Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.931
Cevap
27
Favori
101.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Angry Toad

Yeni sistem bir tek ram eksik şuan alacağım bir ara zaten eski oyunları bitirmekle meşgulum şuan. Ertelesem biraz daha mantıklı galiba ac'yi.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun yeni sisteminiz Ac Odyssey zaten çok uzun bir oyun. Ram takviyesi yapınca girişirsiniz bir gün artık. Ama ileride ram alırken aynı ramden alıp çift kanal yapmaya dikkat edin. Çift kanal bellek Ryzenlerde çok daha fazla etki ediyor performansa.

• quote:

Orijinalden alıntı: keremec

Hayırlı olsun yeni sisteminiz Ac Odyssey zaten çok uzun bir oyun. Ram takviyesi yapınca girişirsiniz bir gün artık. Ama ileride ram alırken aynı ramden alıp çift kanal yapmaya dikkat edin. Çift kanal bellek Ryzenlerde çok daha fazla etki ediyor performansa.

Alıntıları Göster
    Teşekkür tavsiye icin ayni modelden alacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu bir haftadır her gün Uplay yazılımına güncelleme geliyor dün mesela Uplay açtığınızda (July 17 sürümüne) kendini güncelledi mi?

AC: Odyssey mesela dün 2.96 GB update download yaptı, oyunun sürümü 1.5.3'den şu an v1.5.4 oldu sizlerde durum nedir? Bir de Türkçe yama kullananlara acilen sormak istiyorum yeni update sürümü v1.5.4 ile oyunun Türkçe yaması ne durumda? bir sorun çıkmasa bari umarım yamayı etkileyen bir güncelleme değildir.

Oyunun mağaza kısmı indirime girmiş yeni fark ettim şu gözüme takıldı oyun içi (kalıcı devamlı anlamda) extra %50 TP XP + Drahmi veren bir özellik alabiliyoruz da bilemedim kullanışlı olur mu, sonuçta daha oyunun ilk bölümleri görevleri seviye 5'lerdeyiz yani birden Lvl arttırmak düşmanları da güçlendiriyor can sıkabilir sanki.
  • Middle east versiyon nedir?
  • Ravenholm kullanıcısına yanıt
    Hocam ne kadar pimpiriklisiniz, en son yazıştığımızdan beri ben ana oyunu + 2 dlc de bitirdim, üstüne başarımları da 100ledim. Siz hâlâ başlayacaksınız.

Ek paketleri de oynayacaksanız XP olayına gerek yok bilginiz olsun. Her türlü bütün skilleri açıyorsunuz + hatta heryeri de keşfederim derseniz +40 skill point kalıyor kullanılmadık.
    Para olayı da paralı askerleri öldürdükçe Demirci'den indirimler almaya başlıyorsunuz, lootladığınız eşyalar ile de sağlam para yapıyorsunuz.

En üst zorluğun bir altındaki seviyede oynayarak bunları yazıyorum, bilginiz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Hocam ne kadar pimpiriklisiniz, en son yazıştığımızdan beri ben ana oyunu + 2 dlc de bitirdim, üstüne başarımları da 100ledim. Siz hâlâ başlayacaksınız.

Ek paketleri de oynayacaksanız XP olayına gerek yok bilginiz olsun. Her türlü bütün skilleri açıyorsunuz + hatta heryeri de keşfederim derseniz +40 skill point kalıyor kullanılmadık.
    Para olayı da paralı askerleri öldürdükçe Demirci'den indirimler almaya başlıyorsunuz, lootladığınız eşyalar ile de sağlam para yapıyorsunuz.

En üst zorluğun bir altındaki seviyede oynayarak bunları yazıyorum, bilginiz olsun.
    Yok be hocam o yüzden değildi ya ama dediğin şeye hak veriyorum gerçekten oyuna geri dönüş yapamadım haklısın bir yandan :)
    Buralarda belki görmüşündür (herhalde ortalama 2 yıldır yazmadığım bazı oyun konularına da dönüş yaptım) böyle Watch_Dogs 2, Far Cry 5, Metro Exodus için Fallout 76 için TES Online için mesela bugün Witcher 3 konusuna da yazdım Witcher'a tekrar dönüş yapacağımı müjdeledim geçtim gittim.

