Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] (90. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.928
Cevap
26
Favori
100.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar üşenmeyin alın gemiyi ufak adalara gidip bir noktadan senkronize edin. Belki 1-2 saat kaybedersiniz ama sonra tüm oyun hızlı seyahatle istediğiniz adaya gidersiniz.

• Sentez* kullanıcısına yanıt

Katılıyorum. Oyunun zaten adaları keşfetme/haritayı açma kısmından sonra gemiye görevler hariç neredeyse uğranılmıyor desem yeridir. Ha ama bazı noktalarda oyun sizin bilerek bazı yerlere seyahat etmenizi istiyor ki ondan belirli hızlı seyahatleri de uzağa yapmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hudson51

Katılıyorum. Oyunun zaten adaları keşfetme/haritayı açma kısmından sonra gemiye görevler hariç neredeyse uğranılmıyor desem yeridir. Ha ama bazı noktalarda oyun sizin bilerek bazı yerlere seyahat etmenizi istiyor ki ondan belirli hızlı seyahatleri de uzağa yapmışlar.

Bu oyunda adalar zaten diğer bölgelerden daha güzel. Çok sağlam yerleri de var tüm haritayı keşfettim o yüzden adım atmadığım soru işareti kalmadı. AC 4 sevemedim mesela onda gemi işkence ve upgrade zorunluydu. Bunda oyun bitene kadar gemimde tek geliştirme yapmadım. Oyun bitince aşırı birikmiş malzeme olunca ve ach. fullemek için gemiyi legendary yaptım yoksa gerek bile yok sen level atlayınca gemin de atlıyor ve hikayede işini görüyor. Zorunlu upgrade olmaması çok iyi görev için. Rogue oyununu da sondan önceki zorunlu upgrade isteyen geçilmeyen bölüm yüzünden silmiştim mesela. Gemi olaylarını sevmem. Her adaya bir kez uğradım zaman ayırıp sonra gemiyle işim bile olmadı birkaç basit gemi görevi hariç.

• Sentez* kullanıcısına yanıt

Şu an Black Flag oynuyorum hocam ve açıkçası size kesinlikle katılıyorum. Hem Rogue hemde Black Flag gemi geliştirmelerini çok angarya yapmış hani zevk de vermiyor. Odyssey de ise gerek geliştirme gerekse de geliştirme için topladığımız malzemeler oyuna çok güzel yedirildiğinden hiç angarya olarak gelmiyor üstüne de müthiş zevkli bir şekilde sizi oyuna bağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 5 Eylül 2021; 18:21:0 >
  • Apple_M1 kullanıcısına yanıt

ben henüz 3 mezarı ziyaret ettim. 3. yü dün gece tamamladım sonra kaydettim çıktım .

sonrasında ne olacak bu akşam bakacağım

• Arkadaşlar selamlar, gold edition versiyonu ubisoft sitesinde 112 tl şu anda. Epicte galiba mayısta 68 tl olmuştu. Sormak istediğim şu yeni pc topladım bu oyunu da bayadır bekliyorm oynamayı. 112 tl'ye alsam mı yoksa bir süre epic indirimi vs beklesem mi? Epicin kuponlu indirim sezonu bi mayır gibi birdeyıl sonu olmak üzere yılda sadece iki defa mı oluyor?

• muhtemelen M kullanıcısına yanıt

Epic kuponları bir yaz indirimlerinde birde kış indirimlerinde oluyor hocam. Epic de zamanında her şeyiyle 40 TL'lere dahi düştüğü oluyordu. Hatta en son geçen Haziran da ki Ubiforward indirimlerinde Ubisoft kendi sitesinde 80 TL'lik sepete 60 TL indirim yapıyordu ve oyun baya orada da 50 TL altına düşüyordu. Eğer hemen oynamayacaksanız bence bu tarz indirimleri bekleyin. Hemen alacaksanız da 112 TL de gayet bu oyun için değer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hudson51

Epic kuponları bir yaz indirimlerinde birde kış indirimlerinde oluyor hocam. Epic de zamanında her şeyiyle 40 TL'lere dahi düştüğü oluyordu. Hatta en son geçen Haziran da ki Ubiforward indirimlerinde Ubisoft kendi sitesinde 80 TL'lik sepete 60 TL indirim yapıyordu ve oyun baya orada da 50 TL altına düşüyordu. Eğer hemen oynamayacaksanız bence bu tarz indirimleri bekleyin. Hemen alacaksanız da 112 TL de gayet bu oyun için değer.

Çok teşekkür ederim hocam. Alacagım sanırım 2 3 ay beklemek yerine.

• Beyler selamlar,

En son oynadığım Assassin's Creed, Black Flag'di. O zamandan beri elimi sürmedim.

Şimdi Yunan coğrafyası olduğu için Odyssey ilgimi çekiyor, Valhalla yerine buna başlamamı önerir misiniz?

Teşekkürler.

• funkmaster kullanıcısına yanıt
    Valhalladan çok daha iyidir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Oyun reboot edildi sırayla git
    Origins odysey valhalla
    Ancak araya sydincateide sıkıştırmanı tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

açıkçası hikaye umurumda değil, rpg keyfi anlamında sormuştum. önceki AC oyunlarını fazlasıyla oynadım syndicate'e asla başlamam, baydı :)

O zaman odysey diyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda sürekli wattman hatası alıyorum var mıdır bir çözümü?

• oyunun lvel 40 civari save dosyasi bulabilirmiyim.sistemi satmistim save dosyalarini unutmusum bastan oynamak istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun arada donup çöküyor akabinde AMD hata raporu araç penceresi geliyor, bunu araştırdığımda ekran kartı driver alakalı sorun olduğunu öğrendim.

Nisan veya Mayıs 2020 tarihli driver kurup çözenler olmuş fakat nereden indirdiklerini yazmamış böyle eski sürümler nerede bulunur?

• Valhalla'ya başlamıştım ama atmosferi baydı ve biraz da ekran kartından dolayı fps değerlerim iyi değildi.

Buna tekrardan başladım. Öncende korsan oynamıştım ama baştan savmaydı, doğru düzgün yan görevleri, özel silah ve zırh setleri görevlerini felan bile yapmamıştım.

Şimdi orjinal olarak oynuyorum, gerçekten çok güzel oyun. Bu sefer Kassandra ile oynuyorum.

• Reiskonen kullanıcısına yanıt

Sorunun yanıtını bilmiyorum ama AMD 6800 XT ile 60 saat kadar oynadım, hiçbir sorun yaşamadım. Hatta oyuna 3060 ile başlayıp sırasıyla 3060 Ti, 3070, 6700 XT ve nihayet 6800 XT ile devam etmiştim. Sistemde başka bir sorun olabilir, AMD kart bu sorunu tetikliyor olabilir.

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

Maşallah ne kart varmış sizde hocam bende RX 570 var bir şey olur diye ödüm kopuyor kart fiyatları malum  

Nisan 2020 tarihli bir sürücü buldum önce DDU ile mevcut sürücüyü kaldırıp onu kurdum ve 1 saat kadar oynadım donma veya atma olmadı, umarım daha olmaz.

• Reiskonen kullanıcısına yanıt

Maalesef öyle. Ekran kartları kolay kolay bozulan, ilk kullanımda sorun yoksa sonrasında da ortalama ya da oyun amacıyla kullanan bir kullanıcı tarafından bozulması pek de kolay olmayan bir donanım.

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.