Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xaerk

Ezio öldü mü?Bari öldüğünü görseydik.

Embers'ı izlemedin mi hocam? Gördük ya nasıl öldüğünü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

Ezio'nun doğumundan ölümüne kadar hayatını en önemli olaylarına şahit olduk, bir kaç m-bitlik karakter olsa da insanın içi gidiyor.
    Hey gidi Ezio hey, Requisite in pace...

Bu arada yeni elemanımız Connor çok konuşkan olmayacakmış, kendini yaptığı işlerle anlatacakmış. Ezio arada espri yapar, hatunlarla flört eder, çok da güzel laf sokardı gerektiği yerde.
    Connar daha içine kapanık, daha başına buyruk, vahşi bir tip olabilir.
    Belli de olmaz gerçi babası da İngiliz sonuçta, saat 5 çaylarına da katılabilir

• Just like Altair.
  • quote:

quote:

Şimdi izledim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pronefroz

quote:

Orijinalden alıntı: [Romulus]

quote:

Orijinalden alıntı: altairEzio

hay maşallah biz hala acr konusuna yazıyoruz burda sayfa 6 olmuş

ben kesinlikle oyundaki geriye dönüşlerde Ezio olsun istiyorum...Yine o karizma sesiyle bişeyler anlatsın...ve umarım bir yerlere birşeyler saklamıştır...

geriye dönüşler olabilir bence Eziolu bölümler olabilir arada 2de Altairi oynadığımız bölümü hiç beklemiyordum

Artık Ezio olmasın bir zahmet. Ezio görmekten usandık.

yapma kardeş sayfalarca sürdü konular Ezio dan usandık diyen ilk seni gördüm

• Detayları okudukça Ubisoft'ta çalışacak insanım yahu diyorum kendime

Misalen oyunda Fransızlar ve Kızılderililer de bulunacakmış. eh ben demiştim bizim Assassin Vatanseverler'den çıkar, Fransızlarla olan alakalarını görürüz diye. Bir de oyuna mevsimleri çok iyi entegre ettiklerini söylüyorlar. Baya mevsimsel döngüler olacakmış oyunda. Kışın değişecekmiş askerlerin yapay zekası, ağırlaşacakmış hareketleri filan.

Bilmiyorum AC havasından uzaklaşıyor muyuz biraz ama Ubisoft'un bu seriyi harcayacağını sanmam ben.
  • Bence havasının biraz değişmesi gayet güzel oldu :) Asıl olayın değişeceğini sanmam gene Templarlar, bir sürü entrika (tam da yuvası ve zamanı) ve suikastçiliğe gönül koymuş olanlar arasında, tarihsel olaylara tanık ederek ilerleyeceğiz.

Sürekli değişen açık alan olması ve oyunun 1/3 ünün burada geçmesi çok ferahlatacak oyunu.
    Kışın nehirler donacakmış bu sayede ulaşamadığımız mekanlara ulaşabilecekmişiz. En komiği de gizli bir şey var diye gireceğimiz mağarada kış uykusundan ayı uyandırmak olacak :)
    Avlanma da ekonomiye yeni bir hava katabilir. Red Dead tarzı özel hayvanlarda koyarlarsa oyunu bırakıp avlanmaya adar insanlar kendini.

Ben oyunda kızılderililere kötü davranışların veya köleliğin nasıl işlendiği merak ediyorum asıl. Ubisoft şimdiye kadar çok cesur işledi konuları, gerek papalık olsun, gerek Kudüs olsun, gerekse Osmanlı entrikaları olsun.
    Yeni eleman adalet savaşçısı görevinde, köle tacirlerine/sahiplerine de gıcık olup arada köleleri kurtarabilir gibi geliyor bana.

2 saatte kirli ellerimize güzel bilgiler geçecek :) Az kaldı.

Eklenti; ben asıl dövüş sistemini çok merak ediyorum. (gözümüzü kan bürümüş bir kere :)) Momentum ve hıza dayalı sistem üstelik hep iki silah kullanıyor bizim eleman. Ezio'dan biraz daha çevik gibi.
    Ubisoftun beni counter kill fatalityler konusunda hüsrana uğratmayacağına eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 5 Mart 2012; 16:24:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

quote:

Ezio'nun doğumundan ölümüne kadar hayatını en önemli olaylarına şahit olduk, bir kaç m-bitlik karakter olsa da insanın içi gidiyor.
    Hey gidi Ezio hey, Requisite in pace...

