Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende heyecana kapıldım soru falan ne iş diyerek haklısınız.
    Trailer biraz kısaydı ama çok dehşet hele o silah.
  • ign de hic takılma yoktu güzel olmus agaclarda free run fln oyunda akıcı olarak kullanılırsa süper olur

• İlk mesaja eklenebilir. Ağaçlarda free run dışında yeni birşey göremedik. Atmosferi sevdim ama.

Bu arada trailerın geçtiği yer Mohawk Valley yani New York ta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 5 Mart 2012; 19:16:41 >
  • şu gerizekalı kıyafeti iç savaş sırasında bari giydirmeselerdi lan, ne öyle eşarp felan.
  • İngilizcesi yayınlandı.
    http://www.youtube.com/watch?v=UzGCkmzTRt0&feature=player_embedded

Kızıldereli ezgileri eşliğinde başlayan bu videoda,baş karakterimizi Britanya askerlerini öldürürken görüyoruz.

Videonun sonunda ise oyunun 31 Ekim'de çıkacağı belirtilmiş.
  • Bilemedim şimdi, Assassin's Creed gitmiş başka bişey gelmiş gibi. Silahlar falan hiç olmamış zaten. Hidden Blade'i de göremedim. Hayal kırıklığı olmaz umarım.
  • Trailer oyun motoruyla yapılmış tamamen.
  • şu assassinlerin silah kullanmasına oldum olası alışamadım sevemedim
  • Sakin olmak lazım, dakika 1: hayalkırıklığı diyerek girmeyin. Zamanla daha yeni şeyler gelecektir.
    Benim gözüme çarpan en ciddi değişiklik alıştığımız şekilde, binalarda, çatılarda hhoplayıp zıplamıyoruz, ağaçlarda dallarda hoplayıp zıpıyoruz, bu kırsal alan, şehir alanı vs tartışmalarına çözüm olmuş gibi,
    Benim en merak ettiğim şey, tüfeklerle dolu bir dönemde balta ile savaşma fikrini nasıl oturtucaklar senaryoya, bir mantık boşluğu olacak mı?
    Hayırlısı diyelim; 8 ay sabırsızlıkla geçicek, beklentiyi iyice arttıracaklar, her durumda aynı bu teaser video'nun başına geldiği gibi, yüksek beklentilerle; "hayalkırıklığı" tepkileri alacak ama, yinede güzel bir oyun olacak. inancımız tam :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Trailer oyun motoruyla yapılmış tamamen.

Benimde dikkatimi çekti.....Trailer tamamen oyun motoru ile yapılmış..........EEEEEE konsollar ne yapacak şimdi...............
  • Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU]

Nasıl beyler?
  • Güzel olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asimtod

Sakin olmak lazım, dakika 1: hayalkırıklığı diyerek girmeyin. Zamanla daha yeni şeyler gelecektir.
    Benim gözüme çarpan en ciddi değişiklik alıştığımız şekilde, binalarda, çatılarda hhoplayıp zıplamıyoruz, ağaçlarda dallarda hoplayıp zıpıyoruz, bu kırsal alan, şehir alanı vs tartışmalarına çözüm olmuş gibi,
    Benim en merak ettiğim şey, tüfeklerle dolu bir dönemde balta ile savaşma fikrini nasıl oturtucaklar senaryoya, bir mantık boşluğu olacak mı?
    Hayırlısı diyelim; 8 ay sabırsızlıkla geçicek, beklentiyi iyice arttıracaklar, her durumda aynı bu teaser video'nun başına geldiği gibi, yüksek beklentilerle; "hayalkırıklığı" tepkileri alacak ama, yinede güzel bir oyun olacak. inancımız tam :))

Beni düşündüren kısım eğer elimizde balta gibi ağır ve tek atarlı bir pistol olursa ve hidden blade'i de kattığımızda işin içine bu tür ateş gücü olan düşmanlara karşı diğer oyunlardan daha tedbirli yaklaşmak gerekecek. Yani hedefleri indirmek daha da zor olacak. Gerçi o dönemde tüfekler 10 saatte bir ateş ediyor ama yine de oyun tam suikastçı oyunu olacak bence.

Diğer yandan dağda bayırda atlayıp zıplamak çok hoş olmuş. Yabani hayvanların olması daha bi güzel olmuş renk katmış. Mevsim döngüsünü söylemiyorum bile.

Güzel bir oyunun geldiği bu kısacık trailerdan bile anlaşılıyor

• ok ve yayı kullanılmamış videoda nolcak şimdi yine AC I deki tatar yayı işine mi döncek yav
  • diğer oyunların trailerlerı gibi sarmadı açıkçası

zaten oyunun amerikan devriminde gerçekleşeceğinden gerek silahlar vs eski tadı veremicek bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***No FeAr***

ok ve yayı kullanılmamış videoda nolcak şimdi yine AC I deki tatar yayı işine mi döncek yav

Yok yay olucak kesin. Trailer haricinde bir sürü yerde gördük AC 1 gibi değil. Yayla hayvan avlarken ss var hatta.

Oyun çok güzel olucak bence. Trailer sakin geçti sadece. Connor a daha çok ısınacağım gibi başına buyruk, asi tavırları olursa birde kızılderili hareketleri. Ezio dan daha yakın görüyorum kendime şimdiden.

Ayrıca ağaçlı sahneyi direk oyun içinden almışlar sanırım. Hani trailer oyun motoruyla yapılmış zaten ama scripted sahneler hepsi. Ağaçlı sahnede free run ise gerek kamera açıları olsun gerek hareketlerden öyle görünmüyor. Zaten çıkan bilgiler doğrultusunda yeni karaktere tonla animasyon eklendiğinden, free run ın geliştiğinden bahsedilmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 5 Mart 2012; 20:11:23 >

• Trailerda trampetçi gördüm o yeter bana :)
    Böyle kısa bir şey yayınlayacakları belliydi zaten, bu sadece resmi duyuru trailerı.
    Artık ağzında bakla ıslanmaz Ubinin. Umarım
    Bu hafta konferansta bir iki şey daha söylerler ama asıl oyunun ana trailerını bekleyin. Yada live action trailer.
    Özellikle 5 dakika boyunca hidden blade kullandığı bir video koysunlar da forumlardaki " OMG NO HİİDEEN BLEYD!!! FUUUUU!!!1!!!" diyen tipler sussun :) Ubisoftun forumunda durulmadı adamlar ...

İlk seferde ıskalayan tüfekli askerin üzerine koşmak çok zevkli olacak :)

Oyunun adını Tarzan's Creed de yapabilirlermiş. Eheheh günlük iğrenç esprimi sizlere yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 5 Mart 2012; 20:20:32 >

• Trailer çok iyi. Güzel detaylar da var ama ben daha çok bekliyordum ilk video için.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.