Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] (89. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.928
Cevap
26
Favori
100.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Origins'in illa oynanması elzem değil hocam. Güzel bir bağlantı yapıyorlar ve hoşunuza gidiyor. Assassin Lore'una katkısı için demiştim ben.Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] Önce ek paket, ardından Origins'i oynarsanız ek paketin sonunu pek anlamayacaksınız.Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU]  Ben de henüz Valhalla'yı oynamadım.

• Sentez* kullanıcısına yanıt

Direk çıkış sıralaması ile oynayın hocam. Kronolojik sıra ile giderseniz ne oyunların gelişen mekaniklerinden keyif alırsınız ne de hikaye de ki detaylardan. Origins - Origins'in ek paketleri - Odyssey - Odyssey'in ek paketleri - Valhalla sıralaması ile oynarsanız bence her açıdan çok keyif alacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Odyssey'den başlamış olduk hocam ana hikaye %78 zaten şuan, önce odyssey hesabı buldum çünkü. Ama elimde origin ve valhalla hesabı da var şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 15 Temmuz 2021; 9:58:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 80 saat oynayıştan sonra 53 level olarak ana hikaye görevleri bitti. Daha tales of greece görevleri, 2 adet dlc, secret of greece gibi ek görevlere dokunamadım bile. Görev çeşitliliği çok iyi. Birçok yan görevi bile ana görev tadında. Bilmiyorum 3 sene sonra hala oyunu merak eden var mıdır ama benim gibi geç başlayacak arkadaşlar düşünmeden başlasın derim. Adı Assassins Creed olmasaydı eminim insanlar Witcher kadar konuşurdu bu oyunu.

Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 19 Temmuz 2021; 12:53:16 >

Başlayacağız hocam inşallah merakla bekliyorum bunu herkes övüyor konuya da çok giremiyorum spoiler yememek için şu an Syndicate oynuyorum sırada Origins var. En çok Black Flag'e gitmiş zamanım 125 saat yaklaşık. Buna da bir 200 gider herhalde :) AC'nin 1.oyunundan itibaren başladım tüm ek paket ve DLC'leri ile gidiyorum oyunu da yüzde yüz eşleşme ile bitiriyorum. Chronicles'ları oynamayacağım sadece. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DukeMew -- 19 Temmuz 2021; 14:10:59 >
  • Arkadaşlar odyssey ultimate pakete sahibim. Oyun hesabı olarak satın aldım ilk sahibi değilim. Oyunda 100 saat bitti ve yeni farkettim pakette xp boost olduğunu. Ama ne alabildim ne aktif edebildim. Yardımcı olabilecek var mı?

• Ana hikayeyi bitirdim.

anılar dlc'sine başladim.. Arkadaş 1 senedir oynuyorum sanki bunedir böyle ))

Daha 2. dlc'si var... ALLAH SABİR VERSİN oynayanlara

Valhalla oynayip bitiren varsa ? o seride bu kadar uzunmu ?

• Absnthe kullanıcısına yanıt

Valhalla da ben anahikaye ve çoğu yan görevi yaklaşık 100 saatte bitirebildim.Gayet uzun bir oyun oda.

• @Sentez* Hocam envanter menüsünde sağ üstte level barınızın hemen yanında yukarı ok ile gösterilen bir simge var. Ona bastığınızda zaten aktif olduğunu göreceksiniz ama şunu söyleyeyim ki XP Boost oyuna ilk açtığınız da kendiliğinden aktif olur ve siz 100 saati devirdim diyorsunuz. Büyük ihtimal eğer level barınızın yanında yukarı ok göremezseniz 100 saat içinde XP Boost'u bitirmişsiniz demektir. Zaten çok uzun değildi yanlış hatırlamıyorsam 24 veya 48 saatlik bir XP Boost veriyordu.

