Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle AC3 bir sene de yapılmadı, ekibin bir kısmı AC2 piyasa çıktığı andan itibaren,3. oyun üzerinde çalışmaya başladı. Büyük bir olasılıkla Revelations bittiğinde konuve olayların gelişimi bitmişti. Şimdi bunları hazır grafik motoruna dökecekler. Görsellerde biraz gelişme olur kanımca (Alan Wake tarzı ormanlar koysunlar en azından...)

@archVillain

Revelations'ın sonunda tam olarak nereye gittiği belli değil aslında(firma kendisi açıklamadıysa sonradan) sadece çayır çimen bir yerde açıyor kapıyı, arkadan bir bina görnüyor bitiyor. Bana nedense Desmond'ı fazla oynatmamışlardır gibi geliyor Animusta bağlı kaldığı sürece. Bu arada ben de spoil ettiysem kusura bakma :)

3 e dönersek, o sıralar en gelişmiş şehirlerden birisi Philadelphia(Alaşehir'in eski adıdır :)) orada geçebilir gibi geliyor bana. Binalar açısından en yoğun şehirlerden birisi. Üstüne George un Delaware nehrini bizim yeni elemanla geçtiğini düşünürsek Philadelphia'dan New York'a doğru gidebiliriz. Bu oyuna ağaca tırmanmada koyacaklar gibi bir his var içimde.

Karakter büyük olaslıkla kızılderili kanı taşıyor yada onlarla birlikte yaşayan birisi, çünkü kıyafetinde çok fazla kızılderili unsuru var dediğin gibi. O tarihlerde kızılderili sempatizanlarının bile böyle giyindiğini düşünmüyorum. Karakterin silahlarıda direkt kızılderili silahları. Mühür şeklindeki balta çok hoş olmuş bu arada :) Eleman genç duruyor baya. Bu sefer bize Benjamin Franklin yardım edebilir diye düşünüyorum.

Kızılderili ingiliz olayına gelirsek, bence Templarlar bir şekilde kızılderilileri kandırıp kendi taraflarına çekmişler gibi geliyor. Başka bir "Elma" buldularsa onunnla da kontol etmiş olabilirler kızılderiileri, böylece Amerikayı kendileri ele geçirmek istiyor olabilirler. Böyle bir olay sonucu GW ile bizim eleman yerlilere zarar vermiş olabilir.

Komple teorisi çok :) Glenfield olayı çok ilginçmiş bilmiyordum mesela, oralarda da bir haltlar karıştırabiliriz :) Elmanın çok kullanmı açar belki o çukuru.

Bu arada ABD li bebeler oyun kendi ülkerinde geçip kendi tarihlerini anlatınca pek bir üzüldüler?!? ve bir kaç yabancı forumda okudum çoğu kendi tarihlerinden haberdar değil, anca bir avuç eleman biliyor tarihlerini. GW nin resimlerine Abe Lincoln diyen bile var... Kızılderili olayına karşı çıkan sapıklar var. Ki bu olayları konu alan çok oyun yok etrafta bir AoE3 bir de Empire.Hayret...
    AC.R nin İstanbul'da geçeceğini duyunca bir göbek atmadığımız kalmıştı, herhalde biz çok tepki gösteriyoruz :)

• demek ki bu yeni assassins creed i hiç sevmeyeceğim. nefret ediyorum şu eski amerikanın iç savaş martavalından. hiç sevmiyorum. bu konsepti kullanan oyunlardan da filmlerden de nefret ediyorum. ne bileyim çok sıkıcı geliyor.

keşke japonyayı falan işleselerdi. ya da mısır falan. zamanlama pek tutmuyor ama güzel olurdu
  • Ubisoft 5 Martta 5 P.M.PDT de resmi olarak duyurusunu yapacakmış oyunun. Daha çok resim ve malzeme geçer o zaman elimize :)
  • @siberarmi

Yok hocam Revelations tan spoiler lara takılmıyorum artık baya ilerlemiştim o kadar AC sevmeme rağmen açıkcası sıkılıyordum oynanıştan, ardından PC e format atınca saveler gitti iyice cacık oldu oyun.
    Sonu konusunda çayır çimen bir yer ve arkasındaki ev çiftlik evi gibimiydi? Biliyorsun Desmond çiftlikte yetişmiş tapınakçılardan saklanmak için gitmişler o çiftlikte New York un yakınlarında hatta NY e kaçıyor sonradan. Animus ta komadayken belki oraya götürmüşlerdir.

Sabah mesajı atarken yabancı sitelere bakıyordum gameinformer bebe kaynıyor zaten tarihlerinden haberi yok diğer sitelerde gördüğüm kadarıyla çoğu Fransız ihtilali olmamasından şikayetçi diğerleride başka yerler önermiş Rusya, Mısır gibi. Valla dediğin gibi fazla tepki gösteriyoruz. Yalnız İngilizler isyan ediyor yeni oyuna.

