Şimdi Ara

Assassin's Creed IV Black Flag -Ana Konu- (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
5
Favori
31.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Assassin's Creed serisi gerçekten çok iyi bir seri ama artık bir mola vermeleri gerektiğini düşünüyorum. Oyun zaten kendi içinde tekrar ediyor bir de bunu sürekli yenileyip verirseniz benim gibi çabuk sıkılanlar için hikayeyi takip etmek zorlaşıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten AC4 serinin son oyunu olacak birde ileriki zamanlarda filmi cikacak....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lastday4u

zaten AC4 serinin son oyunu olacak birde ileriki zamanlarda filmi cikacak....

Serinin son oyunun olması imkansız, keşke sonlandırsalar adam gibi POP yapsalar artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 4 Kasım 2013; 12:55:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lastday4u

zaten AC4 serinin son oyunu olacak birde ileriki zamanlarda filmi cikacak....

Bu kadar satan oyunu bitirirler mi?

• Sırf desmond ın hikayesini merak ettiğim için oynuyorum desmond bitmişse son ac oyunu olur benim için sonuna kadar oynayacam bakalım
  • yapay zeka yok yatay zeka hepsi bunların burnunun dibine giriyorum fark edemiyorlar .

ahh ahh nerde gta5 piskopat polisleri nerde ac nin templer ları
  • Oyunun başı gerçekten rezalet, şimdiye kadar çıkmış bütün AC oyunlarına önce Xbox'ta bitirip sonra Pc'de orjinal alıp tekrar bitiren biri olarak inanılmaz bir hayal kırıklığı oldu ve Gta 5 bitmesin diye ara verip bunu oynayayım derken tekrar Gta 5'e döndüm.
    Fakat, işte fakat kısmı var. Yaklaşık 1.5-2 saat sonunda oyun öylesine bir havaya giriyor ki aşık oldum resmen bu sefer de başından kalkamıyorum Yani tamam önceki oyunlara göre hikaye olarak çok ciddi boşluklar var ve ciddi ciddi bazı noktalarda havada kalıyor, o derinlik yok. Ama oyun olmuş arkadaş kendini oynatıyor işte.
    Özellikle korsan edebiyatını hiç sevmeyen ben bile görevi işi gücü bırakıp saatlerce iyi ganimet taşıyan gemi arayıp avlayıp denizde dolanmaktan başka bir iş yapmıyorsam bu oyun oynanır demektir Hikayede daha başilarda sayılırım aslında ortasına bile gelmedim, bakalım hikayenin daha sonraki bağlantıları nasıl olacak özellikle bizim eleman ile Assasinlerin nasıl bağlantı kuracağını merak ediyorum bu arada gerçek karakter konusunda ise klişe yaşanacak sanırım Desmond'dan sonra biri daha gerçeği öğrenip ortalığı dağıtacak falan... Umarım bu kadar basit olmaz.

• Tüm AC oyunlarını PC'de oynamıştım, AC3'ü XBox'a aldım ama mouse olmadan oynamak hoşuma gitmedi. Bu yüzden AC 4'ü PC'de oynamak istiyorum ama PC kaldırmaz büyük ihtimalle.

Bu arada Ezio Trilogy adında AC 2-Brotherhood ve Revelations'un bir arada olduğu paket geçen yıl PS3'e çıkmıştı. Bu ay da XBox'a çıktı. mariio128'de 30 dolar + 10 dolar da kargo olacak. 80 lira civarına geliyor. Gittigidiyor'da satışta yoktu, bi dükkana mesaj attım. Oyunun XBox'a çıktığından haberi yokmuş, ertesi gün satışa koydu. 115 lira. Shopto'da satışta yok. Amazon'da da 30 dolar. En uygunu mariio'dan almak gibi.

mariio128.com
    Patient | AKLIEF® (trifarotene) Cream, 0.005%
    http://mariio128.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=32582

• Yok abi. Gta5 deki emeğin yarısı bile yok.

Bu da sandbox gta da. Ama bunu oynadıkça gta ya saygı duyuyorum. Bakın mesela şöyle bir saçmalık var. Kimse bundan bahsetmemiş, kimse farketmemiş. Gta5 de her karakterin yürüyüşü ayrı, koşması zıplaması ayrı. Yani istem dışı yaptıkları bütün fiziksel özellikleri ayrı. Ama gel gelelim ac serisinde bütün karakterler aynı hareketleri yapıyor. Altairden tut ezio ya, eziodan connora, haytham kenway e, edward kenway e. Hepsinin tırmanış şekilleri koşuşları aynı. Aynı motion capture dublöründen çıkma. Sadece yüzleri değişik. Onun dışın cidden bütün hareketler aynı. Ne bileyim farklı bir tat verelim diye düşünmemişler. karakterlerin bile animasyon dinamiklerini bildiğin kopyala yapıştır yapmışlar.

Şöyle deniz efekti yaptık böyle yağmur yaptık falan diye tech demo yayınlamayı biliyorlar. Tamam belki çoğu özellik one ve ps4 e göre. Deniz ve su efektini övüp durmuşlar. ama girin bir bakın bakalım gta 5 de. gezin bi etrafı, jet ski kullanın yüzün,yat kullanın falan. İnanın gta5 denizi bunun gibi odak noktası yapmamasına rağmen bundan daha iyi. Gta 4 le gta 5 arasında harbi harbi nesil farkı var sanki. Ama ac3 ile ac4 e baktığınızda sanki ac4 dlc gibi falan duruyor.