@Absnthe Hocam şöyle söyleyeyim Valhalla'nın sadece ana hikayesi Odyssey'in ana hikayesi ve Legacy of the First Blade DLC'si kadar uzun ki bu da 100-110 saat yapıyor. Şahsen bende 100 saatte bitirdim Valhalla'nın ana hikaye + yan görevlerini. Valhalla'nın ilk DLC'si olan Wrath of the Druids ise 7-8 saatlik bir oynanış sunuyor. Ama nitelik olarak Odyssey'in daha iyi olduğunu söyleyebilirim hem ana hikaye, hem dünya hem de ilk DLC açısından.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hudson51

@Sentez* Hocam envanter menüsünde sağ üstte level barınızın hemen yanında yukarı ok ile gösterilen bir simge var. Ona bastığınızda zaten aktif olduğunu göreceksiniz ama şunu söyleyeyim ki XP Boost oyuna ilk açtığınız da kendiliğinden aktif olur ve siz 100 saati devirdim diyorsunuz. Büyük ihtimal eğer level barınızın yanında yukarı ok göremezseniz 100 saat içinde XP Boost'u bitirmişsiniz demektir. Zaten çok uzun değildi yanlış hatırlamıyorsam 24 veya 48 saatlik bir XP Boost veriyordu.

@Absnthe Hocam şöyle söyleyeyim Valhalla'nın sadece ana hikayesi Odyssey'in ana hikayesi ve Legacy of the First Blade DLC'si kadar uzun ki bu da 100-110 saat yapıyor. Şahsen bende 100 saatte bitirdim Valhalla'nın ana hikaye + yan görevlerini. Valhalla'nın ilk DLC'si olan Wrath of the Druids ise 7-8 saatlik bir oynanış sunuyor. Ama nitelik olarak Odyssey'in daha iyi olduğunu söyleyebilirim hem ana hikaye, hem dünya hem de ilk DLC açısından.

2 saatlik xp boost veriyormuş haberim bile olmadı. Kalıcı sanıp gaza gelmiştim. 50 levelden sonra level atlamak çok yavaşlıyor. 100 saatte 58 levele anca gelebildim ilk dlc sonunda. Dlcleri de kalite olarak çok iyi. Şu oyunun adı farklı olsa çok daha kıymeti bilinebilirdi.

Bu arada oyunu erkek karakterle bitirip ilk dlcyi oynayan arkadaşlara bir sorum olacak spoiler içeriyor.

Normalde Kasandra ile oynayınca dlcde bi Darius'un oğlundan çocuğunuz oluyor. Erkek karakterde durum nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 26 Temmuz 2021; 15:24:51 >

Ubi hayatta kalıcı vermez hocam. Adamlar Origins de bir kere mikro ödemelerin kokusunu aldılar en son Valhalla da harita ki görevleri ortaya çıkarmak için bile paket satıyorlardı varın düşünün durumu. Odyssey ve Valhalla bence tek başlarına güzel oyunlar ama sabırlı ve AC seven oyuncular için yoksa diğer oyuncular için o kadar kritik yerlerde mikro ödemeye zorlamışlar ki oynadıkça hayret ettim ben. Bu anlamda bir parça live service olduğunu söylemekte hiç abes olmaz. Sorunuz için ise:

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Erkek karakter dediğiniz Alexios sanırım. Hiçbir değişiklik olmuyor hocam. Kassandra ile oynayınca eşiniz Nataka (Erkek) oluyor. Alexios da ise Neema (Kadın) oluyor ama çocuk yani Elpidios her zaman erkek oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hudson51

Ubi hayatta kalıcı vermez hocam. Adamlar Origins de bir kere mikro ödemelerin kokusunu aldılar en son Valhalla da harita ki görevleri ortaya çıkarmak için bile paket satıyorlardı varın düşünün durumu. Odyssey ve Valhalla bence tek başlarına güzel oyunlar ama sabırlı ve AC seven oyuncular için yoksa diğer oyuncular için o kadar kritik yerlerde mikro ödemeye zorlamışlar ki oynadıkça hayret ettim ben. Bu anlamda bir parça live service olduğunu söylemekte hiç abes olmaz. Sorunuz için ise:

