Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

Gelecekten birisi de Animus 4.0 ile Desmond'ın anılarını yaşıyormuş falan, saçmalamasalar bari.

Yanlız gerçekten korktugum başımıza gelmese bari,
    AC serisi, total olarak gayet başarılı ve güzel bir seri oldu, ancak Ezio'u biraz fazla uzattılar. Forumlarda dönen dedikodular ve beklentiler, AC serisinin Call of Duty gibi bir cash cow'a dönmesi ihitimalinden bahsediyorlardı, bşraz grafikleri düzelt, bir iki yeni özellik ekle, sür piyasa, oynanış en fazla 7-8 saatte bitsin, multiplayerlar, DLC paketleri ile sağ allah sağ, moduna dönmesinden korkuyordum, ve efsane olarak kafada kalmasını istiyordum aslında.
    Bu noktada en ciddi beklentim de, oyunun başından beri 2012 dünyanın sonu mantığına dayalı kurulmuş olmasından ve UBISOFT yetkilisinin gercek hayatta 2012 gectikten sonra senaryo anlamını kaybeder, demesinden kaynaklı, bu seneki oyunun son oyun olacağı yönündeydi.
    Ama dediğim gibi, paranın tadı hoş gelir ve PoP'den AC serisine geçiş gibi başarılı bir sıçrayış yapamazlar ve AC serisinin suyunu çıkartırlarsa gerçekten üzülürüm.
    @Fatality arkadaşın dediği gibi, meğer animus 4.0 dan gelecekteki başka bir karakter desmond'ın anılarını yaşıyormuş falan,, gerçekten yapabilirler ama iyice suyu çıkartılmış olur..

• Resmi TV reklamındaki müzik kurgu filan, resmi trailer dan daha iyi olmuş sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Orijinalden alıntı: Footpad

2014'te de filmi çıkıcak.

Çok iyi olur da kaynak nedir?

Hocam hayatımızın oyunu diyebilrim. Senaryo oynanış, her yönden mükemmel. Bu arada bizim mekanada uğra arada bir özletme kendini. Selam ile...
  • ilk oyundan sonraki serileri oynamadim hic. Oyun belli bir zaman sonra acaip bayiyor. Yeni seriler nasil?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

ilk oyundan sonraki serileri oynamadim hic. Oyun belli bir zaman sonra acaip bayiyor. Yeni seriler nasil?

ilk oyunda kendini tekrar etme çok olduğu için baymıştır diğerleri öyle değil
  • Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

Bu arada bizim mekanada uğra arada bir özletme kendini. Selam ile...

Teşekkür ederim.Okuyucu olarak devam ediyorum, yoksa bırakmam sizleri
  • Televizyon reklamı da internette dönmeye başladı da o OST'deki "Ameeerica, Ameeerica" nidaları hiç cezbedici gelmedi yaaa... Yine bir seri olarak televizyon reklamlarından gireyim bari.

• Çok orjinal fikirler geliştirmişler seri için. Seriye yakışır bir oyun olacak bu umutluyum ben.
  • Adamlar 2008 yılından beri bu oyunu geliştiriyorlarmış, her ne kadar fransız tabanlı bir firma olsa da Ubisoft bu amerikan tarihi ve yarı amerikan karakteri olan Connor'u kendi kurmuş olduğu Assassin evreni ile süslemezse elinde patlar ki bu adamların iddiası da bu zaten yoksa bir sürü bu konuda film ve oyun var. Herkes Assassin's Creed evreninde amerikanın kuruluşu nasıl onu merak ediyor. Hem daha yeni oyun çıktıktan 3-4 ay gibi bir süre sonra bu kadar kritik taşıyan bir oyunu duyurduklarına göre kesin beklentimizin çok üstünde ve düşünmeyeceğimiz bir şekilde gelecek.

Desmond amerikalı biliyorsunuz bir şekilde Desmond'ın soyu amerikaya nasıl gelmiş onu da araya serpiştirdiler ve Desmond'un ölmesi mantıklı olur sonuç olarak 2012 Aralık muhabbeti dönüyordu 2012 ekim sonunda çıkacak oyun zamanlama harika olur. Desmond ölür başka denekler ile takılırız. (uzakdoğulu biri ile uzakdoğu macerası, The Fall adlı romandaki rus suikastçi için rus denek) Zaten Desmond daha bir aksiyona bile girişmedi. Böyle olacaksa ölsün

• Oyundan en azından multi olduğunu kanıtlayan bir yazı geldi, Brotherhood ve Revelations'ın multisinde sorumlu Ubisoft Annecy kolunun, AC3 içinde işin içinde olduğu tweetlerden ortaya çıkmış.

http://www.gamespot.com/news/assassins-creed-iii-mp-tasked-to-revelations-team-6367354

İçerik hakkında hala bilgimiz 0 ama :)
  • Oyununun bu multiplayer versiyonunu da Fransa Ubisoft Annecy yapacakmış.

Tim Browne attığı bir tweet ile "Lead Game Designer on Assassin’s Creed 3 Multiplayer @Ubisoft – Annecy" demiş, biz de hemen kaptık bu tweet'ten fikri
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Oyununun bu multiplayer versiyonunu da Fransa Ubisoft Annecy yapacakmış.

Tim Browne attığı bir tweet ile "Lead Game Designer on Assassin’s Creed 3 Multiplayer @Ubisoft – Annecy" demiş, biz de hemen kaptık bu tweet'ten fikri

Pişti olduk :)
  • Evet şehir olmuş

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Evet şehir olmuş

ubisoft yine yapmış yahu harika görünüyor şehir karlı atmosferde ayrı bi hava katmış oyuna

• quote:

Orijinalden alıntı: [Romulus]

quote:

Evet şehir olmuş

ubisoft yine yapmış yahu harika görünüyor şehir karlı atmosferde ayrı bi hava katmış oyuna

Katılıyorum.Ubisoft yine yaptı yapacağını.Detaylar,efektler,şehir,mevsim her şey layıkıyla olmuş en aşağıda bu kurtarırdı.

• Hazırlanın savaş var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tüysüz Kedi

Hazırlanın savaş var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

quote:

Orijinalden alıntı: Tüysüz Kedi

Hazırlanın savaş var

bisaniye hocam ben assassins creed serisini bitirdim

• quote:

Evet şehir olmuş

Yahu, adamlar yapıyor arkadaş...
    Ne güzel bu aralar aklımdan çıkmıştı, şu resmi görünce gene bir gaza geldim.
    Bu şehir her mevsim değişecek birde, tey tey.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.