Gerçekten sevindirici bir haber oldu.Kapak resmi, Teaser, Trailer, Gameplay derken %100 Sync yapmış olarak bulurum yine kendimi
quote:
Orijinalden alıntı: ***No FeAr***
baltanın keskin ağzı bizim kardeşliğin simgesi baz alınarak yapılmış bence
Evet, direk Assassins Guild Logosuyla balta yapmışlar.Karakter AC:II Ezio gibi geldi bana, daha marjinal değişiklikler yapılabilirdi.
quote:
Orijinalden alıntı: ANDREI
Karakter AC:II Ezio gibi geldi bana, daha marjinal değişiklikler yapılabilirdi.
Banada öyle geldi, Altair ile Ezio arasındaki uçurum yok. Duyuruyu görür görmez foruma daldım bu arada eski nick Saşha yı değiştirdiğimden beri fazla girmiyordum
Ayrıca madem sivil savaş döneminde geçiyor şimdi gezilicek koca koca şehirlerimiz olmayacakmı?
bu bilgiler kesin mi?
quote:
Orijinalden alıntı: tomthejeer
bu bilgiler kesin mi?
NothingNothing is true everything is permitted
quote:
Orijinalden alıntı: archVillain
quote:
Karakter AC:II Ezio gibi geldi bana, daha marjinal değişiklikler yapılabilirdi.
Banada öyle geldi, Altair ile Ezio arasındaki uçurum yok. Duyuruyu görür görmez foruma daldım bu arada eski nick Saşha yı değiştirdiğimden beri fazla girmiyordum
Ayrıca madem sivil savaş döneminde geçiyor şimdi gezilicek koca koca şehirlerimiz olmayacakmı?
Özlettirdin yorumlarını, daha sık görmek isterim seni hocam forumda
quote:
Orijinalden alıntı: POLATAGA
quote:
bu bilgiler kesin mi?
İyiydiEvet, bilgiler kesin
o nasıl bi bayrak
quote:
Orijinalden alıntı: siberarmi
Çok büyük bir olay olmadığı sürece ertelenmez çünkü maya takviminin sonundan önce çıkaracaz demişlerdi oyunu. O günlerle alakalı olmasından olayı.
Bu arada resimdeki elemandan kızılderili havası aldım ben. Eğer amerikan yerli kültürü üzerinden gideceklerse oyun tadın yenmez. Merakla bekliyoruz Ubisoft önümüze bir iki kemik atıversin artık, teori üretmekten patladık.
Şöyle bir görüntüde var nette, fake gibi gerçi;
artwork hocam o.acr çıkmadan önce çizilmişti.
ac1 çok iyiydi ya.masyaf, kudüs, şam geçen oyun istiyorum ben
Heyecanla bekliyorum. Umarım AC:II ve BH ayarında olur. Revelations dan tat alamamıştım.
Sitesinde geri sayım yapılıyor. Oyun içi görüntüler falan mı çıkacak?
quote:
Orijinalden alıntı: POLATAGA
quote:
bu bilgiler kesin mi?
sesli güldüm heyecanla bekliyorum oyunu Metalurjiste katılıyorum AC II ve Brotherhoodtaki gibi olursa harika olur
Yeni karakterin hikayesini merak ediyorum ben asıl.Küçük Ezio triplerinde biriyse, çekilmez
quote:
Yeni karakterin hikayesini merak ediyorum ben asıl.Küçük Ezio triplerinde biriyse, çekilmez
Elemanda Kızılderili kanı olacak gibi bir his var bende, üstü başı direkt onu andırıyor çünkü, özellikle çizmeler ve yay. Birde şamanistik kolye takıyor gibi ama tam emin değilim ondan, göz yanılgısıda olabilir. Ya da küçük yaşta ormanda kaybolacak ve kızılderililer tarafından yetiştirilecek :) Neyse kafa derisi toplayalım bir şekilde o bana yeter Yeni collectiable bu olsun.
mesajım şurada kıvrılsın.
