Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

Bence artik hic kimse bu oyunu Klavye Mouse la oynamamali zaten.

Onlar klavye+mouse ilişkisini umursamazlarsa da inatla savunurum ben. Gamepadden hoşlanmak zorunda mıyız sanki? Alan Wake için de insanlar sürekli söylendi ama klavye+mouse kullanımına alışan kişi için gamepade geçmek zor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Momentum ve hıza dayalı, bizi sürekli saldırmaya iten yeni bir dövüş sistemi geliştirmişler. Eski sistem güzeldi ama biraz monotonlaşıyordu chain yapmaya başlayınca.

Bu arada yapımcılardan birisi "PCyi seviyoruz, o bizim canımız ciğerimiz, ama mouse+klavye modifikasyonu ile çok uğraşamadık, AC3ü PClerde en iyi gamepadler ile oynabilirsiniz" demiş....

............ (Fill in the blanks)

Hayır, zaten Revelations'dan belliydi optimizasyonu gamepadlere dayandıracakları.

baya zaman önce ps3 te bu oyun gercekten güzel sarıyor demiştim, gamepad ile hakkatten daha farkli bi tadi var,
    ama pc de denemek icin tüm seriyi aldim D&R den simdi mause + klavye tadina bakıcam :)
    ama egerki deneme sansiniz varsa ps3 te denemenizi tavsiye ederim cidden bir başka zevkli oluyo

• AC serisi tarz, içerik, oynanış...vs olarak bir DMC değil ki Combo atmak ya da rakibi alt edebilmek adına her defasında onlarca ve ardarda tuşa basmayı gerektirecek gamepad'lik bir durum olsun.Klavye her türlü iş görür de burada olay başka; konsol ilk planda yer alır, oyunu yine erteleriz PC'ye demeye geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

AC serisi tarz, içerik, oynanış...vs olarak bir DMC değil ki Combo atmak ya da rakibi alt edebilmek adına her defasında onlarca ve ardarda tuşa basmayı gerektirecek gamepad'lik bir durum olsun.Klavye her türlü iş görür de burada olay başka; konsol ilk planda yer alır, oyunu yine erteleriz PC'ye demeye geliyor

aynen o durum :) adamlar işi biliyor nasıl olsa bunu kırcaklar pc de cogu kisi illegal oynayacak diyolar :)
    biz biraz konsoldan kazanalimda sonra pc bekleyenlere cikartiriz diyo adamlar :)
    düşününce cokta haklılar, herkes bizim gibi orjinal alalim oynayalim demiyor malesef
  • gamepad ile oyun oynamam arkadaş...
  • Neyse bizim için spoilerdan kaçmak, gün saymak da heyecanlı oluyor, sırf bekleme gıcıklığı için bile oturup da konsolda oynamam, oynasam da tadını alamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

quote:

Orijinalden alıntı: Emrah D. Gültekin

en çok canımı sıkan olay hidden blade'in olmayışı. Böyle suikastçimi olur lan.

sürüsüne bereket silahı adamı da hidden blade ile alacaktık zaten. Şimdi ki suikastçılar da sence hidden blade mi var.. ha yok yok bekleyin Kennedy hidden blade le öldürüldü zaten.ç. Tövbe tövbe.. gelmişiz 1800 lere adam hidden bladesiz suikastçı mı olur diyor..

Ya onu bıraktım madem oyunla ilgileniyorsun bu konuya gelip mesaj atıyorsun oyunda hidden blade olduğunu bilmeden atıp tutuyorsun

Sakin ol şampiyon. Beni zamane suikastçileri alakadar etmiyo. Söz konusu oyun AC. AC işin içine girdimi Hİdden Blade mutlaka olacak. Son yayınlanan videolarda varda zaten. O mesajı yazdığım tarihte videolarda hidden blade görünmüyordu ki arkadaşta söylemiş zaten 1e 1de Erdinç İyikul olmadığını söylemişti.

Ayrıca onu bunu bırak sen ilk AC çıktığında millet oyun kendini tekrar ediyor sürekli aynı şeyler görev yapma işleyişi hep aynı gibi laflarla burun kıvırırken ben o oyunu en az 10 kere sıfırdan başlayıp bitirmişliğim var. Bazı yeni yetmeler gibi AC hayranlığı bizde Ezio ile başlamadı rahat ol sen...

• Nisan sayılarında Oyungezer ve LEVEL dergileri hediye olarak ACIII posteri hediye ediyor.
  • Bekliyoruz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avrim

Nisan sayılarında Oyungezer ve LEVEL dergileri hediye olarak ACIII posteri hediye ediyor.

Haber verdiğin iyi oldu kesin alırım
  • quote:

quote:

Onlar klavye+mouse ilişkisini umursamazlarsa da inatla savunurum ben. Gamepadden hoşlanmak zorunda mıyız sanki? Alan Wake için de insanlar sürekli söylendi ama klavye+mouse kullanımına alışan kişi için gamepade geçmek zor.

oyun oynamanın da bir ciddiyeti olduğunu düşünüyorum. gamepad lerle beraber oluşan görüntü çok çocukca geliyor bana. mesela geçenlerde direksiyon seti alıp bağladım, çok komik geldi oluşan görüntü, söküp yeğenime hediye ettim

• Hidden Blade güzel haber. Tomahawk ile iyi bir ikili olacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

quote:

quote:

oyun oynamanın da bir ciddiyeti olduğunu düşünüyorum. gamepad lerle beraber oluşan görüntü çok çocukca geliyor bana. mesela geçenlerde direksiyon seti alıp bağladım, çok komik geldi oluşan görüntü, söküp yeğenime hediye ettim

ama o dediğiniz hakkat kücük gösteriyo yalan yok ama bir ps3 gamepad ini elinize aldinizmi cocuk mocuk kalmiyo

• Bir bilgisayar kullanıcısı olarak gamepad ile oynarsam logitech'in sağlam kablosuz gamepadlerinden alırım ki onun fiyatı oyun ile aynı. Gamepad'e para verirsem gider orjinal almak yerine crackli sürüm ile oynarım. Ne anlamı kalır o zaman adam gibi klavye-mouse optimizasyonu yapın parayı oyuna verelim gamepad ile oynamak istesem baştan konsol alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

AC serisi tarz, içerik, oynanış...vs olarak bir DMC değil ki Combo atmak ya da rakibi alt edebilmek adına her defasında onlarca ve ardarda tuşa basmayı gerektirecek gamepad'lik bir durum olsun.Klavye her türlü iş görür de burada olay başka; konsol ilk planda yer alır, oyunu yine erteleriz PC'ye demeye geliyor

PC'ye erteleme olayı farz oldu zaten tartışmaya bile gerek yok
  • konu aşağılara düşmüş çıkaralım ac konusu bu kadar düşmemeli
  • Klavye-mouse ikilisini gamepad'e değişmem.
  • gamepadle daha güzel oynanıyor AC serisi bence...
  • ben gamepadle bir kere denemiştim fakat alışık olmadığım için çok garip geliyor en rahat klavye+mouse ikilisiyle oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Romulus]

ben gamepadle bir kere denemiştim fakat alışık olmadığım için çok garip geliyor en rahat klavye+mouse ikilisiyle oynuyorum

Aynen. Klavye + Mouse ikilisi bana da çok daha rahat geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.