Ben one ve ps4 versiyonundan da ümitsizim açıkçası. Sadece gölgeleri daha keskin, daha yumuşak olacak, doku kalitesi daha düzgün olacak bir iki yaprakların sallanması insanların üstünde şekil alması animasyonu olacak ve hadi diyelim deniz biraz daha iyi görünecek. Onun dışında motor aynı, hemen hemen herşey aynı. Bu oyunu next gen diye millete giydirecekler ya ona yanıyorum.

• Black Chest Edition Türkiye de satılır mı acaba ya ihtiyacım olan o :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

Yok abi. Gta5 deki emeğin yarısı bile yok.

Bu da sandbox gta da. Ama bunu oynadıkça gta ya saygı duyuyorum. Bakın mesela şöyle bir saçmalık var. Kimse bundan bahsetmemiş, kimse farketmemiş. Gta5 de her karakterin yürüyüşü ayrı, koşması zıplaması ayrı. Yani istem dışı yaptıkları bütün fiziksel özellikleri ayrı. Ama gel gelelim ac serisinde bütün karakterler aynı hareketleri yapıyor. Altairden tut ezio ya, eziodan connora, haytham kenway e, edward kenway e. Hepsinin tırmanış şekilleri koşuşları aynı. Aynı motion capture dublöründen çıkma. Sadece yüzleri değişik. Onun dışın cidden bütün hareketler aynı. Ne bileyim farklı bir tat verelim diye düşünmemişler. karakterlerin bile animasyon dinamiklerini bildiğin kopyala yapıştır yapmışlar.

Şöyle deniz efekti yaptık böyle yağmur yaptık falan diye tech demo yayınlamayı biliyorlar. Tamam belki çoğu özellik one ve ps4 e göre. Deniz ve su efektini övüp durmuşlar. ama girin bir bakın bakalım gta 5 de. gezin bi etrafı, jet ski kullanın yüzün,yat kullanın falan. İnanın gta5 denizi bunun gibi odak noktası yapmamasına rağmen bundan daha iyi. Gta 4 le gta 5 arasında harbi harbi nesil farkı var sanki. Ama ac3 ile ac4 e baktığınızda sanki ac4 dlc gibi falan duruyor.

Ben one ve ps4 versiyonundan da ümitsizim açıkçası. Sadece gölgeleri daha keskin, daha yumuşak olacak, doku kalitesi daha düzgün olacak bir iki yaprakların sallanması insanların üstünde şekil alması animasyonu olacak ve hadi diyelim deniz biraz daha iyi görünecek. Onun dışında motor aynı, hemen hemen herşey aynı. Bu oyunu next gen diye millete giydirecekler ya ona yanıyorum.

Biri 5 yılda bir diğeri her sene çıkıyor, karşılaştırmak gereksiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: guvenkab

Black Chest Edition Türkiye de satılır mı acaba ya ihtiyacım olan o :D

Almanya'da bile şuan burda, chest edition 500€ ebaydan 500 € civarı gidiyor, sadece ubisofttan sipariş edebiliniyordu, düşünürsen buccarneer edition var bende 2 adet pre ordner sipariş etmiştim biri boşa çıktı

• Lastday4u kullanıcısına yanıt
    Buccarneer Edition un D&R fiyatı 300~350 TL civarı ama bilmiyorum ya sanırım biraz bekleyip neler olduğunu göreceğim.
  • şimdi bu oyun pc için çıktımı haberim yok
  • 29 kasım
  • Oyun kendi bünyesinde gayet müthiş bir oyun olmuş. Su efektleri ve korsan olmak mükemmel. Hazine aramak ayrı bir keyifli olmuş.

Tam ederi 90 dır bu oyunun. IGN bu sefer doğru puanlamada bulunmuş. Oyunu bitirmeden hikayesi hakkında yorum yapmak istemiyorum ama diğer oyunlara kıyasla enteresan başladı. Oyun tarihinin belkide en iyi 5 hikayesinden biri olmaya aday bir konu var ellerinde ki AC II ile üst limitlere çıkmışlardı. Yine o çıtayı yakalamalarını umuyorum. Oyun bittikten sonra daha sağlıklı bir yorum yaparım.
  • Grafikler bu nesil için harika .zaten nextgen versiyonunda cok buyuk farkta yoktu.o yuzden grafik oynanıs cok iyi.mutlaka oynanması gereken bir oyun .
  • İNANILMAZ hikaye, İNANILMAZ grafikler, İNANILMAZ atmosfer, İNANILMAZ oynanış ve çevre dinamikleri.
    Oyunu bitirmeden hikayeye laf atıyorsunuz ya. Ubisoft asıl yaratıcılığı bu oyunda göstermiş. AC2'de değil Brotherhood'da değil Revelations, AC3'te değil.
    Edward karakteri müthiş olmuş. Keşke birkaç oyun daha Edward ile oynasak. Eski oyunlardaki Roma, Venedik, Floransa atmosferi yok ama daha farklı ve daha güzel bir havası var bence Karayiplerin. Ayrıca devam eden hikayenin altyapısını kuruyorlar daha devam etmemesi imkansız.
  • İNANILMAZ hikaye, İNANILMAZ grafikler, İNANILMAZ atmosfer, İNANILMAZ oynanış ve çevre dinamikleri.
    Oyunu bitirmeden hikayeye laf atıyorsunuz ya. Ubisoft asıl yaratıcılığı bu oyunda göstermiş. AC2'de değil Brotherhood'da değil Revelations, AC3'te değil.
    Edward karakteri müthiş olmuş. Keşke birkaç oyun daha Edward ile oynasak. Eski oyunlardaki Roma, Venedik, Floransa atmosferi yok ama daha farklı ve daha güzel bir havası var bence Karayiplerin. Ayrıca devam eden hikayenin altyapısını kuruyorlar daha devam etmemesi imkansız.
  • Satin aldik bakalim iniyor. Deneyelim bi. :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.