Şimdi Ara

Assassin's Creed IV Black Flag -Ana Konu- (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
5
Favori
31.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Battlefield 4 ten sonra bununda walkout internete düşmüş
  • Oyun çok iyi ama Assassin's Creed değil
  • Tırt çıkar diyerekten oynama başlamıştım ama çok çok iyi çıktı oyun. Assassin olaylarını unutup bide karayip korsanlarını seviyosanız kesin kaçırmayın derim. Böyle bir nesilde bence muazzam iyi yapmışlar grafikleri. Edward ise ayrı karizma olmuş, connor faciasından sonra iyi geldi eleman:) Gemide bir yerlere giderkenki adamların müzik söyleyişleri falan çok iyi ya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun ps3 ve ps4 sürümleri karşılaştırılmış:

www.bolumsonucanavari.com
    AC IV'ün PS3 ve PS4 Sürümlerinden Karşılaştırma
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-AC_IVun_PS3_ve_PS4_Surumlerinden_Karsilastirma-42661.htm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• deniz manzarası yeni nesilde süper iş yapacaktır kasırga tsunami deprem gibi olaylar iyice görsel şova dökülür oyunlarda gerçekte Allah göstermesin,,
    deniz okyanus müthişş görünüyoor
  • Oyunu 1-2 saat kadar oynadım ve bayıldım. Grafikleri muhteşem. Hawaii atmosferini harika yaşatmışlar. Adada dolaşmak çok zevkli. Deniz savaşları harika ve çok gerçekçi. Xbox360 da herhalde bundan iyi grafik yapamazlar. Nextgen oyun oynuyorum gibi hissediyorum.

• X360 ve XO gameplay kıyaslama videosu çıksın ona göre XO versiyonunu alacağım yeni nesilde inanılmaz deniz grafiği varmış.
  • Single Player 2dvdmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: birmezun

gamespot 9 vermiişş

http://www.gamespot.com/reviews/assassin-s-creed-iv-black-flag-review/1900-6415509/

Haci peki ac 4 u anladikta sence bu black flag ne ola yenirmi icilirmi

• gece gece onuda sofrada götürcekmişsin gibi soruyon iskeleti napcan hem sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 30 Ekim 2013; 2:56:57 >
  • Oyun çok çok iyi olmuş.. Tamam AC yapısından kaymış biraz gibi görümüyor ama ilerleyince hala temelinde Templar ile yapılan mücadele var.. Sadece farklı bir bakış açısıyla yapmışlar ve çok iyi yapmışlar... Kendi geminizin kaptanı olmak çevredeki gemileri kollamak gücüne göre savaşa girmek harika olmuş.. Dün akşam oynarken oyundaki en tehlikeli gemi olan Man o War'lardan 3 tanesinin savaşına tanıklık ettim uzaktan seyrettim 2'si ingiliz biri ispanyoldu sonra ispanyol kaçtı bende arkasından takip ettim bir adanın kenarında dururken yarıya düşmüş gücüne güvenerek saldırdım elegeçirdim gemiyi gelsin ganimet .. Süperdi... Üst baş silah upgradeni unuttum sürekli gemiye upgrade kasıyorum.. Yoksa denizde çok tehlike var ve henüz deniz altını henüz keşfetmeye sıra gelmedi bile.. Senaryo gereği açılıyor anladığım kadarıyla..

Sonbir bilgi treasure mapların yerini bulmakta sıkıntı çekenlerharitanın üzerinde 6 rakam ile koordinatını veriyor büyük haritada. Bu şekilde bulundağu yeri işaretleyebilirsiniz haritadan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkerhan -- 30 Ekim 2013; 11:17:57 >

• Birtek senaryodan kaybediyor...
  • Oyun Resmen Korsan Gemide Geçen Oyun Olmuş
    Creed Kendi Bünyesinden Çıkmış.
  • arkadaşlar iki silahim varken dörtlü silahi actim timsah öldürerek ama 3 tane silah kullanabiliyorum neden olabilir ?

• Dün hayalkırıklığına uğrayacağım diye başladım ama alakası yok. Çok güzel olmuş. Hep korsan simulasyonu gibi bir oyun istemiştim. Öyle pc deki strateji tarzı gemi savaşları değil. tam bunun gibi. Adamlar tam benim istediğim tarzda yapmışlar. çok şaşırdım yahu. Ayrıca oyun çok detaylı. Crafting mevzularına da girişilmiş. Açıkçası hikayenin ilk bir kaç bölümünü sevmedim ama kendi gemimize ve tayfamıza kavuştuğumuz zaman oyun resmen bambaşka bir hal alıyor.

Hikayede anlamadığım bi kaç şey var. Edward kenway çok güçlü. Tamam haytham kenway in soyundan ama bu adam nerde bu kadar tek kişilik ordu gibi savaşmayı öğrendi. Assassin training inde assassin silahlarını gayet iyi kullanabiliyordu. Ama ne bileyim bunun bir temeli yokmu yani. Bu kadar basit olmamalı diye düşünüyorum.

