Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] (92. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.928
Cevap
26
Favori
100.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni dlc'yi bitirdim. Yeni bir ada ekleniyor, korfu diye. Ama ana haritada değil. Elysium falan gibi başka bi harita.

Yalnız anlamadığım bişey var. Fragmanlarda Kassandra Valhallada ki karakter ile karşı karşıya geliyordu. Ben oyun boyunca denk gelmedim. Eksik mi oynadım acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nighty kullanıcısına yanıt

Hocam o Valhalla’ya gelen DLC’de var, orada karşı karşıya geliyorlar

• Benim PC'deki oyuna 25 GB güncelleme gelmiş. Mağazada bakındım yeni görevle alakalı DLC göremedim sanırım oyun içine eklediler.

• Arkadaşlar oyunu yeni indirdim. Türkçe yama yapmayı düşünüyorum. Oyunu sürümü 1.5.6 fakat internetteki yamaların çoğunluğu 1.5.4 ile çalışır diyor. Ne yapmamı önerirsiniz, 1.5.4 ile çalışan yama kursam sorun olur mu?

• crazyM4594 C kullanıcısına yanıt

1.5.4 yamasını yükleyince oyun açılmıyor. Animus u bekleyeceğiz

Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU]
    Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU]animus projesi - türkçe oyun çeviri
    Assassin's Creed: Odyssey
    https://animusprojesi.com/assassins-creed-odyssey/
  • Yamam güncellenmiş.

• Minik bir soru arkadaşlar.

Oyunda kültlerin tamamını bulup öldürünce sonu geliyor değil mi?

• Kültlerin tamamını öldürdükten sonrası yan görev midir arkadaşlar? Oyuna devam etmeli miyim.

• Arkadaşlar oyunda 90 saatim var. 2 haftadır oynamıyordum Atlantis dlcsine başlıcaktım ama şu an girdiğimde en ufak yükleme ekranında crash yiyorum. Pcde sorun yok sadece bu oyunda hata almaya başladım. Uplay üzerinden dosyaları doğrulama da yaptım sonuç yine aynı. Başka hata alan var mı çözümü nedir arkadaşlar?

• RespectPls R kullanıcısına yanıt

Yama varsa kaldır uyumlu değil artık güncelleme geldi geçenler. Driver eskiyse güncelle.

• Merhaba arkadaşlar, oyunu oynayıp geri vermelik hesap arıyorum. Platform farketmez. Karşılığında Journey to the Savage Planet ve Frostpunk GOG keylerini vereceğim. Düşünen olursa PM'den ulaşabilir.

Ya da NFS Hot Pursuit Remastered Origin ile takas da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 3 Ocak 2022; 15:59:39 >
  • Takip

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunu bitirmeyen bakmasın.

Hızlıca indirsin sayfayı aşağı.

Atlantis'in batışı bu oyunun sonu mu arkadaşlar? Layla telsizde "siz gelene kadar animusa geri döneceğim, veda etmem gereken bir sürü insan var" diyor. Devam edeyim mi sizce eski haritaları gezmeye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKINLASINN -- 16 Ocak 2022; 16:21:53 >
  • merhaba bende oyun yeni başlayacağım da satın almadım gerçi ama :) epicde baya bir sürümü var? benim için önemli olan hikaye ben hangisi almam gerekir? gold yada ultimate sürüm mü?

• murattekno kullanıcısına yanıt

Merhaba, bence Standart alın hikayeyi bitirince Season Pass'i Ubisoft Connect'ten alırsın. Orada kış indirimlerinde kupon gibi kod veriyor, paket alımlarında geçerli oluyor.

• TR yama var mı şu an

• Discord da Makine Çeviri grubunda var.

• Animus projesinin sitesinde var. Ana oyun için ücretsiz.

• Haritada 4-5 tane kültistin yeri gözüküyordu. Tek tek öldürüyordum.

Şimdi haritada hiç kültist gözükmüyor. Eski kayıtlara dönmekte işe yaramıyor.

Bilen var mı?

• pphammer kullanıcısına yanıt

İp uçlarını değerlendir.

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.