Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 oyun adadıkları Ezio'nun sonunu güzel hazırlayamadılar, doğru.Giriş ve gelişme aşamaları bitimden çok daha güzeldi.Kaldı ki Revelations'ın oynanış süresinin kısa oluşu, daha oyuna yeni yeni ısınan oyuncuyu, ne olduğunu anlamadan oyunun bitmesiyle hayal kırıklığına uğrattı.Tek avuntum, ne varsa 3. oyuna sakladıklarını düşünmek.
  • Beklenti farkı hemen ortaya çıkmış. İşte kimisi Brotherhood'u ve Revelations'ı çok ciddi oyunlar olarak gördü. Ona göre bu oyuna bakışları değişiyor. Ben ise AC 2'den beri 3'ü bekliyorum. Hani bu oyunun gelmesini 1 yıl arayla beklemedim. 3 yıldır bekliyorum. Bana göre bakış açısı farklı oluyor tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Beklenti farkı hemen ortaya çıkmış. İşte kimisi Brotherhood'u ve Revelations'ı çok ciddi oyunlar olarak gördü. Ona göre bu oyuna bakışları değişiyor. Ben ise AC 2'den beri 3'ü bekliyorum. Hani bu oyunun gelmesini 1 yıl arayla beklemedim. 3 yıldır bekliyorum. Bana göre bakış açısı farklı oluyor tabi.

2. oyun milattı zaten resmen :) fakar brotherhood da iyiydi bence, evt 2 den farki yoktu gibi duruyor ama ac sever olarak
    nasil olursa olsun kendini oynatiyodu :))
    revelationsu aldim daha oynamadim ne önerirsiniz yan görevleri yapa yapami tamamlayayim ana görevlei :)
    kisaymis cünkü tadi damagimda kalmasin:)

• Kesinlikle tüm yan görevleri yaparak bitir, hiç atlama, ana görevler yavaş yavaş gelsin.
  • Bu sefer agaçtan ağaca zıplıcaz herhal aynı tarzan gibi.
  • Bazı Secret Locations bölümlerinde öyle atlamalı, zıplamalı gidiyorduk daha öncesinde de, şimdi oyun içine yedirmeleri güzel olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Kesinlikle tüm yan görevleri yaparak bitir, hiç atlama, ana görevler yavaş yavaş gelsin.

öyle yapcam o zaman bari ounun zevki cıksın :)
  • quote:

Bazı Secret Locations bölümlerinde öyle atlamalı, zıplamalı gidiyorduk daha öncesinde de, şimdi oyun içine yedirmeleri güzel olacak.

Ağaçların, küçük çapta dağların tepesine çıkacağız iyice maymun olup bu sefer. Bu seferde tüy toplama olursa (ki kızılderili kanımız sayesinde bence olacak, hepsini toplayınca kafalık yaparız kendimize) ağaçların en tepesine koyar tüyü bu adamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Bazı Secret Locations bölümlerinde öyle atlamalı, zıplamalı gidiyorduk daha öncesinde de, şimdi oyun içine yedirmeleri güzel olacak.

Ağaçların, küçük çapta dağların tepesine çıkacağız iyice maymun olup bu sefer. Bu seferde tüy toplama olursa (ki kızılderili kanımız sayesinde bence olacak, hepsini toplayınca kafalık yaparız kendimize) ağaçların en tepesine koyar tüyü bu adamlar.

O tüylerin ve bayrakların zaten peşinde koşmak, aramak bulmak oyunda en sevdiğim şeylerden bir tanesi. Kamışlardan bir de müzik aleti yaptık mı tüyden şapkanın yanında o zaman değmesinler kızılderili keyfimize

• quote:

quote:

quote:

O tüylerin ve bayrakların zaten peşinde koşmak, aramak bulmak oyunda en sevdiğim şeylerden bir tanesi. Kamışlardan bir de müzik aleti yaptık mı tüyden şapkanın yanında o zaman değmesinler kızılderili keyfimize