AC: Odyssey ile birlikte tüm bu yazdığım oyunlara birden içimde bir heves var ki sorma, hatta %100'leyip bitirdim AC: Origins'i bile tekrar indirip oynayasım geliyor delice hevesleniyorum eski antik Mısır çöllerinde piramitler mahzen mezarlar arasında firavunların diyarında dolaşmaya bile can atıyorum kendimi zor tutuyorum.

Asıl olay 5-6 yıllık ekran kartımı değiştirmişken tüm bu oyunları indirmeye kastım dursun kenarda dedim birinden birine asılırız dedim, de olmuyor valla saat zaman yetmiyor yahu. AC: Odyssey mesela buna ilk kurban ettiğim oyun oldu çünkü bu oyuna (diğer AC'ler için Origins için yaptığım gibi) yüzlerce saat ayırmam lazım inine dibine kadar oynamam lazım yani bir başladım mı ara vermemem lazım diye kendimi şartladım falan.

Fallout 76 ve TES Online tam bir zaman/saat katili oyunlarmış, bir de benim gibi İngilizce bilgin yetersiz az geliyorsa (yine de eski Fallout'lar ve TES: Oblivion & Skyrim hatırına oynuyorsan) ayrıca bu MMO Online oyunları Singleplayer oynuyorsan düşün halimi eh AC: Odyssey sonrasında Metro Exodus'a da gömüldük biraz. Yani anlayacağın olan oldu :)

Keşke şu an kurulu tek bir AC: Odyssey olsaydı da senin gibi yapabilseydim tek bir oyuna zaman harcayıp delicesine oynayıp keyfini sürseydim, ama yani Odyssey gibi şu üste ismini saydığım hiç bir oyundan da kesinlikle vazgeçemem... Ya o değil de ben asıl The Witcher III'ten korkuyorum (her ne kadar iki kez oynayıp bitirmiş olsam da) tüm bu oyunların arasında beni fena gömer yandık valla, neyse ki (Witcher 3'e tekrardan heves etmemin tek sebebi) "HD Reworked Project" isimli grafik Modu çıkış tarihi belli değil Ağustos sonuna deniyor o zamana kadar vaktim var (bu Mod ne ola ki diyenler buradaki Witcher 3 konusuna buyursun orada az biraz bahsetmiştim).

Ahah, benim de tek oyuna abanma nedenim Odyssey'e güncelleme gelip Türkçe yamasının bozulma ihtimali. 17 sinde bitiyordu benim abonelik, o yüzden öyle aralıksız oynadım. Ki Lost Tales of Greece ek görevlerini yaması yetişmediği için İngilizce olarak oynadım. Güzel görevler, tavsiye ederim.

Onun dışında Yakuza 0 oynadım(140 saat) bu yıl en fazla. Bağımlılık yapıyor o oyun, aman diyeyim. Listede tuttuğum diğer oyunları daha önce bitirdiğim halde tekrar oynayacak olmam. Şuanda mesela güncel olarak Watch Dogs oynuyorum ilk kez, SUPERHOT standalonu oyunu çıktığı gece biraz onu oynadım. Amacım genelde tek oyuna odaklanıp bitirip silmek, yoksa yer dayanmıyor. RDR 2 ise spoiler yediğim için Chapter 3'te ara vermiştim, Türkçe yaması ile tekrar başlarım derken o da yalan oldu. Artık normal devam edip bitiririm.
    Origins'i de geçen yıl oynadığımda Discovery Mode'una kadar sömürmüştüm onu da. Witcher 3 ve GTA 5'i ise yer sıkıntıları nedeniyle silmiştim.

Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU]

• quote:

Ahah, benim de tek oyuna abanma nedenim Odyssey'e güncelleme gelip Türkçe yamasının bozulma ihtimali. 17 sinde bitiyordu benim abonelik, o yüzden öyle aralıksız oynadım. Ki Lost Tales of Greece ek görevlerini yaması yetişmediği için İngilizce olarak oynadım. Güzel görevler, tavsiye ederim.

