Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rönesansın üstünden geçmiş seneler.. Oraları muhteşem bir şekilde betimleyecektir Ubisoft.

Avrupalıların Osmanlı'nın bütün ticaret yollarını ele geçirmesiyle yeni yerleri keşfetme istekleri Amerika'nın keşfi bağımsızlık savaşları sırsaında bizim Eden'in parçalarını bulmamız bir taraftan George Washingon gibi tarihteki ünlü kişilerle kontak kurabilecek olmamız..

Muhteşem bir oyun olacak. Yepyeni bir grafik motoru kullanılacakmış ve suikastçılık için yeni deneyimler getirilecekmiş. Merakla bekliyorum geri sayım 2 gün içinde bitiyor bakalım ne çıkacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Evet asa da parçaydı ama applelara piece of eden demiyorlar aklıma takılan o. Hani birçok parça var applelarda birer parça desek o zaman tamam. Ama işte daha bir önemli hale getirmişler appleları ''piece'' lerden. O yüzden hani diyorum birleşince apple mı oluyor bu parçalar.

Neyse üçüncü oyunda daha bir açıklarlar heralde.. :D Yeni elemanı da
    Animus vs3 diye hikayeye sokacaklar heralde..

Bütün parçalar Piece of Eden'dir.

Öyle ki Cengiz Han'ın kılıcı bile AC evreninde Piece of Eden olarak geçer.

Ayrıca papada elmayı daha etkili kullanmak için haç şeklindeki asayı kullanır. Yani asa da piece of eden.

Ayrıca 20 ye yakın Elma var. Bunlar yeri geliyor Napolyon yeri geliyor Elizahbeth hatta Nicola Tesla'da bile var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 3 Mart 2012; 15:52:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

quote:

Evet asa da parçaydı ama applelara piece of eden demiyorlar aklıma takılan o. Hani birçok parça var applelarda birer parça desek o zaman tamam. Ama işte daha bir önemli hale getirmişler appleları ''piece'' lerden. O yüzden hani diyorum birleşince apple mı oluyor bu parçalar.

Neyse üçüncü oyunda daha bir açıklarlar heralde.. :D Yeni elemanı da
    Animus vs3 diye hikayeye sokacaklar heralde..

Bütün parçalar Piece of Eden'dir.

Öyle ki Cengiz Han'ın kılıcı bile AC evreninde Piece of Eden olarak geçer.

Ayrıca papada elmayı daha etkili kullanmak için haç şeklindeki asayı kullanır. Yani asa da piece of eden.

Ayrıca 20 ye yakın Elma var. Bunlar yeri geliyor Napolyon yeri geliyor Elizahbeth hatta Nicola Tesla'da bile var.

evet wiki den araştırıdım biraz. İki deki resimlerde elmaları buluyorduk onların her biri ayrı birer elmaymış. Ben tek bir elmanın el değiştirdiğini sanıyordum. Parçaların çoğu dışarda bulunmayı bekliyor ise Ac serisi bir 20 yıl sürer

• Hayır o elmaların çoğunu yoketti Altair.

AC 1 : Bloodlines'ta Altair ile dünya turuna çıkıyoruz ve çoğu elmayı yok ediyor elma. Zaten geriye kalan elmaları da Napolyon Elizahbeth Hatta Hitler hatta George Washington bile kullanıyor. Bu elmaları da suikastçılar bu kişileri suikast yapıp veya ellerinden alıp yok ediyor. Geriye sadece ama sadece 3-4 elma kalıyor. İşte Abstergo'dabunların peşinde. Biri Altair2in kütüphanesindeydi. Biri Desmond'un girdiği vaultta ve son olarak ac 3'ün sonunda kapısında geldikleri vaultta. Geriye de bir elma kalıyor bu da büyük ihtimalle Washigto da olur oyuda. Göreceğizbakalım ama 20 yıl sürmez yani özeti o.
  • quote:

Hayır o elmaların çoğunu yoketti Altair.

AC 1 : Bloodlines'ta Altair ile dünya turuna çıkıyoruz ve çoğu elmayı yok ediyor elma. Zaten geriye kalan elmaları da Napolyon Elizahbeth Hatta Hitler hatta George Washington bile kullanıyor. Bu elmaları da suikastçılar bu kişileri suikast yapıp veya ellerinden alıp yok ediyor. Geriye sadece ama sadece 3-4 elma kalıyor. İşte Abstergo'dabunların peşinde. Biri Altair2in kütüphanesindeydi. Biri Desmond'un girdiği vaultta ve son olarak ac 3'ün sonunda kapısında geldikleri vaultta. Geriye de bir elma kalıyor bu da büyük ihtimalle Washigto da olur oyuda. Göreceğizbakalım ama 20 yıl sürmez yani özeti o.

Zaten Abstergo'da 3 tane elma varmış. bizde de iki tane var büyük ihtimalle de bu oyunda üçüncüyü elde edeceğiz.

• quote:

quote:

Hayır o elmaların çoğunu yoketti Altair.

Zaten Abstergo'da 3 tane elma varmış. bizde de iki tane var büyük ihtimalle de bu oyunda üçüncüyü elde edeceğiz.

