Bildirim
Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (25. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: patates5
altair resminin üzerinde bizim haşhaşcı hasan sabbahmı yazıyor?
"Nothing is true everything is permitted" yani orijinal haliyle "La shaiq' waqee mutlak bl kollin mumkin" Hasan Sabbah'ın ölürken söylediği sözdür -
Bu seri bu başarıyla devam ederse devamı gelir büyük ihtimalle tarih yavaş yavaş ilerliyeceği için 1-2 oyun sonra elimizde sniper teknolojik bir suikastçi bulabiliriz o vakit geldiğinde geriye dönüp bakınca o eski bıçaklar vs.. serinin eski oyunları çok fantazik bir durumda olucak.
EDIT:IMLA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 9 Mart 2012; 0:03:35 > -
Altair gider saltair gelir saltair gider ezio gelir ezio gider gaydomundo gelir bu işler hep böyledir tadında bırakılmaz.. ana karakterleri değiştirip farklı bi hikayeyle tekrar piyasaya sürülür oyun nasıl olsa çıksında bir şekilde çıksın diyerekten.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dante*
Altair gider saltair gelir saltair gider ezio gelir ezio gider gaydomundo gelir bu işler hep böyledir tadında bırakılmaz.. ana karakterleri değiştirip farklı bi hikayeyle tekrar piyasaya sürülür oyun nasıl olsa çıksında bir şekilde çıksın diyerekten..
Laf olsun diye çıkmış değildir AC serisinin hiçbir oyunu, dolu yapımlardır ki serinin devam etmesi zaten gerekli.Çözülmeyen çok olay var daha.Kaldı ki tadında bırakılmalıydı dedirtecek hiçbir durum yok henüz.Tüm AC oyuncuları oyunu dört gözle bekliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: ANDREI
quote:
Altair gider saltair gelir saltair gider ezio gelir ezio gider gaydomundo gelir bu işler hep böyledir tadında bırakılmaz.. ana karakterleri değiştirip farklı bi hikayeyle tekrar piyasaya sürülür oyun nasıl olsa çıksında bir şekilde çıksın diyerekten..
Laf olsun diye çıkmış değildir AC serisinin hiçbir oyunu, dolu yapımlardır ki serinin devam etmesi zaten gerekli.Çözülmeyen çok olay var daha.Kaldı ki tadında bırakılmalıydı dedirtecek hiçbir durum yok henüz.Tüm AC oyuncuları oyunu dört gözle bekliyor.
+1000
hic bitmesin bence simdiki zamana kadar gelebilri hicbir sıkıntı yok :)
-
quote:
quote:
Laf olsun diye çıkmış değildir AC serisinin hiçbir oyunu, dolu yapımlardır ki serinin devam etmesi zaten gerekli.Çözülmeyen çok olay var daha.Kaldı ki tadında bırakılmalıydı dedirtecek hiçbir durum yok henüz.Tüm AC oyuncuları oyunu dört gözle bekliyor.
Benim tepkim normalde karakterlerin değişmesine.. Alıştığımız karakterleri sürekli değiştiriyorlar adamı küfür günaha sokuyorlar..
-
Değişmesi normal, hep mi Altair'le oynayacaktık? Belki bu oyunda Connor'da bir çeşit halüsinasyon görür ve Altair ve Ezio'nun anılarına ulaşır. Oyunun bugüne geleceği daha ilk oyunun sonunda belli olmuştu zaten, bik bik etmenin lüzumu yok "Oyun tutunca suyunu çıkarttılar" diye -
quote:
Orijinalden alıntı: patates5
quote:
Orijinalden alıntı: Silahşor Roland
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: MaXo11
quote:
Orijinalden alıntı: archVillain
Şuda bonus olsun
Burada en iyi üstad efsane ölümsüz suikastçı Altair ve Ezio ve her 2 karakter gerçekten çok çok değerli fakat yeni karaktere lafım yok ancak oyun çıkınca anlıyacağız.
Ki yeni karakter ne yaparsa yapsın, benim için bir Ezio bir Altair olamaz
ne kadar da bağlanmışız oyuna yaama cidden the embers videosunu izlerken çok duygulanmıştım. Altaire bile o kadar üzülmedim...duygusal milletiz canım
altair resminin üzerinde bizim haşhaşcı hasan sabbahmı yazıyor?
Aynen öyle :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: dusty
Değişmesi normal, hep mi Altair'le oynayacaktık? Belki bu oyunda Connor'da bir çeşit halüsinasyon görür ve Altair ve Ezio'nun anılarına ulaşır. Oyunun bugüne geleceği daha ilk oyunun sonunda belli olmuştu zaten, bik bik etmenin lüzumu yok "Oyun tutunca suyunu çıkarttılar" diye
Bu seferde insanlar "Hep Altair/Ezio ile mi oynayacağız?!?" diye yırtınırlar :)
İnsanoğlu olarak pek bir memnuniyetsiziz, belki Connor şimdiye kadar ki en sevdiğimiz karakter olacak seride.
Ben şahsen ortaçağ avrupası/Kudüs semalarından bıkmıştım artık. İngiltere veya Fransa olsa bu kadar merakla beklemezdim oyunu.
-
oyun için amazondan pre-order maili geldi. 50$ fiyat. octover 30 diyor kendileri -
quote:
Orijinalden alıntı: fukox
asla oynamam.gıçık olyuorum bu 1700-1800 lere.
Söyleyelim de bir dahakine ubisoft istediğin yılları yapsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Silahşor Roland
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: MaXo11
quote:
Orijinalden alıntı: archVillain
Şuda bonus olsun
Burada en iyi üstad efsane ölümsüz suikastçı Altair ve Ezio ve her 2 karakter gerçekten çok çok değerli fakat yeni karaktere lafım yok ancak oyun çıkınca anlıyacağız.
Ki yeni karakter ne yaparsa yapsın, benim için bir Ezio bir Altair olamaz
ne kadar da bağlanmışız oyuna yaama cidden the embers videosunu izlerken çok duygulanmıştım. Altaire bile o kadar üzülmedim...duygusal milletiz canım
Vallaha ben hastası oldum.Ne yalan söyleyim geceleri Altair rüyama giriyor:D Ayrıca Altairin resminin üstündeki yazıya dikkat etmemişim.Galiba o sözüde al muallimde söylüyordu hatırladığım kadarıyla
-
Birdahaki trailer ve ya bilgiler ne zaman çıkar.Arayı fazla açıyorlar mı?
quote:
Orijinalden alıntı: ByProdigy
Bir daha trailer çıkmaz da gameplay tarzı küçük vidolar çıkar bir kaç ay içinde
quote:
Orijinalden alıntı: @revenge_of_bear
quote:
Orijinalden alıntı: ByProdigy
Bir daha trailer çıkmaz da gameplay tarzı küçük vidolar çıkar bir kaç ay içinde
-
-
Connor diğer karakterlerden farklı olacak gibi bir his var içimde.Üstteki resimde Connor'un arkasında Amerika bayrağı olmasaydı daha iyiydi. -
quote:
Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe
Connor diğer karakterlerden farklı olacak gibi bir his var içimde.Üstteki resimde Connor'un arkasında Amerika bayrağı olmasaydı daha iyiydi.
Amerikan bayrağı olunca ne oluyor ki?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X