Aslında şehirde geçmesinin hevesi bir binaya çıkıp şehri izledikten sonra geçiyor. Adamlar haklı bir yerde. Yeni birşey deniyorlar bence büyük şehirleri koymayarak. Yada benim uzun süredir beklediğim gibi yapabilirler yani oyun birden fazla ülkede geçebilir. Hatta 2-3 atamızı yönetsek daha iyi olur. Ana karakter dışında yönettiklerimiz Altair gibi olur birkaç kısa şeyi anlatır. Revelations taki gibi inception tarzıda yapabilirler Desmond, Ezio yu izliyor Ezio Masyaf key ile Altair i izliyor.

• @archVillain

bir önceki mesajını mantıklı yazmışsın bayağı hocam :) alıntı yapılmıyor citizen iş başında :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Sonu konusunda çayır çimen bir yer ve arkasındaki ev çiftlik evi gibimiydi? Biliyorsun Desmond çiftlikte yetişmiş tapınakçılardan saklanmak için gitmişler o çiftlikte New York un yakınlarında hatta NY e kaçıyor sonradan. Animus ta komadayken belki oraya götürmüşlerdir.

Evet öyle bir yerdi, ben bilmiyordum bak bu kısmı. Büyük olasılıkla NY o zaman. Zaten olay da NY ve çevresinde geçecek.

Yeni AC ler şöyle bağlarlar diye düşünüyorum, bizi güneş patlamasından gene kilitli bir kapının arkasındaki sığınak/makina tarzı bir şey kurtarabilir ve bütün elmalar bu kapının anahtarı. Desmond kendi anahtarını bulup gelmişken diğer milletlerden Assasinler kendi anahtarlarıyla gelebilir. Mısır, Uzak Batı, Afrika gibi yerleri konuya bu şekilde dahil edebilirler. AC3 te elemanları görürürüz, sonraki AClerde hikayelerini yaşarız gibi.

Amerika ile ilgili güzel mekanlar geliyor aklıma özellikle güney amerika Aztec/Maya tapınağıdır, gençlik çeşmesidir bu tip yerler kaynıyor. Bir DLC ile o taraflara kayabiliriz. Gene kuzey amerikada altına hücum zamanından kalma hayalet kasabalar/madenler veya yerlilerin koruduğu "Önceki insaların" mekanları da olabilir.

Tırmanma olayını ağaçlar, dağlar ile geliştirmişerdir bence. İlk başlarda hazır motoru kullanıyorlar diye düşünüyordum ama sitenin birinde (linki bulunca yapıştırırım) baya bir değişikliğe gidildi diyordu oynanışla ilgili. Dövüş/tırmana/silah kullanma gibi şeyler çok değişik gelebilir bu sefer. Zaten ileri bir tarih olduğu için barutlu silahları kullanacağız gibi geliyor gayet fazla .

Neyse gene çok yazdım :) 5 Mart olsun da görelim bakalım bizi ne bekliyor.

• Yahu ben daha bugun basladim Istanbul macerasina ....
  • Yukarı da yazıldı mı bilmiyorum ama karakter yerli olacaksa Desmond nasıl onun soyundan olacak? Mantıklı gelmedi bana karakterin yerli olma ihtimali. Ayrıca tırmanılacak yapı var mıydı ki 1700'lerin Amerikasında
  • Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU]

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU]

• Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU]

Ağaçlara tırmanabileceğiz sonunda
  • Ben nedense heyecanlanmadım. Amerikan havasından bıkmıştım. Neyse ne yapalım artık.
  • Ekran görüntüleri çok sağlam :) Avlanma sahnesi bana red dead havası yaşattı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 2 Mart 2012; 19:31:05 >
  • cod gibi cıvıtmasınlarda...
  • xbow dan sonra bow un olması daha güzel oldu
  • İşin içine silah lar iyice yerleşti artık.

Hiç hoşuma gitmedi bu durum açıkçası.
  • Hızlı gidiliyor diyen arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum. Fransız devriminin konu alınıp ardından böyle bir işe girişilmeliydi bence. Tarihsel bir uzun atlama yapmışlar. Unisoft yine güzel bir oyun yapacaktır ancak keşke bu kadar uçmasalarmış
  • bu geri sayim ne ayak sitesindeki
    http://assassinscreed.ubi.com/ac/en-US/index.aspx
  • Resmi olarak o geri sayım bitince duyuracaklar. 5-10 Mart arası bir fuar var o zaman gereken her şeyi öğreneceğiz oyun hakkında.
    Misal ben kafa derisi koleksiyonu yapmak istiyorum, mümkün müdür :)

Hım baya bir açıklama var bu sitede biraz spoiler ama;

http://vgtribune.com/assassins-creed-iii-early-details/#more-31873

çevirecektim ama uzun geldi yoğun işten sonra belki yarın sabaha :)

Gaza geldim ilk baştakileri ekliyorum

Oyun 1753-1783 arasında Boston ve New York şehirleri arasında geçecek.
    Oyunun şehirler arasındaki açık arazisi olan "Frontier" Brotherhood'un toplamının 1,5 katı büyüklükte olacakmış.
    Harita dinamik olacakmış, mevsimler olacakmış, hayvanları kürk ve et için avlayabilecekmişiz. Hatta ne kadar temiz avlarsak o kadar kaliteli kürk çıkacakmış.
    Full senkronizasyon olacakmış, hatta baya geliştirmişler. Bölümler arasında checkpointler olacakmış ve her checkpoint verilen senkronu tamamlarsak eski %100 den daha güzel bir ödül alacakmışız. Sınırı olmayan birseviye atlama sistemi düşünün diyorlar. Senkronizasyon barı doldukça yeni özellikler açılacakmış.

