''Assassins Creed'i coop. oynamak'' gerçekten süper olurdu.Ayrıca hidden blade olup olmaması benim için farketmez.Elimizde 2 balta daha iyi.Oyunda crosbow yerine ok iyi oturmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe
''Assassins Creed'i coop. oynamak'' gerçekten süper olurdu.Ayrıca hidden blade olup olmaması benim için farketmez.Elimizde 2 balta daha iyi.Oyunda crosbow yerine ok iyi oturmuş.
bir arkadaş yazmıştı desmondda hidden blade varsa tüm geçmiş zaman karakterlerinde olması lazım bence de...ama çift balta demek barbarian gibi dalmak demek ki o da tam benlik
Gelecekten birisi de Animus 4.0 ile Desmond'ın anılarını yaşıyormuş falan, saçmalamasalar bari.
quote:
Orijinalden alıntı: altairEzio
quote:
bir arkadaş yazmıştı desmondda hidden blade varsa tüm geçmiş zaman karakterlerinde olması lazım bence de...ama çift balta demek barbarian gibi dalmak demek ki o da tam benlik
Ama combo sisteminde daha güzel oluyor 2 balta.Tomahawk'tı galiba
quote:
Orijinalden alıntı: dusty
Teşekkür ederim, ANDREI bizi silmeden hemen AC'e bağlayalım konuyu. Co-Op modunun ihtimalini bir görselle daha da arttıralım. Oyunun künye sayfasından alınan bilgilermiş efendim bunlar.
Nasıl bir co-op sisteminden bahsediliyor acaba? 2-4 kişi yapabileceğimiz hikayeden bağımsız görevler gibi mi?
Brotherhood çok huzeldi.Bunuda alıcam
quote:
Orijinalden alıntı: egemenpamukcu
quote:
Orijinalden alıntı: dusty
Teşekkür ederim, ANDREI bizi silmeden hemen AC'e bağlayalım konuyu. Co-Op modunun ihtimalini bir görselle daha da arttıralım. Oyunun künye sayfasından alınan bilgilermiş efendim bunlar.
Nasıl bir co-op sisteminden bahsediliyor acaba? 2-4 kişi yapabileceğimiz hikayeden bağımsız görevler gibi mi?
Bu künye sonradan kaldırıldı. Daha Co-Op olacağı kesin bile değil o yüzden Co-Op nasıl olucak gibi sorular sormayın bence. Henüz multiplayer nasıl olucak onuda kimse bilmiyor. Hiç birşey açıklamadılar o konuda.
Bizimkisi heyecan yahu Yeni bilgiler gelene kadar hayal kurmak gibi
sırf multisini merak ettiğim için almıştım revoyu, eğer sisteme co-op eklenecekse bu da alınır, 4 kişi aynı anda hedefin peşinden koşmak giib yok :)
Yalnız bu oyunda eğer biraz open world durumu olursa doğada o zaman multiplayerı çok keyifli olur bence
open world olursa tadından yenmez o zaman oyun...
Open world zor olurda, Frontier'in bir kısmını MP haritası yapıp birlikte avlanma/hazine bulma/kamplara saldırma görevleri koysalar çok güzel olabilir. MP de karların arasından çıkıp assasinate yapmak da tatmin edici olur.
Eh işte dediğim gibi mevzu şimdilik hayaller Hakikaten bu oyunda multiplayer çok geliştirilebilir. Artık kurarız bir multi ekibi bu oyun için. Hazineleri ben bulurum
Biraz daha detay geldi sonunda. Benjamin Franklin, George Washington ve Charles Lee oyunda göreceğimiz kesinlik kazanan karakterler. Ayrıca Boston ve New York şehirleri de yer alacakmış oyun içerisinde. Connor'ın çocukluğunun geçtiği Kızılderili Köyüne de gidecekmişiz ve bu dönemini de oynayacakmışız.
Hadi bakalım.
Çocukluğunu oynamak çok keyifli olurdu. Uncharted 3'de en çok hoşuma giden bölümlerden biri Nate'in çocukluğunu oynadığımız ksıımdı.
quote:
Orijinalden alıntı: [Romulus]
quote:
Orijinalden alıntı: archVillain
quote:
Multiplayer destekli olacak mı acaba??
Evet ama henüz detaylı bilgi vermediler nasıl olacağını.
Co-Op ta küçük bir ihtimalle olabilir.
co-op olursa güzel olur
Multiplayer'a yeni bir mod getirseler , çok daha zevkli olabilir bence. Baydı artık.
Ezio hikayesi daha bitmedi ki Embers'ı mı izlemem gerek
quote:
Orijinalden alıntı: Katates Pızartması
Ezio hikayesi daha bitmedi ki Embers'ı mı izlemem gerek
Embers ile sonlanıyor, doğrudur
Open world olursa çok daha güzel olur. Zor olacağını düşünmüyorum.