Evet, öncelikle ac b'deki gibi bir vault maceramız olacak başta. Hatırlarsanız Ezio'nun yüzyıllar önce geçtiği Colosseum'un harap olmuş parçalarının arasından vaulta giderken bir indiana jones oyunu gibi bir deneyim yaşamıştık ve çok da güzeldi. Çatışma yoktu ama güzeldi.

işte bu oyunun başındada yine böyle bir maceramız olacak çünkü bir elma oyunun sonunda gösterilen mağara da. Bakalım nasıl birşeyler hazırladı Desmond için Ubisoft.

• Konuyu uzun zamandır takip etmiyordum bayağı bir şeyler olmuş ama az kaldı ya sabır deyip bekliyiciğiz oyunun çıkmasını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berjk -- 3 Mart 2012; 17:34:56 >
  • Ateşli silahların yer alması üzücü
    Bu arada hidden blade gözükmedi
  • Yukarıda yazmıştım hidden blade olucak. Bende başta görememiştim. Desmond ın bile hidden blade i varsa tüm oyunlarda istisnasız olucaktır.
  • Bu yeni Assassın Creed çok iyi olucak gibi ama ateşli silahların olması iyi değil
  • Arkadaşlar silahlara bu kadar siniriniz nedir. BU oyunun ana konusu herşeyden öte Desmond'un dünyayın sonunu getirmesini önlemesi ve Desmond'da 2012 lerde yaşıyor yani bu oyunun aslında günümüzde geçtiğini anlamalısınız artık.
    Silah milah farketmez zaten suikastçıyız sonuçta yatağımız gölgeler. Batman Akham City oynayanlar bilirler onda da silah var fakat Batman bir suikastçı edasıyla onları sessiz sessiz almasını biliyor ise koskoca altair ezio gibi adamların kanından gelen arkadaşta iki tane dandik tüfekle başa çıkamayacak bir suikastçı olmayacaktır
  • Öncekiler de silah olmasa canım yanmıyacak :) Brotherhoodda tank bile kullanıyorduk.
    Revelations da full bomba ve mayın doluydu. O küçük kulubeden beni delik deşik edenaskerleri de buradan esefle kınıyorum
  • Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU]
  • Başlangıç kıyafeti galiba gayet sade :)

Bu arada oyunun vahşet meterside yükselmiştir büyük olaslıkla, Ezio ile göze kılıç sokup, ağır silahları fırlatıyorduk hunharca :)
    Bakalım bu eleman neler yapacak.
  • Artık kızılderili olmasından bekliyorum bende daha vahşi şeyler. O değilde bence senin dediğin kafa derisi toplama olayını koyucaklar.

Üstte siteyi çevirirken yazmayı unuttum aslında çokta gerekli bir bilgi değil ama oyunun tamamlanmış ilk sürümü birkaç hafta sonra biticekmiş. Çıkışa kadarda buglar ve diğer şeyler ile ilgilenirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Öncekiler de silah olmasa canım yanmıyacak :) Brotherhoodda tank bile kullanıyorduk.
    Revelations da full bomba ve mayın doluydu. O küçük kulubeden beni delik deşik edenaskerleri de buradan esefle kınıyorum

ahahahaah o adamı görünce hep aklıma gta 3 de küçük klübede çin yemeği satan adam gelir o da oradan ateş ediyordu.

sırf o klubüdeki silahlı arkadaş için arrow raini bekletiyordum raya yaklaşınca kullanıyordum başka türlü sinir bozucu
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Artık kızılderili olmasından bekliyorum bende daha vahşi şeyler. O değilde bence senin dediğin kafa derisi toplama olayını koyucaklar.

Üstte siteyi çevirirken yazmayı unuttum aslında çokta gerekli bir bilgi değil ama oyunun tamamlanmış ilk sürümü birkaç hafta sonra biticekmiş. Çıkışa kadarda buglar ve diğer şeyler ile ilgilenirler.

Soluk benizli kırmızı urbalıların kafa derileri kemerimizi süsleyecek :) Eğer oyunda öyle bişi olursa iyice psikopata çıkacak adım :)
    Şu pudralı peruklardan da toplayabildik mi tamamdır :)

Bu arada aklıma hep Çelik Bilek Teksas geliyor AC3ü gördükçe artık, ne zevk alarak okurdum.

@T_Ice,

Valla hocam ben sırh o ahlaksızlar yüzünden bomba kullanmaya başlamıştım. Bombalarla çok kolaylaştı oyun sonradan biraz pişman olmuştum gerçi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 4 Mart 2012; 0:35:11 >

• Son yılların en iyi oyunu geliyor diyebilirim!
  • Senaryo ve karlı kış ortamı map dışında bıktıran seri oldu artık

cod serisi gibi 7 ayda bir geliyor yoksa dahamı az

yakında 2050 ye gidip assasin's creed dünyayı kurtaran adam olcaz heralde modern warfare AS
  • Yeni concept artlar.. Müthiş müthiş Desmond muhteşem bir suikastçı olacak. Çok eğlenceli olacak onu oynamak.
    Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU]

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.