Multi hakkında daha ketummuş elemanlar :)

Bizim elemanın adı Connor/Ratohnhake:ton baba ingiliz anne kızılderili. Yaşasın :)
    Mohawk kabilesinde yaşıyor bizim eleman, kabile koloniciler tarafından saldırıya uğrayıp yakılıp yıkılınca bizimki kötülüğe ve adaletsizliğe karşı savaş açıyor. KLİŞE :)
    Ağaçlara ve yamaçlara tırmanabileceğiz. Yeni bir tırmanma mekaniği gelmiş.Tam maymun olacaz.
    Anvil motorunun yeni bir versiyonunu kullanıyor, binlerce kişilik savaş alanı olacakmış, yüz detaylarıyla birlikte. Görmeden inanamam :)
    Yüzler farklı ve çok güzel görünüyormuş.
    Savaş sistemi artık bizi saldıraya yöneltecekmiş ve hız/momentum üzerine kurulu olacakmış.
    Yeni karaktere binlerce yeni animasyon gelmiş, yeni combat sistemiyle birlikte.

Da Vinci'nin yerinin Benjamin Franklin alacakmış. Hep sempatim vardı bu adama zaten, yukarıda doğru tahmin etmişim.

Okuduklarım süper hoşuma gitti, 3. oyun 2. oyunu gölgede bırakabilecek mi bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 2 Mart 2012; 22:16:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Resmi olarak o geri sayım bitince duyuracaklar. 5-10 Mart arası bir fuar var o zaman gereken her şeyi öğreneceğiz oyun hakkında.
    Misal ben kafa derisi koleksiyonu yapmak istiyorum, mümkün müdür :)

Hım baya bir açıklama var bu sitede biraz spoiler ama;

http://vgtribune.com/assassins-creed-iii-early-details/#more-31873

çevirecektim ama uzun geldi yoğun işten sonra belki yarın sabaha :)

Gaza geldim ilk baştakileri ekliyorum

Oyun 1753-1783 arasında Boston ve New York şehirleri arasında geçecek.
    Oyunun şehirler arasındaki açık arazisi olan "Frontier" Brotherhood'un toplamının 1,5 katı büyüklükte olacakmış.
    Harita dinamik olacakmış, mevsimler olacakmış, hayvanları kürk ve et için avlayabilecekmişiz. Hatta ne kadar temiz avlarsak o kadar kaliteli kürk çıkacakmış.

Bizim elemanın adı Connor/Ratohnhake:ton baba ingiliz anne kızılderili. Yaşasın :)
    Mohawk kabilesinde yaşıyor bizim eleman, kabile koloniciler tarafından saldırıya uğrayıp yakılıp yıkılınca bizimki kötülüğe ve adaletsizliğe karşı savaş açıyor. KLİŞE :)
    Ağaçlara ve yamaçlara tırmanabileceğiz. Yeni bir tırmanma mekaniği gelmiş.Tam maymun olacaz.
    Anvil motorunun yeni bir versiyonunu kullanıyor, binlerce kişilik savaş alanı olacakmış, yüz detaylarıyla birlikte. Görmeden inanamam :)
    Yüzler farklı ve çok güzel görünüyormuş.
    Savaş sistemi artık bizi saldıraya yöneltecekmiş ve hız/momentum üzerine kurulu olacakmış.
    Yeni karaktere binlerce yeni animasyon gelmiş, yeni combat sistemiyle birlikte.

Da Vinci'nin yerinin Benjamin Franklin alacakmış. Hep sempatim vardı bu adama zaten, yukarıda doğru tahmin etmişim.

Okuduklarım süper hoşuma gitti, 3. oyun 2. oyunu gölgede bırakabilecek mi bakalım.

Baya baya şey açıklamışlar.. Güzel gibi duruyor. Ama yeni karakteri nasıl ana hikayeye entegre edecekler? Önemi ne olacak? Bu karakter bize(Desmond'a) ne kazandıracak? Ben daha çok hikaye bütünlüğünü nasıl koruyacaklar onu merak ediyorum.

• Bir şekilde Desmond'ın akrabası olacak eleman çok çok çok uzaktan olsa bile. Genetiğine işlemiş olacak bizim "Eagle Eye" olayı.
    İngiliz babadan gelecek büyük olasılıkla gerçi kızılderililer bu tip şeylere daha yatkındır, görecez.

Bizim eleman ana hikaye ile George Washington aracılığı ile tanışacak bence, GWnin eline bir Apple geçiyor çünkü bildiğimiz kadarıyla. Almasına yardım edeceğiz bence.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.