Biraz hızlı gitmiyor mu sanki?
quote:
Orijinalden alıntı: Persona Grata
Biraz hızlı gitmiyor mu sanki?
Senede bir oyun, birbiriyle bu denli bağlantılı bir seri için ideal.Kalite ve içerikten ödün vermedikleri sürece ki vermiyorlar, problemli bir durum yok.Arayı fazla da soğutmamak lazım.
Sadece kapak ve artworkler çıktı değil mi? Henüz elimizde video filan yok?
quote:
Orijinalden alıntı: Cypon
Sadece kapak ve artworkler çıktı değil mi? Henüz elimizde video filan yok?
Doğrudur.Geri sayımı bekliyoruz bakalım.
Yukarıda Sivil Savaş yazmıştım yanlış yazmışım birisi kovboy diyince aklım 1800 lere kaydı. Bağımsızlık Savaşı sırasında geçiyor görünen o ki, ancak dediğim gibi 1800 ler olsa iyi şimdi tırmanılıcak hiç bir yer yok. Sanırım yeni şeyler deniyorlar. Dağa, taşa çıkıcaz hatta ağaçlara.
Kalabalık çok az koloni var Boston, NewYork gibi. Belki oralara gidebiliriz. Hangi taraf olacağımız meçhul. Şimdi George Washington ın elmayı kullandığını biliyoruz. Hangi amaçla olduğu bilinmiyor (Templar mı Assassin mi)
Kapak tasarımında şunu görüyoruz. Karakterimiz kırmızı kıyafetli bir askere dalıyor. Kırmızılılar İngilizler, ancak o zamanlar İngilizler yerlilere söz verip güvenlerini kazanmış. Çoğu kabile İngilizlerin tarafındaymış. Ana karakter kızılderili değil heralde. Ezio dan sonraki soyun oralara gidip yerleşmesi olmaz gibi hem George Washington ın yanında görülüyor.
Bu bannerda bizim eleman GW a bir yeri işaret ediyor. Tanıdık geldi dimi? George un Delaware nehrini geçmesini simgeleyen resim.
Burada karakterin genç olduğu görülüyor. Üstüne giydiği ceket kızılderili gibi görünmüyor fakat kızılderili aksesuarları ile donatmış kendisini. Kapişonun arkasında bulunan tüy gibi, kolunun üst kısmına taktığı şeyler. Yerli silahlarıda cabası (yay, tomahawk) kafa karıştırıcı bir durum kısaca.
1700 ler konusunda beni sevindiren bir husus var. Tonla komplo teorisinin o zamanlara gitmesi e Amerika nın doğumu olduğundan olabilir ama oyun Fransız ihtilali sırasında geçipte bu teorilere yer verebilirmiş. Yinede GW ın yanında olmak tahminim masonlar ile bağlantılı olacağını gösteriyor. Masonluk simgeside AC simgesine benziyor dimi? Bence çifte ajanı oynayacak bizim eleman George Washington a karşı. GW nin kızılderilileri öldürdüğünüde biliyoruz. Dost görünme sebebide elmaya ulaşma çabası olabilir.
Birde Assassin's Creed Brotherhood un DLC si Da Vinci Disappearance da Leo ile Ezio bir yere gidiyorlardı hatırlarsanız. O zamanlar konuşuldu bu. DLC sonunda kordinatlar çıkıyordu 43, 39, 19, N, 75, 27, 42, W.
O kordinatlar burayı gösteriyor. New York un yakınında Glenfield adında bir kasaba. Ormanın ortasında bir delik. İnsanlar gerçekte var olduğunu bile bilmiyordur. Bu yer ayrıca Saratoga, New York a yakın Bağımsızlık savaşı sırasında yapılan Saratoga savaşına çok uzak değil yanihttp://en.wikipedia.org/wiki/Battles_of_Saratoga
Revelations u bitirmedim fakat sonundan yediğim spoiler kadarıyla Desmond, New York a gidiyormuş. Buda bir bağlantı. Kim bilir belkide son oyundur. Hazır 2012 de gelmiş Dünya nın sonu muhabbetine tamamlıyor adamlar.