Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pronefroz

quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

Oyuna yenilik şart sadece karakter mekan olarak degil ciddi manada kabak tadı vermeye başladı.

Ne anlamamız gerekiyor??
  • quote:

quote:

quote:

Oyuna yenilik şart sadece karakter mekan olarak degil ciddi manada kabak tadı vermeye başladı.

Ne anlamamız gerekiyor??

Bana göre kabak tadı vermedi. Ayrıca iğrenç bir espri vardı resimde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pronefroz -- 10 Mart 2012; 14:05:26 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne anlamamız gerekiyor??

Sana göre vermemesi banada vermemesini gerektiren bir durum degil hak verirsinki.
    Tamam güzel oyundu tırmandık, damdan dama atladık kedilerin mart ayını yaşadık ama bir yere kadar.
    Özelliklede yan görevlerde çeşitlilik şart.

Esprini anlamayıp berbat ettiğim çinde kusura bakma

• Insanin, birbirine çok benzeyen 3 oyunu oynadıktan sonra sıkılması normal. Ac nin ilk oyunu güzeldi ama hep aynı şeyi yapıyoduk. AcII çok güzeldi, oyunda birçok yenilik vardı ve hiç sıkılmadan oynadık. Sonra ac brotherhood geldi. Kill streak sistemi hariç pek bi yenilik yoktu(mp hariç). Eh onu da oynadık zaten çok uzun değildi. Ama aynı oyun tarzı ac rev de olunca insanın canı ister istemez sıkılıyo biraz. Ama bence ac1 den sonra acII nasıl yeniliklerle geldiyse bence acIII de öyle olucak...
  • quote:

quote:

Canım çekti şimdi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne anlamamız gerekiyor??

Sana göre vermemesi banada vermemesini gerektiren bir durum degil hak verirsinki.
    Tamam güzel oyundu tırmandık, damdan dama atladık kedilerin mart ayını yaşadık ama bir yere kadar.
    Özelliklede yan görevlerde çeşitlilik şart.

Esprini anlamayıp berbat ettiğim çinde kusura bakma

Aslında haklısın. Yan görevler Reveletaionsda pek hoş değildi. Brotherhoodda biraz iyiydi. 3 oyun boyunca aynı silahları kullanmak can sıkıcıydı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Bu tarihsel bir gerçek. Hasan Sabbah'ın fedaileri halkın yanında, halk karşısında olanlara korku salmak amacıyla hiçbir suikastlerinden kaçınmazlarmış. Yeterli zamandan sonra da halk yardımıyla gizlenmeyi başarırlarmış.

Hatta cesaret için haşhaş çekiyormuşlar galiba. En sonunda haşhaş içince biz cennete gidiyoruz namaza ne hacet demişler.

yanlış biliyorsunuz hasan sabbah yakaladığı insanlara haşhaş yani bir tür uyuşturucu içirip onları güzel kadınlarn yemeklerin olduğu bir yere götürür. onlara buranın cennet olduğunu kendileri için çalışırlarsa bunlara sahip olacağını anlatır.

Assasin Creed 1 oynayanlar bilirler oyunun en başında altair üzüm bahçesinin içinde etrafında bir sürü kadın ve kafası 1500 halde dolaşmaktadır. işte orada hasan sabbahi takriben mentor bizim altaire haşhaş içirmiş ve bu yetenekli kardeşi kendi adamı yapmayı başarmıştır. sonra uyanacak bu işten o başka tabi.

• Velev ki Desmond'u gerçek bir assassin gibi gösteren kıyafetler ve ekipmanlar gerçekse Desmond'lu bölümler daha bir oynanabilir olacak gibi. Tüfeğe tabancaya karşıyım, hele ki Assassin's Creed'de ama şu resimleri görüp de firmanın Splinter Cell'i çıkaran firma olduğu düşünülünce güzel birşeyler çıkabilir ortaya diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaruNqs

Arkadaşlar 4 Assassin's Creed oyununu bitirdikten hikayeyi tamamlamak için oynamam gereken bir oyun(PC) veya izlemem gereken video var mı? Veya okumam gereken bir hikaye?

ohoo bir çok şey var.
    kitapları saymıyorum

AC Lineage - Ezio'nun babasının hikayesini anlatır.
    AC Fall - Rusya Suikastçılarından Orelov'un aoe'yu bulmak için çalışmaları ve ancestoru Daniel'ein abstergo macereası.
    AC Embers - Ezio'nun hayatının son parçaları.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

quote:

Arkadaşlar 4 Assassin's Creed oyununu bitirdikten hikayeyi tamamlamak için oynamam gereken bir oyun(PC) veya izlemem gereken video var mı? Veya okumam gereken bir hikaye?

ohoo bir çok şey var.
    kitapları saymıyorum

AC Lineage - Ezio'nun babasının hikayesini anlatır.
    AC Fall - Rusya Suikastçılarından Orelov'un aoe'yu bulmak için çalışmaları ve ancestoru Daniel'ein abstergo macereası.
    AC Embers - Ezio'nun hayatının son parçaları.

Teşekkürler. Başka varsa hepsini yazarsanız sevinirim. Tüm hikayeyi detayına kadar öğrenmek istiyorum.

iyi sayayım bari
    AC Project Legacy - Facebook üzerinden arkadaşlarla oynanılabilecek bir oyun. Ezio zamanında geçiyor ve genel olarak o zamanlardaki İtalya da gelişen savaşları anlatıyor.
    AC French Çizgi roman - Desmondun hayatı ile ilgili bir çizgiroman.
    AC Rönesans - AC 2 oyunun kitap hali diyebilirim. Elbetteki çok detaylısı.
    AC Gizli Haçlı Seferi - AC 1 in kitap hali diyebilirim yine detaylısı.
    AC Kardeşlik - AC B'nin kitap hali yine detaylısı.
    AC Revelations - AC R'nin kipap hali yine detaylısı.
    AC: Ascendance - AC II ile AC B yi birleştiren bir animasyon filmi.
    AC Chain - Üstteki mesajdaki AC Fall'ın devamını anlatan bir çizgi roman.(ilk mesajda belirtmedim çünkü daha sonra deluxe edition adı altında fall içinde yeniden yayımlandı)

Oyunları da anltayım(bu oyunlar biglisayara çıkmamış olanlar

AC - Altair's Chornicles Tam olarak bir bilgim yok neyi ne zaman anlattığını
    AC - Bloodlines - Bu AC 1in devamını kapsar. Altair elmadan öğrendiği yerlere gitmeye çalışır bu sırada AC2De aradığımız codexleri de yamaktadır.
    AC 2 Discovery ve Multiplayer var onlar da AC 2 de gösterilemeyen şeyleri anlatıyor diyebilirim.

• en çok canımı sıkan olay hidden blade'in olmayışı. Böyle suikastçimi olur lan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrah D. Gültekin

en çok canımı sıkan olay hidden blade'in olmayışı. Böyle suikastçimi olur lan.

sürüsüne bereket silahı adamı da hidden blade ile alacaktık zaten. Şimdi ki suikastçılar da sence hidden blade mi var.. ha yok yok bekleyin Kennedy hidden blade le öldürüldü zaten.ç. Tövbe tövbe.. gelmişiz 1800 lere adam hidden bladesiz suikastçı mı olur diyor..

Ya onu bıraktım madem oyunla ilgileniyorsun bu konuya gelip mesaj atıyorsun oyunda hidden blade olduğunu bilmeden atıp tutuyorsun
  • quote:

Hidden Blade'in olmadığını hangi ifadeden çıkardın?
  • aklıma birşey geldi şimdi; bu the truth bulmacalarında g.washington, kraliçe elizabeth, napoleon, gandi gibi devlet insanlarını göstermişti. AoE'lı fotoları vardı. Hatta AoE ile bu kadar önemli yerlere geldiklerini bile çıkarmıştım. Einstein ve Tesla gibi insanlarda vardı şimdi Leonardo'yı önceki oyunlarda olduğunu varsayarsak belki de AoE gerçekten özel insanların arasında gidip gelmiştir. Connor bir şekilde bu oyunda AoE ile etkileşime geçecek. Belki Ezio ve Altair'i görme şansına erişebiliriz. Connor umarım Altair ve Ezio gibi kendine has bir karakter olarak karşımıza çıkar.

bana göre Altair'in ustalığı ve gizemi her zaman onu favori yapacak ve üstüne iyi bir suikastçi gelmeyecektir, Ezio'yu doğumundan ölümüne kadar ki sürecine kadar sürekli izleyip hayatındaki dönüm noktalarına tanıklık ettiğimiz için duygusal bir bağ kurduğumuzdan Ezio istisna biri. (duygusal bağ; Babası ve kardeşlerinin ölümü, Christina'nın ölümü, Mario'nun ölümü, Leonardo ile dostlukları vs.)