Onun dışında Yakuza 0 oynadım(140 saat) bu yıl en fazla. Bağımlılık yapıyor o oyun, aman diyeyim. Listede tuttuğum diğer oyunları daha önce bitirdiğim halde tekrar oynayacak olmam. Şuanda mesela güncel olarak Watch Dogs oynuyorum ilk kez, SUPERHOT standalonu oyunu çıktığı gece biraz onu oynadım. Amacım genelde tek oyuna odaklanıp bitirip silmek, yoksa yer dayanmıyor. RDR 2 ise spoiler yediğim için Chapter 3'te ara vermiştim, Türkçe yaması ile tekrar başlarım derken o da yalan oldu. Artık normal devam edip bitiririm.
    Origins'i de geçen yıl oynadığımda Discovery Mode'una kadar sömürmüştüm onu da. Witcher 3 ve GTA 5'i ise yer sıkıntıları nedeniyle silmiştim.

Sen o yer sıkıntısını gel bir de bana sor :) AC: Odyssey bile 80GB, AC Origins 60GB, Metro Eoxdus 50-60GB, Far Cry 5 50-60GB, Watch Dogs 2 50-60GB gidiyor böyle, Fallout 76 90GB TES Online zaten 100GB geçiyor.

Önceki HDD'de oyunlara 500GB ayırmıştım 30-40GB boşum kalmıştı ve şu an başka HDD'de 700GB ayırdım bunda 350GB'ım kalmış, bir de yer sıkıntısı nedeniyle ağlaya sızlaya sildiğim oyunları tekrar yüklüyorum. Daha yıllardır 3-5 yıldır kurulu duran hiç ayrılamadığım Burnout Paradise Remastered, Dishonored.1, Dying Light, TES Skyrim, Deus Ex Human Revolution, The Witcher 3 var en sevdiklerim.. Senin oyun listende gördüklerimden mesela Vampire Bloodlines, RDR 2, Dishonored 2, GTAV benim de aklımda GTAV zaten bir 100GB kaplıyordur ya neyse.

Mesela Watch Dogs 1 (WD1) demişsin bak gerçekten muhteşem bir oyundur WD2 bunun yanında hiç bir halt etmez, WD1'in eleştirilen sinir eden oynayışını bir tarafa bırakırsan senaryo karanlık atmosfer arabayla gez dolaş harika bir deneyim. WD1 Türkçe yaması bile var parasını verip almaya niyetliyim de fakat virüslü trojanlı site diye Sonteklif.com bloke oluyor bende çekindiğimden uzak duruyorum, U-Crew keşke WD1 yaması için başka bir siteyle anlaşsaymış. Türkçe yamasını alabilseydim hepsinden önce WD1'e niyetliydim ikinci kez tekrar WD1 oynamayı istiyorum 30GB kaplıyor. Bakalım şimdilik oyunlara kalan son 350GB'dan tırtıklamak yemek istemiyorum AC: Origins + Watch Dogs 1 bekletiyorum.

Bu arada "benim de tek oyuna abanma nedenim Odyssey'e güncelleme gelip Türkçe yamasının bozulma ihtimali, 17 sinde bitiyordu benim abonelik" demişsin de galiba abonelik bitse de Türkçe yama kalıcı olarak senin oluyordu, abonelik sonlansa bile Türkçe yamayı kullanamaya devam ediyor olmamız lazım. Bir de benim üstlerde sözünü ettiğim oyuna 2.96 GB update geldi v1.5.4 oldu Türkçe yama ne alemde deyişim bu yüzdendi.

Sonteklif 7-8 aydır yasaklı ESET'te, ben bunun çok tartışmasını yaptım U-crew tarafı ile ama ödeme yöntemimiz bu dediler. O yüzden uzatmaya gerek yok.

Watch Dogs sürüş dinamikleri dışında gayet iyi bir oyunmuş, zevk alarak oynuyorum.

Animus da abonelik bitse de kurduğun yamaları kullanabiliyorsun fakat güncelleme alıp yama bozulursa geçmiş olsun. Gelen güncelleme ile yama bozulduysa yapacak bir şey yok, ya uyarlamaları bekleyeceksiniz aboneliğiniz bitmeden yada tekrar abone olacaksınız bittiyse.

