Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] (93. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.930
Cevap
27
Favori
101.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Animusprojesindeki türkçe yamayı steam de çalıştıramadım. Gerçektem silip 100 gb tekrardan mı indirmem gerekiyor yoksa bir yolu var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MustafaPoo99 M kullanıcısına yanıt

Dosya doğrulama yapabilirsiniz.

• R-10 kullanıcısına yanıt
    Hocam onu demek istemedim hani ubisoft connectten indirin diyor ya onu söylemek istemiştim.
    Steam den alıp tr yama çalıştırabilen oldu mu?

• Oyun süresi kaç saat

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @mdiler27 Ana oyun totalde 60-80 saat DLC'lerin toplamı da taş çatlasa 50 saat. Eğer gold sürümünüz varsa 120 saatte bitirirsiniz, standart sürümünüz varsa 70-80 saatte biter.

@MustafaPoo99 Oyuna yeni bir görev eklendiğinden eski olan yama çöp oldu hocam. Odyssey yamasını da güncellediler mi emin değilim. Discord sunucularına girip Animus Projesine sorarsanız daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Kürekli yama kullanıyorsanız onu bilemem tabi.

Bu arada yamanın da sorunsuz yüklenmesi lazım şahsen Steam den indirdim ve yamayla oynadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 5 Şubat 2022; 10:41:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Hocam steam den gold sürüm aldık yama kurunca crash veriyor oynayamıyorum.
    Edit: tekrar denedim kuruldu sağolun hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaPoo99 -- 6 Şubat 2022; 12:42:29 >
  • Arkadaşlar odyssey üzerinden satın aldığım zeus starter pack inventime düşmedi acaba başka yere mi gidiyor ?

• Oyun içinden mağazaya gidin en sağdaki sekmeyi açın orada görünür. Talep ettikleriniz alındı diye yazar. Ben çok sonra fark ettim alınmayı bekleyen bir sürü şey varmış bunları ilerledikçe açılacak sanmıştım.

• arkadaşlar oyuna biraz ara vermiştim de 16 lvl de kosmos larla tanıştım o görevi yaptım şimdi, bu tarikat annesinin nin peşinde olduğunu öğreniyor da niye annesinin peşindeydi orası ben mi kaçırdım anlatacak olan var mı ( ilerde öğreniyorsak spoiler olur anlatmanıza gerek yok :) )

birde cosmos ların yerleri ip uçları var mı yoksa haritada gezdikçe mi rastlamak gerekiyor

• evohan kullanıcısına yanıt

İp uçları var.

• evohan kullanıcısına yanıt
    Bir kült mensubu öldürdüğünüzde diğeri için ipucu alırsınız ipucunu inceleyip bulabilirsiniz diğer kült mensubunu veya ana hikayede ilerleyince karşınıza çıkar otomatik. İlerde hikayeyi daha detaylı anlatıyor oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DukeMew -- 7 Mart 2022; 19:14:46 >
  • Cevaplar için tşk ediyorum arkadaşlar senaryo şimdi dahada ilginç olmaya başladı 😊

• Hikayeyi ve tüm ana yan gorevleri bitirip oyunu platinlemem 150 saatimi aldı .Diğer görevlerle uğraşmanıza gerek yok . Zaten level atlıyorsunuz bir şekilde ana yan görevlerle. Gene aynı şekilde haritadaki her soru işaretine de gitmenize gerek yok. Originse göre çok daha keyif alarak bitirdim

• 220 saat sonunda bitirebildim

cidden bitmeyen oyun yapmışlar o derece haritada bir tane soru işareti bırakmadım tüm görevleri tamamladım güzel bir deneyim oldu odyysey ubisoft'un gerçekten üzerinde durduğu güzel tasarladığı atmosferi, harita tasarımı, modellemeler vs. güzel bir oyun olmuş özellikle son atlantis DLC'si başlı başına bir oyun kalitesindeydi çok beğendim.