AoE: Apple of Eden

• quote:

Hasan Sabbah hakkında iyi bir kitap bilen var mı?

Alamut Fedailerin Kalesi - Wladimir Bartol
    Semerkant - Amin Maalouf
    Alamutun Efendisi Hasan Sabbah - Pol Amir
    Alamut'un Fedaileri - James Waterson

aynı zamanda okuduğum bir sürü gizli örgütler ile ilgili kitap, dökümanda isimleri geçmekte. Böyle kitaplar gördüğünüzde içini karıştırabilirsiniz belki vardır.

Lakin kurgu olduğunu unutmayın. Örneğin Fedailerin Kalesi (benim Hasan Sabbah la ilgili ilk okuduğum kitaptır) tamamen kurgudan ibaret.

Birde Haşhaşilerin tarihte Selçuklu Sultanına yaptıkları suikastten, Haçlı seferlerindeki olaylardan ve kartal yuvası Alamut kalesinden bahsedilsede Cennet Bahçeleri, Haşhaş gibi olayların kesinliği yoktur. Bunlar gerçekte olabilir halkın uydurduğu şeylerde olabilir. Zaman içinde oluşmuş kurguda olabilir. Özellikle Hasan ın yaşadığı döneme ait çok az şey bilinmekte.

Ayrıca kitaplarda bahsedilenin aksine gerçek tarihte Hasan Sabbah, Ömer Hayyam ve Nizamülmülk ün arkadaş olmadıkları, hatta tanışmadıkları geçmektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

1e1 de erdinç iyikul söyledi hidden blade yerine baltamız var dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: schumi0411

quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

1e1 de erdinç iyikul söyledi hidden blade yerine baltamız var dedi

Olup olmadığına dair herhangi bir ifade olmadığından merak etmiştim, sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: Tembel Yazar

aklıma birşey geldi şimdi; bu the truth bulmacalarında g.washington, kraliçe elizabeth, napoleon, gandi gibi devlet insanlarını göstermişti. AoE'lı fotoları vardı. Hatta AoE ile bu kadar önemli yerlere geldiklerini bile çıkarmıştım. Einstein ve Tesla gibi insanlarda vardı şimdi Leonardo'yı önceki oyunlarda olduğunu varsayarsak belki de AoE gerçekten özel insanların arasında gidip gelmiştir. Connor bir şekilde bu oyunda AoE ile etkileşime geçecek. Belki Ezio ve Altair'i görme şansına erişebiliriz. Connor umarım Altair ve Ezio gibi kendine has bir karakter olarak karşımıza çıkar.

bana göre Altair'in ustalığı ve gizemi her zaman onu favori yapacak ve üstüne iyi bir suikastçi gelmeyecektir, Ezio'yu doğumundan ölümüne kadar ki sürecine kadar sürekli izleyip hayatındaki dönüm noktalarına tanıklık ettiğimiz için duygusal bir bağ kurduğumuzdan Ezio istisna biri. (duygusal bağ; Babası ve kardeşlerinin ölümü, Christina'nın ölümü, Mario'nun ölümü, Leonardo ile dostlukları vs.)

Okurkern diyorum, Age of Empires ne âlâka?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tembel Yazar

aklıma birşey geldi şimdi; bu the truth bulmacalarında g.washington, kraliçe elizabeth, napoleon, gandi gibi devlet insanlarını göstermişti. AoE'lı fotoları vardı. Hatta AoE ile bu kadar önemli yerlere geldiklerini bile çıkarmıştım. Einstein ve Tesla gibi insanlarda vardı şimdi Leonardo'yı önceki oyunlarda olduğunu varsayarsak belki de AoE gerçekten özel insanların arasında gidip gelmiştir. Connor bir şekilde bu oyunda AoE ile etkileşime geçecek. Belki Ezio ve Altair'i görme şansına erişebiliriz. Connor umarım Altair ve Ezio gibi kendine has bir karakter olarak karşımıza çıkar.

Okurkern diyorum, Age of Empires ne âlâka?

AoE'yi Age of Empires diye algıladığını anlamadım ilk başta, ben de senin mesajı okurken dedim Age of Empires ne alaka diye

• Serinin geri dönüşü mükemmel olacak. Demedi demeyin
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.