Neyse konuyu çok dağıttık, Odyssey iyi oyundur. Dört çekirdekli işlemci katilidir. Valhalla da aynı olacaksa üzüleceğiz.

• 3 ay önce originsi 30 saat oynayıp bırakmıştım ,2 aydır rdr2 oynuyorum ve odyssey e başladım dün,rdr2 ile bu oyun her yönden farklı aslında ama resmen ferrariden tofaşa bindim arkadaş oyunun dövüş mekanikleri falan çok hoşuma gitti ama o grafikler,tamamlanamayan animasyonlar ,bazı karakter modellemeleri ve özellikle at yani bu kadar mı kötü olur,avrupanın en büyük 2. oyun firmasına hiç yakışmıyor ama ubisoftda bu kafa oldukça daha zor düzelir bu firma.

Allahtan epicden 28 tl ye aldım pek beğenmesem de bitiririm büyük ihtimalle
  • Akşam itibariyle Legacy of the First Blade dlcsini bitirdim. Yer yer sıkıcı olsa da güzel bir dlcydi. Hikaye olarak güzel başladı güzel bitti çok güzel bağlantılar kuruldu.

Bıçağı kullanan abimiz zaten 10/10 bir karakter ama oğlu baya gıcık ve boş bir tip. Kızı nasıl bilmiyorum ama %99 o da aynıdır. Buraya kadar seçimli gelen bir oyun için bazı noktalarda canon yapma amacıyla seçimlere zorlamak pek mantıklı gelmedi ama o bağlantı da hoşuma gitti şimdi sevsem mi kızsam mı bilemedim.

Bilmeyenler olabilir Darius AC evreninin ilk suikastçısı ve ilk hidden blade kullanan kişisidir. AC2 oyununda Ezio'nun villasının altında eski Assassinlerin heykeli var burada ilk hidden blade kullanan Darius ve Origins oyunundaki Amunet de yer alıyor. Tabii Darius'ın heykelindeki hidden blade oyundakinin aksine bileğin içinde ama oyun yazılı tarihin öncesinde geçtiğinden çok takılmadım.
    Oyunun başında da Heredot'un ilk tarihçi olduğunu vurgularken oyundaki bazı fantastik şeyler aslında gerçekte de oldu ama tarih yazan olmadığı için bizde bunlar yok demeye geliyor.
    Oyuna dönersek Darius'ın yaşayan 1 evladı var bu bizim karakterin cinsiyetinin tersi çünkü bunların çocuk yapması lazım bu çocuk şart. Hem çocuğu şart koşmuşlar hem de uyuz evlat tiplemesi yaratmışlar insanın ağzına ağzına vurası geliyor. Brasidas nerede bu Natakas nerede ah ah. Bir de 2.bölümün sonunda kal veya elvada diyorsun ne dersen de bunlar geri geliyor e o zaman niye seçenek var. Bunlara uyup Kassandra da basit bir hayata geçiyor ama aga siz neyin kafasını yaşıyorsunuz Order sizi bulsa bir şafak baskını atacak bu neyin rahatlığı. Gizli yaşama falan da bitmiş ekmek almaya gittiğimde köylüler Darius'a selam söyle diyor oldu evin üzerine Assassin nişanı da koyalım gerçi onun bulunmasın 400 yıl falan var. Beklendiği gibi bir baskın oluyor ve ortalık karışıyor sonrası intikam ve oğlanı geri alma serüveni. Bitirmeden önce Amorges ile Darius'un konuşmasını da sevdiğimi söylemeliyim her ne kadar düşman olsalar da son nefeslerinde dost olarak ayrıldılar. Benzeri Origins'in ilk dlcsindeki Gamilat ile Bayek arasında da vardı. Dlc en sonda Kassandra'nın neslini gösterirken bir önceki oyundan tanıdığımız Aya(Amunet) de sonda gözüküp leap of faith çakınca oyun zirvede bitmiş oluyor. Benim için o son sahne, tüm sıkıcı Natakas sahnelerine değerdi.