tavsiye ederim bir ara çerez fiyatına satılıyordu.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Kassandra'nın hikayesi valhalla'da da devam ediyormuş sırf kassandra için valhalla'nın standart versiyonu uygun fiyata düşerse alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 5 Nisan 2022; 14:57:46 >
  • arkadaşlar merhaba bir kaç sorum olacak

1- tüm haritayı açan bir yama varmı ? git gel bıktırdı vallahi dün akşam bir ana görevde ata bindim otomatik gitti ben sigara içmeye çıktım :(

2- skillerin 3/3 ten sonra bir üst seviyesini nasıl açıyorduk ? dlc lere başlayıncamı ? mezarlık fln vardı unttum 3 sene oldu oynamayalı

3- yanımızdaki ufak kızı kurtarabilirmiyiz ? tercihlere göre ?

4- persious kurtulma ihtimali varmı ? tercihlere göre ?

5- barinaous mu ne vardı spartada asker onu kurtarma şansımız varmı ? tercihe göre ?

spoiler verdiysem affola :(

• forumda oyunun sayfa sayısı 93

yaklaşık 50 sayfa grafik ve türkçe yama muhabbeti dönmüş :(

oyun ile detaylı bilgi veren çok az

ben oynayan oyuncuların yaşadıklarınıda okumayı seviyorum.

tam 3 kez bitirdim en son geçen yıl bitirmiştim yeniden başladım hala şu atla veya gemiyle dk larca süren yolculuklar çok sıkıyor oyunu zor modda oynuyorum 17 oldum 3 level üstte olanlar hariç oyunda zorlanmıyorum

• Ninika kullanıcısına yanıt

Ikaros ile eşleştirdiğiniz noktalarda hızlı seyahat yapabilirsin, atla gitmenize gerek kalmıyor fazla.

Bazen gemiyle gitmek yerine önce hızlı seyahat edip limanda Adrestia’yı çağırıyordum.

• Hayatımda ilk kez ac serisinden bir oyun oynuyorum ve bayıldım bu oyuna. İlk kez açık dünya olan bir oyun oynuyorum o dağlar , tepeler , heykeller , tapınaklar , mekanlar çok ama çok hoşuma gitti. 29-30 saat oldu hikayede %24 teyim ama geze geze , yüze yüze oynuyorum.Çok ama çok sevdim.

• Odyssey'in 1.5.6 yamasıyla uyumlu türkçe yaması var mı. Animus ve makine çeviri yamalarını denedim ya oyun çöktü raporu verdi yada oyunun dili halen ingilizce olarak kaldı. Crossover dlcsininin tr yamayı çalıştırmaya etkisi var mı

• Flurdeh diye bir kanal çeşitli oyunları tilt shift (minyatür etkisi) adı verilen bir tür mod ile bu tarz hale getiriyor. Oyunlara adeta canlılık kattığı ortada.

Flurdehyoutube
    Using Tilt Shift to turn Assassin's Creed Odyssey's Ancient Greece into a miniature world. With its tiny inhabitants waddling around going on about their lives. Patreon: https://www.patreon.com/Flurdeh Subscribe for more! Twitter: https://twitter.com/Flurdeh -- About the game -- Assassin's Creed Odyssey is an action role-playing video game developed by Ubisoft Quebec and published by Ubisoft. It is the eleventh major installment in the Assassin's Creed series and the successor to 2017's Assassin's Creed Origins. The game's setting, while fictional, is based on real-world events and set in ancient greece between 431 to 422 BC. -- Credits -- Camera Tool by Frans Bouma https://twitter.com/FransBouma Music: "A Happy Family - Assassin's Creed Odyssey Soundtrack" - The Flight Reshade -- About the Channel -- Tiny Game Worlds is all about seeing the scenery and worlds of video games from a completely different perspective, using techniques like and similar to Tilt Shift in video games to make the world appear smaller.
    https://www.youtube.com/watch?v=iZFHnwQ5VsA
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.