Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fedailerin kalesi alamut kitabını okuyun derim. Güzel bi kitap.

Bu arada revelations un sonunda videoda ne diyod
    Sadece desmonduun nereye gidecegimizi. Biliyorum dediğini anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

Resmi çıkış tarihi açıklandı, 30 Ekim.

http://www.joystiq.com/2012/02/15/assassins-creed-3-arrives-on-october-30/

En az iki ay ertelenir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son iki üc oyun hep kasım ayının ortasında çıktı, pc icin brotherhood cok gec cıkmasına ragmen, revelation aralık basında cıktı. ve insanların edinmesi oynaması sindirmesi genelde aralık sonu ocak ayını buluyordu.
    Ancak AC3 için, 21 aralık 2012'ye hikayesel olarak baglayacaklarından, ve bir ropartajında, gercek tarih ilerledikten sonra o tarihe donuk bir oyun oynamak anlamını yitirir vs gibi birşeyler soylemişti, ubisoft abisi,
    bu sebeple bence cok da ertelemeden, AC3 ü ekim sonunda cıkartırlarsa, temin edip, oynayıp, bitirip sindirmek, tamda aralık 2012'ye denk gelecektir. Cok da ertelenmeyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asimtod

son iki üc oyun hep kasım ayının ortasında çıktı, pc icin brotherhood cok gec cıkmasına ragmen, revelation aralık basında cıktı. ve insanların edinmesi oynaması sindirmesi genelde aralık sonu ocak ayını buluyordu.
    Ancak AC3 için, 21 aralık 2012'ye hikayesel olarak baglayacaklarından, ve bir ropartajında, gercek tarih ilerledikten sonra o tarihe donuk bir oyun oynamak anlamını yitirir vs gibi birşeyler soylemişti, ubisoft abisi,
    bu sebeple bence cok da ertelemeden, AC3 ü ekim sonunda cıkartırlarsa, temin edip, oynayıp, bitirip sindirmek, tamda aralık 2012'ye denk gelecektir. Cok da ertelenmeyebilir.

PC ertelemeleri artık klasik oldu ama ertelenirse de dediğin gibi kasım başında PC'ye çıkışı gerçekleşir muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Ben Amerikan Devrimi ve Bağımsızlık savaşı dönemi ve Vatanseverler arasından çıkacak Assassin fikrine hala sıcak bakıyorum. İskenderiye belki Kapadokya gibi bir bölümlük görülebilir ama daha fazlasını sanmıyorum.

Katılıyorum sana. Sonuç olarak %99 Amerika kıtasındayız ve felaketin gelmesine az bir süre kaldı. Doğal olarak Amerika 'da olan olaylar gerekiyor bize. Bizim bildiğimiz eski zamanlarda Elma 'yı kullanan Vaşingtın babamız var. Ama bildiğim kadarıyla eski zaman hikayeleri daha geride kalacakmış AC3 'te. E3 'ü merak ile hunharca bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

quote:

Ben Amerikan Devrimi ve Bağımsızlık savaşı dönemi ve Vatanseverler arasından çıkacak Assassin fikrine hala sıcak bakıyorum. İskenderiye belki Kapadokya gibi bir bölümlük görülebilir ama daha fazlasını sanmıyorum.

Katılıyorum sana. Sonuç olarak %99 Amerika kıtasındayız ve felaketin gelmesine az bir süre kaldı. Doğal olarak Amerika 'da olan olaylar gerekiyor bize. Bizim bildiğimiz eski zamanlarda Elma 'yı kullanan Vaşingtın babamız var. Ama bildiğim kadarıyla eski zaman hikayeleri daha geride kalacakmış AC3 'te. E3 'ü merak ile hunharca bekliyorum..

Dediğim gibi, o dönem tarihi hakikaten AC yapımcılarının sevdiği şeyleri içeriyor. Hele ki Vatanseverler cephesi tam Assassin ortamı. Ehh hem Desmond'ın genlerini de bir şekilde Amerika'ya getirmek gerekiyor artık.

Daha dün Revelations için sayaç işliyordu geriye doğru ha geldi, ha gelecek diye. 2 ay nefes aldık, şimdi de Assassin's Creed:3 için geri saymaya başladık.

Bu Ubisoft beynimizi meşgul etmeyi seviyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

quote:

Dediğim gibi, o dönem tarihi hakikaten AC yapımcılarının sevdiği şeyleri içeriyor. Hele ki Vatanseverler cephesi tam Assassin ortamı. Ehh hem Desmond'ın genlerini de bir şekilde Amerika'ya getirmek gerekiyor artık.

