kesinlikle en efsane oyunuydu.dört dörtlüktü nerdeyse.sonra diğer oyunlar geldi ancak assassins creed sıktı.hep aynı şeyler.otomatik binalara tırmanma zıplama.özürlü askerler derken oyundan iyice soğudum.4 oyunda aynı olurmu yahu?böyle güzel bir oyun bu kadar sıkıcı yapılırmı?şimdide amerikanın kuruluşuna gidiyoruz.suikastçilerin amerikada işi ne?ayrıca oyunun dinamikleri yine aynı olacaktır.yine gerizekalı askerler.saçma sapan den defense tarzı bişeyler koyarlar.suikastçiler şehirde takılır.ormanda ne işi var?yıl olmuş 1776 giydiği kıyafete bakın.gören her askerin vurması lazım karakteri.kısaca kötü bir oyun olacak.şimdiden söylüyorum.revelationsada aynı şeyi söylemiştim.cidden kötü bir oyun geldi.(bina tasarımları bütün oyunlarda efsane.kesinlikle buna bişey diyemem)

• quote:

Düşmanların büyük bir kısmı koyu ingiliz olacak (ne demekse :)) onlar yeter kulaklarımızın pasını silmeye, büyük olaslııkla askerler kovalarken "shite, bollocks, bloody hell, arsehole" gibi hitaplar duyabiliriz.

Ben asıl bizim elemanın aksanın merak ediyorum, baba ingiliz kolonist. Düz amerikan aksanı yapmazlar herhalde. Ezio'nun ve Altair'in aksanları gayet güzeldi, Connor'dan da sağlam bir ses bekliyoruz.

Ben bunu beklerim hocam Connor'a background olarak

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.