Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] (97. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.930
Cevap
27
Favori
101.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Oyun tam bir witcher klonu bununda etkisi var :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Witcher'ı oynamadığım için bişey diyemicem :) Oynamadım derken 4 kez şans verip bırakmak zorunda kaldım.

• torkema61 kullanıcısına yanıt
    Müthiş bir deneyimden mahrum kalıyorsunuz hocam sadece biraz sabrederek oynayın :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar alexios'la bitirince newgame+'da kasandra ile oynayabiliyor muyuz? bir de bende base game var season pass alsam mevcut save dosyasında dlcler aktif olur mu?

• edwardweo kullanıcısına yanıt

Farklı karakterle oynayabilirsin. Diğer sorunuzdan emin değilim aktif olur diye düşünüyorum.

• torkema61 kullanıcısına yanıt

Wictcher'i 3 kere satın alıp her defasında yarıda bırakmıştım rekor bende diye düşünüyordum 4 kezle rekor sendeymiş hocam Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] 

• Reiskonen kullanıcısına yanıt
    Ama kendime sözüm var boş olduğum her ara şans verip bi şekilde kendimi atıcam o oyunun da içine 😃

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oguz sasi'nin en sevdiği oyun

• arkadaşlar steamdaki % 90 indirimden sonra almayı düşünüyorum .güncel steam olarak ücretsiz türkçe yaması var mı teknopatda bir tane gördüm ama güven vermedi pek .dlcli sürüm de olmasına gerek yok sadece ana hikaye dlcsi de olsa olur.

• VenomSV kullanıcısına yanıt

hiçbişey kaldırmana gerek yokmuş dediğin gibi oyunu sadece pencere modunda açdım çalıştı sağol Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.