Bu arada yeni elemanımız Connor çok konuşkan olmayacakmış, kendini yaptığı işlerle anlatacakmış. Ezio arada espri yapar, hatunlarla flört eder, çok da güzel laf sokardı gerektiği yerde.
    Connar daha içine kapanık, daha başına buyruk, vahşi bir tip olabilir.
    Belli de olmaz gerçi babası da İngiliz sonuçta, saat 5 çaylarına da katılabilir

Bana kalırsa babasını hiç tanımamış olmalı. Hani gayri-meşru olursa işler daha ilginç olur İngilizler kesme açısından Oyun bomba gibi geliyor bekleyelim bakalım. 3 saatten az kaldı sitenin açılmasına

• Bu sefer Citizen'larımız bence de köleler olabilir. Ezio'dan daha çevik olması normal geliyor bana, neticede Ezio pek çok şeyi oyun içinde bizimle birlikte öğrendi. Bu eleman bir savaşçı, daha çok kan göreceğiz, daha çoooook
  • yalnız balta çok orjinal olmuş...hidden blade gibi özdeş bir silah olacak....
  • Son 2 Saat 15 Dakika Trailer ın Yayınlanmasına.

http://assassinscreed.ubi.com/ac/en-GB/

EDİT:İMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 5 Mart 2012; 16:46:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altairEzio

yalnız balta çok orjinal olmuş...hidden blade gibi özdeş bir silah olacak....

Hidden blade'in yerini hiç bir şey alamaz Bu oyunda da olur diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Bana kalırsa babasını hiç tanımamış olmalı. Hani gayri-meşru olursa işler daha ilginç olur İngilizler kesme açısından Oyun bomba gibi geliyor bekleyelim bakalım. 3 saatten az kaldı sitenin açılmasına

Yok babasını tanıyor büyük olasılıkla, Mohawk kabilesinde yetişip büyüyor bizi eleman. (bu büyüme kısımları biz oynarsak aralarda güzel olur gene) Sonra koloniciler bizim köyün sınırına geliyor, en sonunda da bütün köyü yakıp yıkıyorlar. Bizde o zaman kötülüğe ve zalimliğe karşı savaş açıyoruz. Bu kısımlar klişe biraz ama güzel işlenmiştir aralardan sürprizler çıkar kesin.

Hidden blade var oyunda, bizim elemanın 2 sürekli silahından biri. Diğeri de balta.

• Hidden blade olacakmış, endişeye mahal yok
  • multisi gene aynı konsept olacak değil mi? (ilk 5 sayfaya baktım sonrasına bakamadım :( )
  • quote:

quote:

Yok babasını tanıyor büyük olasılıkla, Mohawk kabilesinde yetişip büyüyor bizi eleman. (bu büyüme kısımları biz oynarsak aralarda güzel olur gene) Sonra koloniciler bizim köyün sınırına geliyor, en sonunda da bütün köyü yakıp yıkıyorlar. Bizde o zaman kötülüğe ve zalimliğe karşı savaş açıyoruz. Bu kısımlar klişe biraz ama güzel işlenmiştir aralardan sürprizler çıkar kesin.

Hidden blade var oyunda, bizim elemanın 2 sürekli silahından biri. Diğeri de balta.

Yalnız annesi yerli babası ingiliz olacağı söyleniyor. O yüzden dedim. Küçükken babası bırakıp gittiyse yine yerliler tarafından yetiştirilmiş olur. Diğer yandan da babasına ve İngilizlere karşı bi kini olur. Hatta babası templar olsun daha bi güzel olsun..

• quote:

quote:

quote:

Yalnız annesi yerli babası ingiliz olacağı söyleniyor. O yüzden dedim. Küçükken babası bırakıp gittiyse yine yerliler tarafından yetiştirilmiş olur. Diğer yandan da babasına ve İngilizlere karşı bi kini olur. Hatta babası templar olsun daha bi güzel olsun..

Tam Yalan Rüzgarı olsun, pembe dizi tadında

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tam Yalan Rüzgarı olsun, pembe dizi tadında

E yani durup dururken adam niye assassin olsun ki. Onu bu yola itecek birşey lazım. Yani normal bi yerli olarak büyüten bi çocuk neden gitsin assassin olup templarlarla savaşsın ki. Evini ocağını yıkanlara karşı verirdi mücadelesini otururdu. Ama adam daha büyük işler peşinde. O yüzden hikayeyi templarlara kaydıracak bişeyler olmak zorunda. En basit yolu da bu zaten gerçi Assassin's Creed bu her türlü şaşırtır bizi de

• quote:

Detayları okudukça Ubisoft'ta çalışacak insanım yahu diyorum kendime

Misalen oyunda Fransızlar ve Kızılderililer de bulunacakmış. eh ben demiştim bizim Assassin Vatanseverler'den çıkar, Fransızlarla olan alakalarını görürüz diye. Bir de oyuna mevsimleri çok iyi entegre ettiklerini söylüyorlar. Baya mevsimsel döngüler olacakmış oyunda. Kışın değişecekmiş askerlerin yapay zekası, ağırlaşacakmış hareketleri filan.

Bilmiyorum AC havasından uzaklaşıyor muyuz biraz ama Ubisoft'un bu seriyi harcayacağını sanmam ben.

Acnin sorunu hava durumu ve yapay zekâydı zaten. kabak gibi ortada olan adamı göremeyen askerler ve havanın hep güneşli olması. Oyunda 1 kere yağmur yağıyordu o kadar.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.