Finale giderken 2 ayrı cümle dikkatimi çekti üzerinde durulmasa da bir şekilde Darius üzerinden aktarılmıştır diye düşünüyorum çünkü birini o dedi zaten. İlki "nothing is absolute" bu "nothing is true" cümlesinin eski hali sanırım. Diğeri de "all things are permitted" bu da "everything is permitted" cümlesinin eski hali bunlar da Asssassin yeminleri oluyor. Bu ilk hali de serinin temel aldığı bir kitapta geçiyor yani boş bir gönderme değil.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    Aramıza hoşgeldin hocam. Düşüncelerimiz aynı.
  • quote:

Sonteklif 7-8 aydır yasaklı ESET'te, ben bunun çok tartışmasını yaptım U-crew tarafı ile ama ödeme yöntemimiz bu dediler. O yüzden uzatmaya gerek yok.

Watch Dogs sürüş dinamikleri dışında gayet iyi bir oyunmuş, zevk alarak oynuyorum.

Animus da abonelik bitse de kurduğun yamaları kullanabiliyorsun fakat güncelleme alıp yama bozulursa geçmiş olsun. Gelen güncelleme ile yama bozulduysa yapacak bir şey yok, ya uyarlamaları bekleyeceksiniz aboneliğiniz bitmeden yada tekrar abone olacaksınız bittiyse.

Neyse konuyu çok dağıttık, Odyssey iyi oyundur. Dört çekirdekli işlemci katilidir. Valhalla da aynı olacaksa üzüleceğiz.
    Ben öylesi tartışmaya bile girmek istemedim konularına bile yazmadım, çünkü doğru düzgünce sorsan bir şeyler öğrenmek istesen bile hakaret yok kötülemek yok vb yine de sana fena halde (çoğu çeviri gurubu böyle maalesef) yükseliyorlar kafa göz dalıyorlar seni sorduğuna soracağına pişman ediyorlar... Mesela en son 4-5 ay önceydi başka bir paralı yama gurubuna Observer - Prey 2017 - Fallout 3 vb yamalarını sormuştum son durumları hakkında (parasını nasıl ödüyoruz nasıl yamaya ulaşıyoruz dedim çünkü sitelerinde gerekli bilgiler eksikti, yamalarda bir sorun eksik gedik nedir yama bir güncelleme aldı mı vb gibisinden) bilgi almak istenmiştim; çeviriyi üstlenen veya site çalışanlarından ekipten birisi gelmiş bana kafa göz dalmış uzunca bir yazı döşemiş of ki ne of hani başkası olsa günlerce sürecek sonu ban'lanmakla sonuçlanacak sürtüşmeye küfür kıyamet kavga dövüş olayına girer, bana laf edilmesine o saçma suçlayıcı alakasız sözlere yok valla tek kelime bile yazmadım aylardır o konuya bile bakmıyorum.

Yalnız bu Watch_Dogs 1'in (WD.1) Türkçe yaması benim için inanılmaz derece önemliydi ve bu yamaya ulaşamamak bana fena koydu hala çok üzgünüm. Tam 2 yıl önce WD.1'e ilk kez yama yapıldığı açıklandığı zamandan (ki WD.1'in çevirisini tek başına üstlenen bitiren elemanla yazışmışlığım da vardır ona da sordum o da bir şey yapamadığını söyledi olay U-crew'de bitiyormuş) geçen yaz Temmuz'da WD.1 yaması çıkasıya kadar takipçisiydim. Hatta başka bir gurubun yaptığı WD.2 Türkçe yamasına bile bahsetmiştim şimdi demiştim WD.1 dururken 2'nin lafı bile edilmemeli en başta WD.1 Türkçe olmayı/oynanmayı hak ediyor bir el atıverin buna yoğunlaşın gibisi mesajlarım vardır. Bu arada belki biliyorsundur U-crew'in WD.1 yamasını üstlenmesi çok sonradan olan bir şeydi, çeviriyi yapan eleman nereden bu guruba dahil olduysa ilk başlangıçtan WD.1 yaması bitesiye kadar kimsenin haberi yoktu sonradan paralı olacağı U-crew'den çıkacağı açıklandı ve akabinde çıkışı aynı zamana denk gelen (başka bir çeviri gurubunun yaptığı) WD.2 yaması bile bedava yayınlanmıştı.

