Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceki oyunların trailerlarını tekrar izledim. AC 2, Bro ve Revelations. Gerçekten sönük kalmış yahu. Umarım daha iyisi gelir. Tabi bu trailerlar CGI ve bizim AC 3 için izlediğimiz CGI değil tamamen oyun motoruyla yapılmış motorun gücünü görmek çok iyi fakat şöyle kaliteli bir CGI trailer daha iyi olurmuş. Dediğim gibi insanı gaza getiren bir trailer yayınlasınlarda bari vakit çabuk geçer.

Edit: Pre-order başlamış. Asıl merak ettiğim konudan bahsetmeyi unuttum. Collectors Edition nasıl olur acep?

Alta edit: Aslında gördüğüm çoğu kişi yeni konsepti beğenmiyor. Bi senle ben heyecanlanıyoruz heralde bağımsızlık savaşında geçmesine, kızılderili konsepti olmasına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 5 Mart 2012; 20:47:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

şu gerizekalı kıyafeti iç savaş sırasında bari giydirmeselerdi lan, ne öyle eşarp felan.

Collectiable ları topladıktan sonra Oturan boğa kıyafeti ve pudralı peruk alabiliyorsun.
    Kunduz şapkası ve ayı kürkünden yapıma kıyafetler de cabası !

@archVillain

Yok hocam bu trailer yeterli, öncekileri izleyip izleyip gaza geliyorduk deli gibi. Bünye için zararlı :) Şu an bile gereksiz gazdayım.
    Şöyle oyun içi dövüş görüntüleri olan bir videol koyarlarsa New yorktaki o delikte oynarım oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 5 Mart 2012; 20:45:20 >

• Acaba baltamızı düşmana atabilecek miyiz? güzel aksiyon sahneleri olur atabilirsek
  • Brotherhood'dan itibaren ağır silahları bile fırlatabiliyorduk :) Bunda da olur herhalde atmak, tüfekle birini vurup, ikinciyi süngüleyip son kalana tüfeği fırlatmak zevkli olur.
  • Brotherhood ve Revelations trailerlarından sonra biraz sönük ama çok güzel şeylere gebe... doğa ile bütünleşip gizlenmek harika bir fikir gibi...haystack olayı karların altına saklanmak olacak mesela...ağaçlardan kar tepelerine atlayacaz....connor'ın seslendirmesini merak ediyorum bir de
  • kotu olmus diyerek on yargi ile yaklasmamak gerek bu oyun sirf hikayesi icin bile oynanir
  • Altair gibi bir karakter olacak herhalde. Az konuşan, sakin ve cool
  • Raymond abladan sonra tadı kaçtı.
  • Bu bir reveal trailer arkadaşlar sakin olalım, AC Revelationsun reveali 10 saniyelik sadece cami fotoğrafları gözüken bir revealdi halimize şükredelim .CGI lı trailer gelince yine şok edecek bir video ile karşılayacaktır Ubi bizi.
  • Beklediğim heyecanı alamadım trailerdan. Ağaçlar arasında atlamak falan güzel görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

Bilemedim şimdi, Assassin's Creed gitmiş başka bişey gelmiş gibi. Silahlar falan hiç olmamış zaten. Hidden Blade'i de göremedim. Hayal kırıklığı olmaz umarım.

Vallahi çokta güzel oluyor. çizgi romanını okuyan bilir Nikolai'yi ve Ancestor'u Daniel Cross'u. Nikolai'de Rusların suikastçılarının başını çeken bir suikastçıydı ve sniper kullanıyordu. Açıkçası okurken çok zevk aldığım bir yapıt olmuştu. Negatif yaklaşmayalım onun da bir hidden blade'i vardı ve şuan ki karakterimizin de var. Görmedik ama olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

Bilemedim şimdi, Assassin's Creed gitmiş başka bişey gelmiş gibi. Silahlar falan hiç olmamış zaten. Hidden Blade'i de göremedim. Hayal kırıklığı olmaz umarım.

Vallahi çokta güzel oluyor. çizgi romanını okuyan bilir Nikolai'yi ve Ancestor'u Daniel Cross'u. Nikolai'de Rusların suikastçılarının başını çeken bir suikastçıydı ve sniper kullanıyordu. Açıkçası okurken çok zevk aldığım bir yapıt olmuştu. Negatif yaklaşmayalım onun da bir hidden blade'i vardı ve şuan ki karakterimizin de var. Görmedik ama olacak.

Ya dediğin gibi hem oyun asıl 2012 de geçiyor zaten Altair, Ezio, Connor bunlar ana karakter fakat serinin ana karakteri Desmond. Geçmişte yaptığımız tüm uğraşlar Desmond ın yapıcakları için. 1700 birşey değil oyun modern zamana yoğunlaşınca ne diyecek millet. Alışması lazım yadırgayanların.

• Eleştirileri anlamadım. archVillain 'e katılıyorum. Kimileri demiş Assassin 's Creed gitmiş diye. Assassin 's Creed 'in ana tablosu ateşli silahların hatta nükleer silahların olduğu bir dünyada kötü olayları engellemeye çalışan modern suikastçiler. Altair, Ezio yada Connor değil. Hepsi aracı karakter, ana karakter Desmond ve Desmond 'un çevresinde gelişen oyunlar. Zaten yapımcı önceki açıklamalarında olduğu gibi yaparsa oyunun çoğunluğu 2012 'de geçecek.
  • Vatansever filminde gibi hissettin kendimi video gayet iyi tüfek konusuna gelınce o tufeklerı doldurmak 10 saat isabet oranları cok dusuk yanı sıkıntı olacagını pek zannetmiyorum videoda zaten tufeklı kırmızı ceketlılerı nası harcadıgı açık benım en cok etkilendiğim grafikler oldu videoyu cgı zannetmıstım meğerse değilmiş
  • Tam zagor olmuş bu ya
  • Video süper heyecanlandırdı.ben oyuna hafif rpg öğelerinin serpiştirilmesini istedim bu connor anasının karnında ogrenmediya bunları özelliklerimizin gelişmesini felan isterdim yani supe super super

• Harika bir trailer bunu belirtmek isterim ilk önce.Özellikle o eski oyun motorunun degiştirilmesi iyi olmuş.

Karakter iyi duruyor ama ilerki detaylarda nasıl birisi olucağını görücez geçmişi,kişiliği vs......

Hidden Blade olmaması durumunda çok negatiflik olucağını düşünüyorum Hidden Blade Kardeşliğin temsiliydi sonuçta."Nothing Is True Everything Is Permitted"

Multiplayer umarım olmaz bu tarz bir oyuna gitmiyor çünki.

Sonuç olarak Steam da PRE-ORDER a açıldığı an alıcam çok beyendim.

• mavi renk yakışmamış sanki
  • Demek bu sefer connor girecek ha..

Grafik motorunda bir gelişme bekliyorum artık efektlerle filan yürümüyor bu iş.. yapmayacaklarsa bile içeriği geniş tutsunlar diyeceğim ama ubisofta o konuda zaten sınıfta kalıyor...

Senaryo ekibinden büyük bir atılım yapmasını bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 5 Mart 2012; 22:54:17 >
  • Kızılderiliyiz galiba. Eğer öyleysek devam edin okumaya

Kızılderili olmamıza rağmen yine 1 dklık videoda Amerikan propangandasını yaymışlar. Oyun nasıl olur kim bilir.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.