Bildirim
Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (32. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
-
Bu oyun çok pis amerikan propagandası yapacak..Aynı grafikleri makyajlayıp tekrar önümüze sürmelerine hiç değinmiyorum bile..
AC serisinin artık bitmesi gerektiğini düşünüyorum...artık kabak tadı vermeye başladı ve hiç çekici gelmiyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 26 Mart 2012; 23:29:32 > -
-
hiddensiz oyun olmazdi zaten yaaa :) bu arada özzel paketler süper, üstekini almak lazim ancak eerki steelbook edition olarak tek satilirsa onu alirim:)
metal kutu güzel :) -
Madalyonlu sürüm mü Connor'un figürü olduğu sürüm mü karar veremedim -
quote:
Orijinalden alıntı: archVillain
@ANDREI
Hocam bizim haberimiz geldi.
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Assassins_Creed_IIIun_Ozel_Surumleri_Duyuruldu-25996.htm
Freedom Edition
Join or Die Edition
İçerik doyurucu geldi ilk etapta, gayet güzel.Yalnız Multiplayer oyuncu eklentisi olarak "Keskin Nişancı" var.Mertlik ölmüş bu oyunda
-
quote:
Orijinalden alıntı: ANDREI
quote:
@ANDREI
Hocam bizim haberimiz geldi.
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Assassins_Creed_IIIun_Ozel_Surumleri_Duyuruldu-25996.htm
İçerik doyurucu geldi ilk etapta, gayet güzel.Yalnız Multiplayer oyuncu eklentisi olarak "Keskin Nişancı" var.Mertlik ölmüş bu oyunda
Keskin nişancı benim de dikkatimi çekti. Her karakter komple farklı mı olacak gerçekten acaba?
Herkes bunu yada yay kullanan birini kullanarak pusuya yatmasın sonra :) Tek kullanımlıksa sorun olmaz. Öncekilerde de tabanca vardı ama hem kabak gibi belli ediyorduk yerimizi hem de kısıtlıydı ve herkes kullanabiliyordu.
Bu arada madalyon benim daha çok hoşuma gitti heykelden. Boynuma bile asarım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 27 Mart 2012; 13:22:00 >
-
Tekrar bakınca şimdi özel sürümler fake gibi geldi. -
Niye fake olsun hocam, gayet de bisoft yapmış işte. Yalnız hakikaten madalyon çok güzel yaaa -
http://www.gamespot.com/assassins-creed-iii/previews/assassins-creed-iii-is-the-type-of-sequel-this-series-needs-6367806/
Gamespottaki tiplerin eline demo(sadece izleme :)) geçmiş, bir iki yeni olaydan bahsetmişler.
En çok beğendiğim kısım ise meydan savaşının ortasında, kaostan yararlanıp komutanın peşine takılma kısmı.
Üstüne Batman vari ağaç dallarından adam sallanırada bilecekmişiz. Dikkat dağıtma amaçlı ve Batmanin aksine canlı olmak zorunda değiller.
Şu siteyide güzel hazırlamışlar, güzel çizimlerde var bir kaç adet;
http://www.gameinformer.com/p/ac3.aspx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 27 Mart 2012; 15:46:26 >
-
Bu arada Assassin's Creed 3 için daha çıkmamış Wii U'nun adı geçiyor sanki videoda. O nasıl olacak ki? -
İyi iyi, gidişat gayet güzel.Oyun çıkana kadar geçen süre her zamanki gibi tatmin edici olacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: ANDREI
İyi iyi, gidişat gayet güzel.Oyun çıkana kadar geçen süre her zamanki gibi tatmin edici olacak.
Valla ben çok pis gaza geldim(bu yaştan sonra gaz iyi değil) 4-5 yerden RSS feedleri takip ediyorum, Ubisoft'un ağzına bakıyorum her gün.
Bu gazla CE ler pazara çıktığı gibi alırım ben, gümrükte sorun çıkmasın diye, gümrükte bile beklerim.
Umutları bu kadar yüksek tutunca genelde çık güzel çakılıyorum(daha Mass Effect 3 çukurundan çıkamadım) ama dur bakalım. Şu an tek problem DRM gibi duruyori onuda bir şekilde alt ederiz;) -
Ben bu oyunu Assassin's Creed 2 den çok seveceğim sanırım. Karakteride. Sinan Akkol'un videosundan sonra bayıldım resmen. -
quote:
Ben bu oyunu Assassin's Creed 2 den çok seveceğim sanırım. Karakteride. Sinan Akkol'un videosundan sonra bayıldım resmen.
Açık alan olayını(Frontier) Red Dead'in 10 da 1 kadar yapsalar bile ben bittim zaten. Her ağacı, yaprağına kadar tek tek dolaşırım. Bir de hazine arama tarzı şeyler koyarlarsa (ki Aztec tapınağı eklentisi o yönüde var diyor oyunun) ilk 25 saatim sağı solu aramakla geçer :)
Benim bir tek karakter hakkında biraz sıkıntım olabilir. Fazla kasıntı bir tip olmaz umarım, Ezio gibi arada "eğlenmesini" bilsin. -
Gaza gelmemek cidden elde değil -
quote:
Orijinalden alıntı: SerseriGezgin
Bu oyun çok pis amerikan propagandası yapacak..Aynı grafikleri makyajlayıp tekrar önümüze sürmelerine hiç değinmiyorum bile..
AC serisinin artık bitmesi gerektiğini düşünüyorum...artık kabak tadı vermeye başladı ve hiç çekici gelmiyor..
neyin kafasınnı yasıyorsunoyunda yeni motor kullanılıyor ayrıca propoganda nın okadar fazla olacagını sanmıyorum ki yapsalar yeridir o devirde ingilizler amerikanın altını ustune getırmıs
-
quote:
Orijinalden alıntı: patates5
quote:
Orijinalden alıntı: SerseriGezgin
neyin kafasınnı yasıyorsunoyunda yeni motor kullanılıyor ayrıca propoganda nın okadar fazla olacagını sanmıyorum ki yapsalar yeridir o devirde ingilizler amerikanın altını ustune getırmıs
Yinede ümidim yok..
İşin ucunda Ubi olunca herşeyi beklerim.. zaten sonuda güzel bağlayamadılar her zamanki gibi gelecekten bir kaç ipucu göstererek olayı bitirdiler.
Dahada saçmalamadan tadında bıraksalar daha iyi olurdu...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X