Grafiklerden bahsedilmiş de. Oynadığım tv de gayet iyi. Assassins creed 2 bu oyundan kaç yıl önce çıktı ve inanın bana bundan daha iyi görünüyor. Tamam bazı animasyonları bunun kadar ileri değil yüz ifadeleri gibi, ama kesinlikle ac2 daha temiz daha düzgün grafiklere sahip. Mesela gölgeler. Çok sıkıntılı gerçekten. özellikle uzak çizimlerinde sistemi yormasın diye yakınlaştıkça gölgelerin kalitesi artar ya. onda eşşeğin bir yerine su kaçırmak derler ya. Harbiden onu yapmış herifler. Sadece bu değil. Anlamadım övdüğünüz deniz efektini de göremedim. Gta5 den sonra hiç güzel gelmedi açıkçası. Elemanlar oyunu ps4 ve one için yapmışlar, 360 ve ps3 için ise yaptıkları oyunu lowest ayarlara getirip giydirmişler işte. Grafik konusunda kesinlikle bu jenerasyona uyumlu daha iyi ac oyunları var. Mesela gidin brotherhood ve revelations a da bakın. Gerçekten çok daha temiz duruyor.

Gerçi grafiği direk eleştirmemin nedeni gta5 den hemen sonra oynamam da olabilir

• Sırf su grafikleri için XO versiyonunu aldım ben

@kubillian
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

Dün hayalkırıklığına uğrayacağım diye başladım ama alakası yok. Çok güzel olmuş. Hep korsan simulasyonu gibi bir oyun istemiştim. Öyle pc deki strateji tarzı gemi savaşları değil. tam bunun gibi. Adamlar tam benim istediğim tarzda yapmışlar. çok şaşırdım yahu. Ayrıca oyun çok detaylı. Crafting mevzularına da girişilmiş. Açıkçası hikayenin ilk bir kaç bölümünü sevmedim ama kendi gemimize ve tayfamıza kavuştuğumuz zaman oyun resmen bambaşka bir hal alıyor.

Hikayede anlamadığım bi kaç şey var. Edward kenway çok güçlü. Tamam haytham kenway in soyundan ama bu adam nerde bu kadar tek kişilik ordu gibi savaşmayı öğrendi. Assassin training inde assassin silahlarını gayet iyi kullanabiliyordu. Ama ne bileyim bunun bir temeli yokmu yani. Bu kadar basit olmamalı diye düşünüyorum.

Grafiklerden bahsedilmiş de. Oynadığım tv de gayet iyi. Assassins creed 2 bu oyundan kaç yıl önce çıktı ve inanın bana bundan daha iyi görünüyor. Tamam bazı animasyonları bunun kadar ileri değil yüz ifadeleri gibi, ama kesinlikle ac2 daha temiz daha düzgün grafiklere sahip. Mesela gölgeler. Çok sıkıntılı gerçekten. özellikle uzak çizimlerinde sistemi yormasın diye yakınlaştıkça gölgelerin kalitesi artar ya. onda eşşeğin bir yerine su kaçırmak derler ya. Harbiden onu yapmış herifler. Sadece bu değil. Anlamadım övdüğünüz deniz efektini de göremedim. Gta5 den sonra hiç güzel gelmedi açıkçası. Elemanlar oyunu ps4 ve one için yapmışlar, 360 ve ps3 için ise yaptıkları oyunu lowest ayarlara getirip giydirmişler işte. Grafik konusunda kesinlikle bu jenerasyona uyumlu daha iyi ac oyunları var. Mesela gidin brotherhood ve revelations a da bakın. Gerçekten çok daha temiz duruyor.

Gerçi grafiği direk eleştirmemin nedeni gta5 den hemen sonra oynamam da olabilir

Her iki nesile birden çıkacak oyunlarda bu tarz grafiksel durumu hep göreceğiz. Bence yapımcılar kasıtlı olarak grafik seviyesini düşürüyor. "Eski nesil kötü, yeni nesil konsol al" demek istiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

Sırf su grafikleri için XO versiyonunu aldım ben

@kubillian

Hacı iyi yapmışsın vallahi. iki jenerasyona da çıkan oyunlardan bence kesinlikle yeni jenerasyon tercih edilmeli. Zaten yeni jenerasyonun bir oyununu dahi oynasak 360 ve ps3 e bakacağımızı düşünmüyorum. Aynı şekilde ps2 ve xbox dan bu konsollara geçişimiz gibi. Ben ilk eleştirilerden sonra yeni konsolu alacağım. Direk ön sipariş xone alamadım. Aslında istiyorum ama bu sefer ps e kayacağım gibi görünüyor zaman gösterecek bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.