Şimdi Ara

Assassin's Creed IV Black Flag -Ana Konu- (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
5
Favori
31.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu crackli halini oynarken sorun yoktu .hoşuma gitti satın aldım . İlk olarak oyun nedense sürekli donuyor ve orjianl olması aklımda soru işaretleri oluşturuyor . ikincisi şu : gerçi hep şu ana kadar donduğu için bende oyunu işlemi sonlandırarak kapadığım için her açtığımda oyun intalling ekranına geliyor . normalmi bu arkada böyle bilr dünya varmı ?
  • Oyun gerçekten müthiş hayatımda gördüğüm en iyi grafik doku bunda yeni nesil olmuş oyun cidden ve kasma yok fps düşüşü yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmtMlh

Oyunu crackli halini oynarken sorun yoktu .hoşuma gitti satın aldım . İlk olarak oyun nedense sürekli donuyor ve orjianl olması aklımda soru işaretleri oluşturuyor . ikincisi şu : gerçi hep şu ana kadar donduğu için bende oyunu işlemi sonlandırarak kapadığım için her açtığımda oyun intalling ekranına geliyor . normalmi bu arkada böyle bilr dünya varmı ?

Beyler internet uzerinden uzun bir arastirma sonucunda hic birsey bulamadim bende kendim cozum ureteyim dedim ve oldu oyunu 30 fps acik denizde 23 fps de havana vb. Gibi sehirlerde oynuyorum :) Buraya yazmak istedim yinede cok boyle bir sournla karsilasikacagini dusunmuyorum ama olsun :)
    Oncelikle ekran karti driverinizi guncelleyin en son sürüm une kadar anxak ben betayi tavsiye etmiyorum . Mesela sorunmu cikti pc ureticinizin esupport sayfalarin abakin extarcted driverlar vardir ben ordan guncelledim olmadi . Sonra oyun biliyorsunuz nvidia ile tam uyumlu . Oncelikle nvidia icin ortam hazirlayin directix ve silverlight gibi gereksiz olarak gozuksede yukleyin zaten silverlight vardir ama directx guncelleyin mutlaka . Son olarak nvidianin kenid sitesinden indirerek nvidia physx i yukelyin ve pc nize bir res atin hatta bir saat kadar bekleyin biraz sogusun pc bu islemleri yaparken isinabilir ozellikle ekean kartini guncellerken . Bu islemleri yaparken mozilla facebook vb uygulamalar acik olmasin . Sonrasinda uplay sizden izin istediginde vet diyin oyunu yeniden kuracaktir . Kyun ici ayarlardan vsync acik olsun kerna cozunurlugunuz dusurmenizde fayda var ben dusurdum . Ozellileri low a alin beyler biliyorum biraz adalarda goruntu kalitesi bozuluyor ama yapacak bisey yok zaten ultra ayarlari istiyorsaniz guzle bir pc ye sahip olmaniz gerekir . Son olarak sound kismindan sea ile ilgili olan secenegi kapatin ve arka plan islemlerini hafifletmek icin selseir ondan 6 veya 7 ye getirin . Kulaklikla oynayacaksaniz cko ise yarar bu . Ben boyle bir cozum ile sournumu astim bir sekilde bu sorun ile karsilasanlara bir faydam olsun diye yaziyorum . Dedigim gibi arastirmama ragmen internette guzel bisey bulamadim hatta hicbisey bulamadi orjinal forumundada konu actim ama kayda deger hic bir cevap yoktu . Simdiden hepinize iyi oyunlar . Birde kisisel gorusumu ortaya koyacak olursam ac3 ten sonra upaly resmen uyanmis gibi bisey oldu hersey cok guzel olmus ozellikle hud ve gemi yagmalama olaylari ck iyi. Bir dlc ile multiplayer de gemi savasi olayini gormek isterim ayrica :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben Ac 3'ü oynamadım en son Revelations'ı oynadım çünkü 3 için kötü yorumlar vardı. Bunu oynamadan önce 3'ü oynamalı mıyım oynamazsam hikayede kopukluk olur mu sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

Ben Ac 3'ü oynamadım en son Revelations'ı oynadım çünkü 3 için kötü yorumlar vardı. Bunu oynamadan önce 3'ü oynamalı mıyım oynamazsam hikayede kopukluk olur mu sizce?

Ben cok falza bir kaybi olacagini dusunmuyorum . Cunku tarihsel acidan 3 e gore daha erken gerceklesen hikayeleri var . Yani pek fazla bir baglantiis yok . Ha desmond konusuna gelirsne eger pek iyi bilmiyorsan desmonda ne olup bittigini pek anlayacagini sanmıyorum. Desmondun hikayesini okumali veya izlemelisin veya ac 3 ude oynayabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben Ac 3'ü oynamadım en son Revelations'ı oynadım çünkü 3 için kötü yorumlar vardı. Bunu oynamadan önce 3'ü oynamalı mıyım oynamazsam hikayede kopukluk olur mu sizce?

Başkasinin yorumlarina gore mi oyun alip oynuyorsun?

• Arkadaşlar oyunu aldım ama oyunu her açarken yükleme yapıyor ve dosyaların birinde erişim engellendi hatayı alıyorum dahada önemlisi multiplayer oyniyamıyorum multi açılmıyor?? çözümü nedir arkadaşlar
     Assassin's Creed IV Black Flag -Ana Konu-

lütfen yardımcı olun beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 30 Kasım 2013; 23:14:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

quote:

Hayır yalnızca bir oyun alacak param var hangisini alsam diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Hayır yalnızca bir oyun alacak param var hangisini alsam diye düşünüyorum.