Daha dün Revelations için sayaç işliyordu geriye doğru ha geldi, ha gelecek diye. 2 ay nefes aldık, şimdi de Assassin's Creed:3 için geri saymaya başladık.

Bu Ubisoft beynimizi meşgul etmeyi seviyor.

Bence de, hikayeyi bir şekilde Amerika kıtasına sürükleyecekler bu son seferde. Zaten o günlerde adım başı entrika kol geziyor.

Ama içimden bir ses de Fransaya ihtilal öncesi ve sonrasına gidebilirler diyor. Desmond'ı Revelationsdaki hali ile Amerikaya uçurmamışlardır diye düşünüyorum.
    Ama her iki ihtilal/savaş da tam bir Assassin işi gibi duruyor.
    Atıp tutuyoruz işte :) Ubisoft birşeyler at önümüze artık daha isabetli atışlar yapmaya başlayalım. Ekim de çıkacak dediklerine göre gizli gizli yaptılar bile baya bir kısmını bence.

• 3 yıldır bunun için uğraştıklarını söylüyorlar. Demek ki Assassin's Creed 2 bile daha piyasaya çıkmadan önce Ezio'nun, Altair'in ve Desmond'ın hikayesinin nereye gideceği belliydi. Ara oyunlarla senaryo sağladılar. Neticede Fransız ihtilali de olabilir ama güvenilir kaynaklar bilgiyi Amerikan Devrimi olarak sızdırdılar. Bakalım, sayaç işliyor.
  • Yok Fransız İhtilali olmaz. Zaten Ubi Work 'ten gelen fotoğraflarda Amerika 'da ki savaştan kesitler vardı.(Ne kadar gerçektir bilemem tabi, sadece bir çalışmada olabilir) Adamlar çalışıyor öküz gibi. Hakkını veriyorlar. Bu arada, sayaç nerededir?
  • Beyinde hocam o sayaç. Assassin's Creed aklımıza geldiği her an o sayaç işliyor 30 Ekim 2012'ye kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

Resmi çıkış tarihi açıklandı, 30 Ekim.

http://www.joystiq.com/2012/02/15/assassins-creed-3-arrives-on-october-30/

En az iki ay ertelenir.

Keşke 2 ay ertelense, kesin 2013'e ertelenir.
  • Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU]

Bu arada Pc sürümü kesin ertelenir.
  • Çok büyük bir olay olmadığı sürece ertelenmez çünkü maya takviminin sonundan önce çıkaracaz demişlerdi oyunu. O günlerle alakalı olmasından olayı.

Bu arada resimdeki elemandan kızılderili havası aldım ben. Eğer amerikan yerli kültürü üzerinden gideceklerse oyun tadın yenmez.
    Merakla bekliyoruz Ubisoft önümüze bir iki kemik atıversin artık, teori üretmekten patladık.

Şöyle bir görüntüde var nette, fake gibi gerçi;

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 1 Mart 2012; 11:56:59 >

• Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU]Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU]

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU]Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU]

• quote:

3 yıldır bunun için uğraştıklarını söylüyorlar. Demek ki Assassin's Creed 2 bile daha piyasaya çıkmadan önce Ezio'nun, Altair'in ve Desmond'ın hikayesinin nereye gideceği belliydi. Ara oyunlarla senaryo sağladılar. Neticede Fransız ihtilali de olabilir ama güvenilir kaynaklar bilgiyi Amerikan Devrimi olarak sızdırdılar. Bakalım, sayaç işliyor.
    Tebrik ederim
  • quote:

3 yıldır bunun için uğraştıklarını söylüyorlar. Demek ki Assassin's Creed 2 bile daha piyasaya çıkmadan önce Ezio'nun, Altair'in ve Desmond'ın hikayesinin nereye gideceği belliydi. Ara oyunlarla senaryo sağladılar. Neticede Fransız ihtilali de olabilir ama güvenilir kaynaklar bilgiyi Amerikan Devrimi olarak sızdırdılar. Bakalım, sayaç işliyor.

AC Texas kovboyu olacak ha

• quote:

Orijinalden alıntı: POLATAGA

quote:

AC Texas kovboyu olacak ha

Yerlilerin tarafında olacaktır kanaatimce

• Eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

baltanın keskin ağzı bizim kardeşliğin simgesi baz alınarak yapılmış bence

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.