Şimdi Ara

Assassin's Creed® Mirage (1.0.6) Türkçe Yama ~%98 [ Makine Çeviri] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
13
Favori
56.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yamayı nasıl sildiniz ? ben silemedim. nereden siliniyor acaba?

• konu sahibi buraya bir bakarsın müsait oldugun zaman. korsan sürüm çıktıgı için çok kişi gelicek buraya.

• rerea kullanıcısına yanıt
    Keşke yamayı silseydim ama hayır Kurduğum yamanın Oyunu bozacağını bilmiyordum dolayısıyla yamayı yükleyince oyunum tepki vermeyi bıraktı yani bozuldu dolayında bende son çare olarak oyunu bütün dosyalarıyla birlikte sildim şuan tekrar yüklüyorum ingilizce olarak 🙃

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    Ben yamayı kurduktan sonra oyun açılırken makine çeviri ekranı var ama oyun ingilizce 😑

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1.0.6 sürümünü ekleyebilir misiniz?

• Bu yama sorununun hemen çözülmesi lazım çok fazla kişi bekliyor

• Dosyaları temiz ve hiç yamayı kurmamış olan varsa Yama yükleyicisinden sağ en alttan 4. sırada AC mirage 1.0.6 versiyon var onu indirip deneyebilir mi? çalışacak mı diye

• DGNzr kullanıcısına yanıt

2 gündür bu konuyu takip ediyordum, sırf sana yanıt vermek için hesap kurdum Assassin&amp;#39;s Creed® Mirage (1.0.6) Türkçe Yama ~%98 [ Makine Çeviri] evet, yama programındaki sağ alttan 4. sıradaki Assassins Creed Mirage yamasını kurunca bende oyun Türkçe oldu Assassin&amp;#39;s Creed® Mirage (1.0.6) Türkçe Yama ~%98 [ Makine Çeviri] 

Assassin&amp;#39;s Creed® Mirage (1.0.6) Türkçe Yama ~%98 [ Makine Çeviri]

• xsanbayar X kullanıcısına yanıt

Çok iyi haber. Demek ki oyunu Silip tekrar yüklemem gerekecek. Çünkü ben 1.0.8 yamayı denedim oyun açılmadı. sonra dosyaları doğruladım ve yamasız bir şekilde denediğimde açıldı. sonra 1.0.6 yamasını kurdum yine açılmadı. Yetkili arkadaş Temiz bir kurulum yaptıktan sonra tekrar denememiz gerektiğini söyledi ve işe yaradığını görmek sevindirdi. şimdi tekrar 41 GB indireceğiz

41 GB dediğin nedir 4 dakikada falan iniyor Assassin&amp;#39;s Creed® Mirage (1.0.6) Türkçe Yama ~%98 [ Makine Çeviri] 

Kanka senin oyunun sürümü ney söyler misin?

1.0.6 kürekli versiyon

• kürekli versiyon "1.0.6" sürümü için uyumlu türkçe yama var mı?

hangi kürek grubunun küreği kanka

• mahkumm M kullanıcısına yanıt

Yama yükleyicisi v8'i indir oradaki şu işaretlediğim yamayı indir dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DGNzr -- 17 Kasım 2024; 23:39:17 >
  • ac mirage var birde scitter diye bir dosya var scitter açınca acılıyor ama ona yükleyemiyorum onu demeye çalışıyorum

• mahkumm M kullanıcısına yanıt

Valla ben yamayı denemek için 1.0.8 yaması vardı onu kurdum ama olmadı oyun açılmadı. Sonra 1.0.6 versiyonu koydular programa denedim onu da ama açılmadı. Benim oyun dosyalarında 1.0.8 yamasının dosyaları kalmış olma ihtimalinden dolayı tekrardan oyunu indiriyorum temiz bir şekilde deneyeceğim. Bende yamayı AC mirage.exe kurdum ama oyunu scitter'den açmaya çalıştım ve açılmadı.

benim oldu. herhangi bir silme yapmadım sağol bu arada onu farkettiğin için. sıkıntı yok bende. üstüne kurdum yani 1.08in

• rerea kullanıcısına yanıt

Hangi kurekli versiyonu kurdun. Sagolsun yetkili kisilere söyledik eski dosyayi eklediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DGNzr -- 18 Kasım 2024; 0:24:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.