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Erkek karakter dediğiniz Alexios sanırım. Hiçbir değişiklik olmuyor hocam. Kassandra ile oynayınca eşiniz Nataka (Erkek) oluyor. Alexios da ise Neema (Kadın) oluyor ama çocuk yani Elpidios her zaman erkek oluyor.
    Xp boost olsa bu kadar başında tutmayabilirdi aslında çok da elzem değil. Yan görevleri de genelde kaliteli olduğundan oradan hallediliyor. Ana hikayede levelin yetmemesi olayının xp boost satma amaçlı olduğunu daha iyi anlıyorum normalde yan görev yaptırmak için diye düşünüyordum. Markette satıldığını görünce anlam kazandı.

• oyun başındaki köpekbalığı görevine giderken oyundan atıyor,bunu yaşayan oldu mu?

• Şu oyunu oynarken ryzen 5950x Olmasina ragmen sivi sogutucu dahil 2k'da 80 Cpu isinmasi veriyor normalmi bu ?

• Oyunu almayı düşünüyorum .oyun zor mu arkadaşlar? normal veya easyde yan görev yapmadan sadece hikayeyi bitirebilir miyim bazı yorumlarda normal bile zor diyorlar.ayrıca yan görev yapmadan gelişemiyormuşsun vs vs.ben yan görev hiç yapmam oyunlarda sıkıyor beni bir süre sonra.indirim bitmeden yardımlarınızı bekliyorum.

bu arada yeni tip ac oyunlarından hiç birini oynamadım

diğer aclerin hepsini bitirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chris92 -- 29 Ağustos 2021; 18:55:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chris92

Oyunu almayı düşünüyorum .oyun zor mu arkadaşlar? normal veya easyde yan görev yapmadan sadece hikayeyi bitirebilir miyim bazı yorumlarda normal bile zor diyorlar.ayrıca yan görev yapmadan gelişemiyormuşsun vs vs.ben yan görev hiç yapmam oyunlarda sıkıyor beni bir süre sonra.indirim bitmeden yardımlarınızı bekliyorum.

bu arada yeni tip ac oyunlarından hiç birini oynamadım

diğer aclerin hepsini bitirdim.

Yan görev yapmadan güçlenemiyoruz maalesef bu oyunda ben çok sıkılmıştım gereksiz aynı yan görevleri yapmaktan zar zor bitirdim oyunu. Ana hikayesi güzel ona bir şey diyemem. Son oyundan kesinlikle daha güzel hatta ama yan görev yapmak sizi sıkıyorsa bulaşmayın. Bu arada oyun kolay.

• arkadaşlar merhaba

oyunu eskiden oynamıştım şimdi dlc li haliyle oynuyorum size birşey sormak istiyorum

makedonyada bir görev listesi var bu görevlere gitmek için çok uzak yerden at ile gitmeye kalktım bazı haritalar açık değil z tuşuna basıncada yol yok diyor oyun bana acaba ışınlanma noktalarını açabileceğim bir trainer yada hile varmı sadece ışınlanmak istiyorum ?

yani at üzerinde uzun mesafe gitmek bazen çok sıkıyor.

• Ninika kullanıcısına yanıt
    Gemiyle git

• Atlantis DLC si ile ilgili sorum var

En sonda asayi bir yere sokuyor ondan sonra Atlantis cokmeye basliyor. Bu Isuların sonunu getiren kiyameti mi tetikledi. Detayli aciklasa birisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple_M1 -- 4 Eylül 2021; 21:37:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ninika kullanıcısına yanıt

Oyunu oynarken bu benim de canımı sıkıyordu. Witcher 3'teki ya da RDR 2'deki gibi, hatta Kingdom Come: Deliverance'taki gibi seyahati ilginçleştirecek şeyler olmadığından yol sıkıyor. Her yerde liman yok, limanların hepsine ulaşım kolay değil, kimi zaman gemiyle gitmek kıyıya olan mesafe sebebiyle cazip gelmiyor falan ama yine de bu oyunun sistemi bu, gemi en hızlısı.

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.