Nerden indiriyoz? 8 kasım ücretsiz olcak denmiş hani nerde? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocobongo555 -- 8 Ekim 2023; 16:2:30 > |
Assassin's Creed® Mirage (1.0.6) Türkçe Yama ~%98 [ Makine Çeviri] (3. sayfa)
-
-
merhaba ayın 8i oldu türkçe yamayı ücretsiz nasıl indircez?
-
Ya bunlar değil miydi ücretli çevirilere tepki olarak yola çıkıp ücretsiz herkesin ulaşacağı şekilde yama yayınlamak...
Ne oldu? Bağışçılara öncelik, sonra herkese. E ücretli çevirilerde bir ara önce bağışçılara bir süre sonra herkese açılıyordu. Ne farkı var şimdi?
Komedi yemin ederim. Devam gençler devam...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bulkathos -- 8 Ekim 2023; 19:2:4 > -
indirme açılmıştır.
-
kapitalist düzen bizde paranın köpeği olduk.
son 4-5 yamadın aynı yol izleniyor 2 yıldır :D yenimi gördün
destekçilere 3-5 gün erken erişim sadece beta aşamasındayken.
-
üçbeş günden bişi olmaz ya ,adamlara iki kuruş bişiler aksında motive olsun , zaman harcıyolar yani :D valhallayı uzun süredir oynuyorum , çok kez sildim tekrar yükledim,bu launcherla direk sorunsuz hep yamayı kurabildim hiç uğraşmadan,başka yerleride biliyoruz 10 takla atıyosun bi yama kurmak için
-
İndirdim ve kurdum gerçekten emeğinize sağlık. Ayrıca yapay zeka çevirisi baya iyi noktalara gelmiş. Oyunda sadece "sen" ve "siz" ayrımı karışıyor bazen o kadar. Başka göze batan bir hata yok. Kurduğu halde açamayan arkadaş olursa; oyunu masaüstündeki kısa yoldan değil kurulu olduğu yerdeki exe dosyasından çalıştırırlarsa açılıyor. Daha sonra masaüstündeki kısa yolu silip, exe dosyasından yeni kısa yol oluşturabilirsiniz.
-
Yamayı indirdim ama çalışmıyor yardımcı olursanız sevinirim.
-
yamayla oyunu bitirdim, teşekkür ederim. çeviri şaşırtıcı derecede iyiydi. bu teknoloji güzel yerlere gelmiş. bu hamamın içindeki kadının görevini yaparken basim: ''elimizi verdik kolumuzu kaptırdık'' gibi bir şekilde çevirince çok şaşırmıştım.
-
4 saatlik oyun süremde diyalog Fransızca Altyazı Türkçe olarak oynadım. Gayet başarılı olmuş.
-
gayet başarılı çeviri on numara arkadaşlar anonymus felan gerek yok bununla oynayın bitirin
-
Kusursuza yakın çeviri
-
Çeviri, on numara olmuş hocam teşekkürler. Alan Wake 2 için de aynı kalitede bir yama bekliyorum.
-
Bende bu çeviri ile oynadım ve oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim.
-
Elinize sağlık çok teşekkürler
-
yamayı indirdim kurdum fakat çökme sorunu yaşıyorum oyun kendiliğinden atıyor . dosyarı tekrar guncelleyip tekrar kudum yine attı malesef . varmı yardımcı olabilecek ?
-
Oyun son 1.0.5 Update inden sonra açılmadı dosya doğrulaması yapıp download bittikten sonra açıldı. Son yama ile uyumlu değil tr yama ondan önce sorunsuz çalışıyordu. Yamaya update bekleyecez. -
hocam merhabalar. Bu yamanın kurulmuş halini nerden bulabilirim? 16 bit hatası aldığım için kurulumu yapamıyorum.
-
Merhaba, oyunun 1.0.6 güncellemesi geldi ve yama artık çalışmıyor bilginize.
-
Selamlar oyuna 1.0.6 güncellemesi geldi yamayı da güncelleme şansınız var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X