1 ini alacak paran varsa kesınlıkle ac 4 derim.
  • Assassin’s Creed IV Black Flag için "Uplay Passport" ücretsiz olmuş.
    İlgilenenler hemen indirsin.

http://blog.ubi.com/assassins-creed-iv-black-flag-and-uplay-passport/
  • quote:

Orijinalden alıntı: noir06

Arkadaşlar oyunu aldım ama oyunu her açarken yükleme yapıyor ve dosyaların birinde erişim engellendi hatayı alıyorum dahada önemlisi multiplayer oyniyamıyorum multi açılmıyor?? çözümü nedir arkadaşlar

Yukleme yapmak icin izin istediginde hayir deyin. Bir sikintisi olmuyor . Upsmdate oldugunda belirtiyor zaten oyunu oynamadan. Mp icinde ekran kartinizin drverini guncelleyin ve Nvidia Physix yukleyin . Ekran kartiniz ati ise bile yukleyin sayet bende ise yaradi . Ekrab karti driverinizi mumkun oldugunca pc ureticinizden temin etmeye calisinesela . Benim pc sony ben sony e support europe sayfasindan indirdigim driver ile cozdum sorunu

• Açıkçası benimde 1 oyun alacak imkanım var Fifa 2014 ile AC arasında gidip geliyorum :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 8 Aralık 2013; 23:52:35 >
  • Merhaba, oyunu oynamis arkadaslar ne dusunuyor ? Sizce Next gen olarak almaya deger mi yoksa bu oyun yerine baska bir oyun daha mi iyi olur ? 10 uzerinden kac puan verirsiniz ? Sizce next gen olarak iyi bir oyun mu yoksa hala current gen nin izlerini tasiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

Merhaba, oyunu oynamis arkadaslar ne dusunuyor ? Sizce Next gen olarak almaya deger mi yoksa bu oyun yerine baska bir oyun daha mi iyi olur ? 10 uzerinden kac puan verirsiniz ? Sizce next gen olarak iyi bir oyun mu yoksa hala current gen nin izlerini tasiyor mu ?

Şahsi yorumuma göre next gen özellikleri taşımakla beraber %80 inin current gen olduğunu söyleyebilirim . oynanış biraz daha gerçekçi olmuş bence. Ama next gen istiyorum ben diyorsanız AC4:BF size göre değil :) Genel olarak AC serileri içinde ölüm makinesine dönüşmediğiniz ( dönüşemediğiniz ) ikinci AC oyunu . İlk oyunda gizliydik bi şimdide bunda mutlaka ölyorsunuz uzun süreli kombatlarda kaçmak gerekiyor. AC3 mü 4 mü deseler 4 derim . Hatta ilk ilk oyunu sonra ikinci oyunu sonra 4 derim şahsen . 4 ün hikayesi oynanışı herşeyi çok hoşuma gitti . Multiplayer 3 ün aynısı ama :D

• quote:

quote:

Arkadaşlar oyunu aldım ama oyunu her açarken yükleme yapıyor ve dosyaların birinde erişim engellendi hatayı alıyorum dahada önemlisi multiplayer oyniyamıyorum multi açılmıyor?? çözümü nedir arkadaşlar

Yukleme yapmak icin izin istediginde hayir deyin. Bir sikintisi olmuyor . Upsmdate oldugunda belirtiyor zaten oyunu oynamadan. Mp icinde ekran kartinizin drverini guncelleyin ve Nvidia Physix yukleyin . Ekran kartiniz ati ise bile yukleyin sayet bende ise yaradi . Ekrab karti driverinizi mumkun oldugunca pc ureticinizden temin etmeye calisinesela . Benim pc sony ben sony e support europe sayfasindan indirdigim driver ile cozdum sorunu

Cevap yazan bi vatandaş görmek ne güzel , ekran kartından olduğunu sanmıyorum ben amd kullanıyorum ve son sürümü yüklü. Sanırım sorun benim netden dolayı net akıcı olduğu zaman sorun çıkartmadan giriyor (bu aralar ttnet hızımı 3 mbps e düşürdüde...) , veya kafasına göre giriyor onu anlıyamadım :D cevap için teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

Cevap yazan bi vatandaş görmek ne güzel , ekran kartından olduğunu sanmıyorum ben amd kullanıyorum ve son sürümü yüklü. Sanırım sorun benim netden dolayı net akıcı olduğu zaman sorun çıkartmadan giriyor (bu aralar ttnet hızımı 3 mbps e düşürdüde...) , veya kafasına göre giriyor onu anlıyamadım :D cevap için teşekkürler

Burası konsol bömlümü niye cvp verelim?

• Oyunu PC'de oynuyorum gorsel olarak tam anlamıyla Next Gen bir oyun degil. Iki nesilide icinde barindiriyor.

Oyun baya zevkli ama AC havasi yok. Ilk ve ikinci oyundaki o suikastci havasindan tamamen uzaklasmis bir oyun olmus.

Besinci oyunda artik o AC 2 oynanisina ve atmosferine geri donseler mukemmel olur diye dusunuyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Burası konsol bömlümü niye cvp verelim?

Konsol bolumu olabilir ancak bu cevap vermemniz anlamina gelmez . Bilmiyorsanız bile adama bilmiyorum diyin ki anlasin adam en azindan okumus demekki okunuyor mesajlarim . Illa biri cikar bilen biri diye dusunur . Kabaliga gerek yok

• Pardon şimdi farkettim konsol bölümü olduğunu.
    evet kurallara uyalım uymıyanları uyduralım diiilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 11 Aralık 2013; 9:42:05 >
  • Multiplayer oynayanlar toplanalim.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.