Ne uğraşmıştım Borgia Cape için zamanında, o aklıma geldi.Alır almaz hatıra fotoğrafımı da çekmiştim Ezio'yla.9 Nisan 2011 tarihli
    Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI
    Ne uğraşmıştım Borgia Cape için zamanında, o aklıma geldi.Alır almaz hatıra fotoğrafımı da çekmiştim Ezio'yla.9 Nisan 2011 tarihli

Offf yaaa, Pantheon Meydanı... Ne gezmiştim İtalya'yı şu oyunda yahu

• quote:

Brotherhood bir başkaydı, 10 oldu herhalde baştan sona bitirdiğim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Biliyor musunuz bilmiyorum ama yeni bir silah olucak oyunda, Oyungezer videosunda Motal Kombattaki Scorpion'ın kullandığı silaha benzetmişler onun aracılığıyla düşmanlarımızı ağacın tepesinden aşağıya sarkıtabileceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

Biliyor musunuz bilmiyorum ama yeni bir silah olucak oyunda, Oyungezer videosunda Motal Kombattaki Scorpion'ın kullandığı silaha benzetmişler onun aracılığıyla düşmanlarımızı ağacın tepesinden aşağıya sarkıtabileceğiz.

Büyük ihtimalle şu

Kyoketsu-shoge

• quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Brotherhood bir başkaydı, 10 oldu herhalde baştan sona bitirdiğim

aynen hocam Brotherhoodtaki aldığım keyfi Revelationsta alamadım oyunun kısa olmasındanmıdır bilmiyorum ama bişey eksikti oyunda 2deki ve Brotherhoodtaki hava yoktu

• quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

Biliyor musunuz bilmiyorum ama yeni bir silah olucak oyunda, Oyungezer videosunda Motal Kombattaki Scorpion'ın kullandığı silaha benzetmişler onun aracılığıyla düşmanlarımızı ağacın tepesinden aşağıya sarkıtabileceğiz.

Hatta sallandırmak için adamın ölü olmasına bile gerek yokmuş, böylesi epey gerçekçi oldu bence
  • Hidden blade Assasin'lerin olmazsa olmaz silahıdır kaldıracaklarını ben de sanmıyordum, arkadan yaklaşıp silent kill yapmak için gerekli bir silah. Dövüş sisteminde de yenilik yaparlarsa, o atmosfer ile çok güzel oyun olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 29 Mart 2012; 14:53:49 >
  • Momentum ve hıza dayalı, bizi sürekli saldırmaya iten yeni bir dövüş sistemi geliştirmişler. Eski sistem güzeldi ama biraz monotonlaşıyordu chain yapmaya başlayınca.

Bu arada yapımcılardan birisi "PCyi seviyoruz, o bizim canımız ciğerimiz, ama mouse+klavye modifikasyonu ile çok uğraşamadık, AC3ü PClerde en iyi gamepadler ile oynabilirsiniz" demiş....
  • quote:

Momentum ve hıza dayalı, bizi sürekli saldırmaya iten yeni bir dövüş sistemi geliştirmişler. Eski sistem güzeldi ama biraz monotonlaşıyordu chain yapmaya başlayınca.

Bu arada yapımcılardan birisi "PCyi seviyoruz, o bizim canımız ciğerimiz, ama mouse+klavye modifikasyonu ile çok uğraşamadık, AC3ü PClerde en iyi gamepadler ile oynabilirsiniz" demiş....

............ (Fill in the blanks)

Hayır, zaten Revelations'dan belliydi optimizasyonu gamepadlere dayandıracakları.
  • quote:

quote:

Momentum ve hıza dayalı, bizi sürekli saldırmaya iten yeni bir dövüş sistemi geliştirmişler. Eski sistem güzeldi ama biraz monotonlaşıyordu chain yapmaya başlayınca.

............ (Fill in the blanks)

Hayır, zaten Revelations'dan belliydi optimizasyonu gamepadlere dayandıracakları.

Bence artik hic kimse bu oyunu Klavye Mouse la oynamamali zaten.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.