Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

Yeni concept artlar.. Müthiş müthiş Desmond muhteşem bir suikastçı olacak. Çok eğlenceli olacak onu oynamak.
    Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU]

fan made gibi duruyor. Gerçekse de çok garip olmuş ne bileyim. 2012de değil de 2112deymiş gibi duruyor :D

• Mesajım dursun. Bomba bir oyun gelecek.
  • Seriye gec basladigim icin kizmistim kendime.Boyle oyun bu kadar gec mi oynanir diye.Revelations gecen ay bitti.Sene icerisinde AC III oynamak guzel olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: söny

Senaryo ve karlı kış ortamı map dışında bıktıran seri oldu artık

cod serisi gibi 7 ayda bir geliyor yoksa dahamı az

yakında 2050 ye gidip assasin's creed dünyayı kurtaran adam olcaz heralde modern warfare AS

Bende diyordum bazen harbi CoD serisine bağladılar gibi duruyor diye. Ama insan düşününce

CoD 5 saat SP süresi var, MP aynı hemen hemen çok az dinamik katılıyor üstüne 60 dolar istiyorlar.
    Her AC yeni çıktığında 20-30 saat oynanış süresi oluyor ortalama (%100 yapıcam diyorsan ohoo uzuyor gidiyor) senaryo takip edilmeyecek gibi değil gayet güzel, görmek istediğimiz kaliteli şehirlerin modellerini yapıyor, yeni dinamikler ekliyorlar her oyunda ve bir sürü birşey.

Hani CoD gibi hiç birşey eklemeden enayi yerine koymaya çalışsa neyse dicem. Kalitesi düşmedikten sonra her sene gelsin sorunmu olur? Paşa paşa satın alınır valla. Film üçlemeleri gibi her sene yenisi gelen filmlerden düşün. Her film 3 saat sürüyor AC 30 saat. Ona göre sinema masrafından hesapla. Pek sorun yok yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

quote:

yakında 2050 ye gidip assasin's creed dünyayı kurtaran adam olcaz heralde modern warfare AS

Bende diyordum bazen harbi CoD serisine bağladılar gibi duruyor diye. Ama insan düşününce

CoD 5 saat SP süresi var, MP aynı hemen hemen çok az dinamik katılıyor üstüne 60 dolar istiyorlar.
    Her AC yeni çıktığında 20-30 saat oynanış süresi oluyor ortalama (%100 yapıcam diyorsan ohoo uzuyor gidiyor) senaryo takip edilmeyecek gibi değil gayet güzel, görmek istediğimiz kaliteli şehirlerin modellerini yapıyor, yeni dinamikler ekliyorlar her oyunda ve bir sürü birşey.

Hani CoD gibi hiç birşey eklemeden enayi yerine koymaya çalışsa neyse dicem. Kalitesi düşmedikten sonra her sene gelsin sorunmu olur? Paşa paşa satın alınır valla. Film üçlemeleri gibi her sene yenisi gelen filmlerden düşün. Her film 3 saat sürüyor AC 30 saat. Ona göre sinema masrafından hesapla. Pek sorun yok yani.

Cod serisi senaryosundan daha çok multiplayer için isteniyor zaten singel hikayeleri etkilemiyormu etkiliyor tabiki ama söyle bi şey var tükecisi daha bir oyunu tüketmeden yenisi gelirse firma tamamen para üzerine kurulu oldugunu gösterir AC multisi olmuyan bir oyun oynanış sekli 1. oyundada aynı son oyundada aynı yeni cıkıcak oyundada aynı yeni bir senaryo ekleyip oyunu aynı motordan 2 3ekleme yaparak sunduklarında oyuncu sadece senaryoyu oynuyor ve para veriyor heleki özlenmeden yeni oyun çıkarsa oyun artık satmamaya baslıyor brootherhood gittim satın aldım assassin's creed revelations indirdim yeni oyunu beklemiyorum boş oldugum bi zamanda indirip oynarım cunkü artık bi heycan yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

quote:

Cod serisi senaryosundan daha çok multiplayer için isteniyor zaten singel hikayeleri etkilemiyormu etkiliyor tabiki ama söyle bi şey var tükecisi daha bir oyunu tüketmeden yenisi gelirse firma tamamen para üzerine kurulu oldugunu gösterir AC multisi olmuyan bir oyun oynanış sekli 1. oyundada aynı son oyundada aynı yeni cıkıcak oyundada aynı yeni bir senaryo ekleyip oyunu aynı motordan 2 3ekleme yaparak sunduklarında oyuncu sadece senaryoyu oynuyor ve para veriyor heleki özlenmeden yeni oyun çıkarsa oyun artık satmamaya baslıyor brootherhood gittim satın aldım assassin's creed revelations indirdim yeni oyunu beklemiyorum boş oldugum bi zamanda indirip oynarım cunkü artık bi heycan yok

Sende haklısın tabi. Ne diyebilirim Brotherhood ile Revelations, AC 2 nin devamı ben o oyunları öyle gördüm öyle oynadım. Haliyle tam bir oyun beklentim yoktu. Aradaki yıllarda tuz biber oldu işte. AC hayranlarını piyasadan uzak tutmamak için. Birde Brotherhood çok satınca devamı geldi. E şimdi bir oyuna sayı eklersen işler değişir. Ben AC 2 sonundan Brotherhood duyurulduğundan beri AC 3 ü bekliyorum mesela. Şöyle düşünürsen ''yeni AC gelsinde oynayalım'' diye 1 sene geçmiş oluyor aradan. Ben ''AC 3 gelsinde oynayalım'' dediğimden 3 sene beklemiş oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 4 Mart 2012; 17:42:39 >

• Ben AC: Revelations'da bütün sorular cevaplandığından yakınıyordum. AC: Brotherhood o kadar açık bırakılmıştı ki sayısız hikaye yazmak geliyordu içimden. Vee AC: 3'de tekrar hikaye yazabileceğiz galiba Bu arada MultiPlayer'ı fazla değiştirmesinler Revelations'daki hali süperdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Modernova

Ben AC: Revelations'da bütün sorular cevaplandığından yakınıyordum. AC: Brotherhood o kadar açık bırakılmıştı ki sayısız hikaye yazmak geliyordu içimden. Vee AC: 3'de tekrar hikaye yazabileceğiz galiba Bu arada MultiPlayer'ı fazla değiştirmesinler Revelations'daki hali süperdi.

Revodaki mp süperde lobyde 5dk. bekliyoruz nerde bu oyuncular
  • quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

quote:

Orijinalden alıntı: Modernova

Ben AC: Revelations'da bütün sorular cevaplandığından yakınıyordum. AC: Brotherhood o kadar açık bırakılmıştı ki sayısız hikaye yazmak geliyordu içimden. Vee AC: 3'de tekrar hikaye yazabileceğiz galiba Bu arada MultiPlayer'ı fazla değiştirmesinler Revelations'daki hali süperdi.

Revodaki mp süperde lobyde 5dk. bekliyoruz nerde bu oyuncular

X360'da bekleme hiç yok :D

• iyidir iyi
  • aralığa kadar nasıl bekliyecez bu oyunu
    inşallah kaplama hataları düzelmiştir ubisoft'tan süper bir oyun bekliyorum
  • Gelişmeler ve açıklamalar çok güzel fakat Ezio olsun çamurdan olsun diyorum halen
  • Tadında bıraktılar bence Ezio'yu ve Altair'i. Ama ileri ki oyunlarda animusta iken hepsiyle karşılaştığımız bir yer yaparlar gibi geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Gelişmeler ve açıklamalar çok güzel fakat Ezio olsun çamurdan olsun diyorum halen

• Sabırsızlıkla bekliyorum Yarın bir video yayımlanacağı söyleniyor bu arada.
  • AC serisinden konuları tekrardan, sürekli üstlerde görmek çok hoşuma gidiyor
  • rezerved
  • Biraz hızlı çıkarmayacaklar mı revelationstan sonra? Silahlar önceki 3 oyundaki gibi aynı olmazsa memnun olurum. Ayrıca tek kişilik de adam gibi uzun olsun.
  • Arkadaşlar yeniden bilgiler sızdı karakterimiz hakkında buyrun
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.