Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pronefroz

Biraz hızlı çıkarmayacaklar mı revelationstan sonra? Silahlar önceki 3 oyundaki gibi aynı olmazsa memnun olurum. Ayrıca tek kişilik de adam gibi uzun olsun.

3 senedir geliştiriyormuş, diğer oyunlarda beğenilmeyen, eleştirilen noktaları elden geçirip daha iyi bir oyun çıkaracaklardır. Assassin's Creed'siz bir sene, sene değildir zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

quote:

Biraz hızlı çıkarmayacaklar mı revelationstan sonra? Silahlar önceki 3 oyundaki gibi aynı olmazsa memnun olurum. Ayrıca tek kişilik de adam gibi uzun olsun.

3 senedir geliştiriyormuş, diğer oyunlarda beğenilmeyen, eleştirilen noktaları elden geçirip daha iyi bir oyun çıkaracaklardır. Assassin's Creed'siz bir sene, sene değildir zaten

Öyleyse iyi

• Oyun sadece new york boston damı yoksa başka amerikan şehirlerinde de geçecek mi. AC II deki gibi onda birden fazla şehir vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

AC serisinden konuları tekrardan, sürekli üstlerde görmek çok hoşuma gidiyor

Aynı sevinci paylaşıyoruz.
  • assassin creed git gide buyuyor 3 ile zirve yapicak
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

AC serisinden konuları tekrardan, sürekli üstlerde görmek çok hoşuma gidiyor

Aynı sevinci paylaşıyoruz.

Forumda görmeye başladık AC sayesinde seni de hocam

• Brotherhood daki haritanın 1.5 katı olacakmış,buda demek oluyor ki oyunun büyük bir bölümü sadece bir bölgede geçecek,belki birkaç görev için başka şehirlere gidebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HunterDare

Brotherhood daki haritanın 1.5 katı olacakmış,buda demek oluyor ki oyunun büyük bir bölümü sadece bir bölgede geçecek,belki birkaç görev için başka şehirlere gidebiliriz.

Sadece kırsal bölge Brotherhood'daki bütün Roma'nın 1.5 katı olacakmış. Binaların olduğu alanlar dahil değil.
  • Yayı sevdim. Assasinler Bering Boğazı'nı buz tutmuşken Amerika'ya geçip assassinlemiş olmasınlar orayı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Şu Assassin's Creed: Revelations ve Assassin's Creed III başlıkları iyice iç içe girdi bende. Neyi, nereye yazdığımı unutuyorum. Bir teorim var, Revelations'ta yazmışım. Buraya da kopyalıyorum hemen.

3. paketin ilk oyunu 18. yüzyıl Amerika'sında geçer. Neticede tarihsel gerçeklere baktığımız zaman bu dönemde de Amerika Birleşik Devletleri ve Britanya İmparatorluğu arasında geçen yoğun ilişkiler var. Assassin's Creed yapımcıları da bu oyunda medeniyetler arası tarihsel gerçeklerden sağlam ekmek yiyor. Yeni assassin'imiz, Desmond'la bağlantısı olacağı artık kesin, İngiltere'ye karşı Fransa desteğiyle Amerika'da olabilir. Kaldı ki yine tarihe baktığımızda Amerikan Bağımsızlık Savaşı'nda "Vatanseverler" denen cephenin ne kadar etkin olduğunu biliyoruz.

Tam da Ubisoft'a göre bir kurgu bu tarih senaryosu.

Ben demiştim demeyi seviyorum Ben demiştim 1 Şubatta

• Bu resim güzel baya (biraz ufak idare ediverin :))

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU]

Kara batabiliyoruz oyunda görünen üzere, karın için saklanıp pusu kurma olayı olacaktır kesin. Doğanın işin içine girmesi çok sevindirdi beni şahsen. John Rambo tarzı tuzaklar kurarız artık ormanın dernliklerinde.

Aynı anda çift silah kullanabiliyor Connor, eğer kırmızı urbalılar buradaki gibi saldıracaksa savaşlar biraz daha çekişmeli olacak gibi.

Burda da yeni kanklardan George Washington, tipini benzetmişler. Gene kara dikkat ettim. Atların dizine geliyor nerdeyse, arkada yaya zavallı askerlerde zar zor ilerliyor.
    Ormanda kışın düşmanları atlatmak kolay olacak gibi.

Gereksiz eklenti; Oyun bende ağır bir Day of the Tentacle oynama isteği uyandırdı :) Bir yerlerden bulup edinmem lazım win7 uyumlu bir versiyon. Acaba AC3 e paskalya yumurtası olarak koyarlar mı bizim tentaclelardan :)
    Witcher 2'ye kesin misilleme yapacaklar gibi bir his var içimde bu arada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 5 Mart 2012; 12:11:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi
    Gereksiz eklenti; Oyun bende ağır bir Day of the Tentacle oynama isteği uyandırdı :) Bir yerlerden bulup edinmem lazım win7 uyumlu bir versiyon. Acaba AC3 e paskalya yumurtası olarak koyarlar mı bizim tentaclelardan :)
    Witcher 2'ye kesin misilleme yapacaklar gibi bir his var içimde bu arada :)

Ben daha doğmadan sen oyun oynuyormuşsun. 93yılında bilgisayar mı vardı sende?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pronefroz -- 5 Mart 2012; 12:35:59 >
  • hay maşallah biz hala acr konusuna yazıyoruz burda sayfa 6 olmuş

ben kesinlikle oyundaki geriye dönüşlerde Ezio olsun istiyorum...Yine o karizma sesiyle bişeyler anlatsın...ve umarım bir yerlere birşeyler saklamıştır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: altairEzio

hay maşallah biz hala acr konusuna yazıyoruz burda sayfa 6 olmuş

ben kesinlikle oyundaki geriye dönüşlerde Ezio olsun istiyorum...Yine o karizma sesiyle bişeyler anlatsın...ve umarım bir yerlere birşeyler saklamıştır...

geriye dönüşler olabilir bence Eziolu bölümler olabilir arada 2de Altairi oynadığımız bölümü hiç beklemiyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Romulus]

quote:

Orijinalden alıntı: altairEzio

hay maşallah biz hala acr konusuna yazıyoruz burda sayfa 6 olmuş

geriye dönüşler olabilir bence Eziolu bölümler olabilir arada 2de Altairi oynadığımız bölümü hiç beklemiyordum

Artık Ezio olmasın bir zahmet. Ezio görmekten usandık.
  • quote:

Vardı, 386 DX im vardı, 2MB, hard diskide 21 Mb idi.
    Hey gidi günler Wolfenstein'ı çalıştırmayınca 3 -4 ay para biriktirip 2 MB daha almıştım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Vardı, 386 DX im vardı, 2MB, hard diskide 21 Mb idi.
    Hey gidi günler Wolfenstein'ı çalıştırmayınca 3 -4 ay para biriktirip 2 MB daha almıştım. :)

93 te biz commadore 64 ile oynuyorduk, avukat bi amcanın bürosunda 386 vardı, tanrı gibi bakıyorduk :)
  • Ezio öldü mü?Bari öldüğünü görseydik.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.