< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] (97. sayfa)
-
-
Witcher'ı oynamadığım için bişey diyemicem :) Oynamadım derken 4 kez şans verip bırakmak zorunda kaldım.
-
Müthiş bir deneyimden mahrum kalıyorsunuz hocam sadece biraz sabrederek oynayın :))
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar alexios'la bitirince newgame+'da kasandra ile oynayabiliyor muyuz? bir de bende base game var season pass alsam mevcut save dosyasında dlcler aktif olur mu?
-
Farklı karakterle oynayabilirsin. Diğer sorunuzdan emin değilim aktif olur diye düşünüyorum.
-
Wictcher'i 3 kere satın alıp her defasında yarıda bırakmıştım rekor bende diye düşünüyordum 4 kezle rekor sendeymiş hocam
-
Ama kendime sözüm var boş olduğum her ara şans verip bi şekilde kendimi atıcam o oyunun da içine 😃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
oguz sasi'nin en sevdiği oyun
-
arkadaşlar steamdaki % 90 indirimden sonra almayı düşünüyorum .güncel steam olarak ücretsiz türkçe yaması var mı teknopatda bir tane gördüm ama güven vermedi pek .dlcli sürüm de olmasına gerek yok sadece ana hikaye dlcsi de olsa olur.
-
hiçbişey kaldırmana gerek yokmuş dediğin gibi oyunu sadece pencere modunda açdım çalıştı sağol
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X