---
    Neyse AC: Odyssey diyorduk evet o başımıza bela olan 4 core konusu, şu Odyssey'in 4 core işlemcilerle arasının bozuk olması eh bir zahmet Origins-Odyssey derken artık Valhalla'da da olmasın! bir zahmet olmasın Ubi aman diyeyim Ubi zaten yaktın bizi. Bir yandan artık kafaya takmamaya kararlıyım, böyle 3-5 dakika da bir oyunun 3-5 seniyelik takılmasına donmasına alışa alışa oynayacağım. Haydi bu neyse de yahu madem ortada böyle bir sorun var ee neden taa en başında bir Patch bir şeyle düzeltmezler bunu anlamış değilim o kadar mı zor 4 core işlemci desteğini düzeltmek ne yani. Oyun dosyaları, ekran kartı, driver'lar, windows vb her şey doğru düzgün işliyor işlemci yeterli gel gelelim "hayır abi olmaz 4 core'da Origins-Odyssey oynamayacaksın" saçmalığı, ah be Ubi ah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 20 Temmuz 2020; 15:17:2 >

Ubisoft için 4 çekirdekli işlemciler bitmiş maalesef. Sanmıyorum artık ayrı bir çalışma yapacaklarını. Valhalla da direk Odyssey ek paketi gibi olduğu için aynı performans, hatta daha düşüğünü alacağızdır. O yüzden yeni nesil konsollar gelinceye kadar almayı düşünmüyorum Valhalla'yı. Hem çıkaracakları ek paketler de netleşir. Bildiğim kadarıyla 1 tane duyuruldu şimdiye kadar.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Hoş buldum hocam birkaç güne de Atlantis yorumu atarım artık veya biraz gevşetip Horizon çıkana kadar denk gelecek şekilde az az oynarım diyorum ama insanı çok içine çekiyor. Hikaye iyi, ortam çok iyi, düşmanlar harika hepsi düşük bütçeli Medusa resmen.

Watch Dogs denmiş ilk oyun en sevdiğim oyunlardan biridir aşırı severim ama 2.oyunda sevdiğim her şeyin kalktığını görünce büyük hayal kırıklığı yaşamıştım. WD1 tam AC oyunlarına yakışır seviyedeydi arada da ciddi bağlar vardı. Legion yine 2.oyundan iyi olur ama ilk oyunun yeri bende çok ayrıdır. Şu şekilde benzetme yapıyorum ilk oyun John Wick, ikinci oyun ergen hacker dizisi.

4 çekirdeklerin derdi asla bitmiyor çok sağlam optimizasyon lazım Detroit başta 4 çekirdej açmazken 2-3 güncelleme ile ciddi performans kazanmıştı ama açık dünya olunca böyle bir şans AC oyunlarında pek olmuyor yine de umarım Valhalla bizi ve sistemleri üzmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    Atlantis çok iyidir ya, bol bol ISU'lara atar yapabiliyorsun mesela. Düşmanların stun ve mana eksiltmesi olayı çok iyi olmuş, özellikle de Kolossus'lar uyanırsa ortalık cümbüş oluyor.

Watch Dogs'u keyifle oynuyorum, özellikle combat kısmı çok zevkli geldi. Hikayesi de iyi, 24 dizisi ile büyümüş birisi olarak içine çekti diyebilirim. Karakterimiz de Irish'miş, Sure demesi beni bitiriyor. Aynı havalılık Ray Donovan'da da vardı.

4 çekirdek sorunu Origins'de nispeten azdı bende, Odyssey de ise bazı günler oynatmıyordu. Valhalla'da ise daha menüde başlayacak gibi bir his var içimde. Detroit'i sırf çıkışındaki sıkıntıları yüzünden yüklememiştim, artık deneyebilirim o zaman.

• DLC türkçe yamaları çıkmışken season pass satın aldık bu seferde 1.5.0.4 yamasıyla uyumlu değil, oyun çalışmıyor silince girebiliyorsun. Ne zaman düzelir acaba çok bekletmez umarım.
  • Oyunda ateşli ok var mı

• EaGLe Power kullanıcısına yanıt
    Evet var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-10

Evet var.
    Hocam peki nasıl craft ediyoruz.Bende bazen ateşli kılıç elimdeyken oka geçince oluyor.Bunu craft nasıl edebiliriz.

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.