Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.931
Cevap
27
Favori
101.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olympian mağazası dediğiniz yer oricalchium ile alışveriş yaptığımız yer mi hocam? peki oraya mağazada olan kozmetiklerin hepsi geliyor mu bu haftalık döngü ile. eğer öyleyse yine iyi. zaten suyunu çıkararak oynuyorum, grind edebilirim biraz daha.

@forzafather, o zaman yine iyiymiş hocam, şimdi 18k helix 500 lira. ve dediğim gibi, istediğim kozmetiği almaya yetmez bile :( kahrol ubi.
  • kolay gelsın hepınıze, sırf hikayeyı oynama opsiyonu var mı yoksa illa yan görevlerıde mi yapmalıyız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Oyunun özellikle 2 tane müziği dinlerken beni mest ediyor. Bu oyunun yeri bende apayrı. Mekan olarak aşırı derecede huzur veriyor. I like this bro

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, Şuana kadar en az 10-15 tane paralı asker öldürmüşümdür, lakin bir süre sonra öldürdüğüm askerler yenilmişten keşfedilmemişe dönüyor nedenini bilen var mı? Bu meseleye çok dikkat etmiyorum geldikçe öldürüyorum onları ancak sırf bu sebeple hiç bir kademeyi tam olarak bitiremedim, şuan 23 levelim ve kadame 6 seviyesindeyim.
  • r5 2600 ve rx 580 ile sabit 60fps alabilen var mı bu oyunda origins'te sabit 60 alamadım.
  • RAY VELCORO68 kullanıcısına yanıt
    Hikayedeki görevlerin level seviyeleri var, bu seviyelere ulaşmak için yan göreve zorluyor ama hepsini yapmak zorunda değilsin.

• joster35 kullanıcısına yanıt
    Paralı askerleri bayıltıp mürettebatına katıyor musun? Eğer katarsan keşfedilmemişe düşmez diye düşünüyorum nede olsa geminde seni bekliyor olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rustem1905 -- 16 Temmuz 2020; 12:50:3 >
  • rustem1905 kullanıcısına yanıt
    Yok mürettebata katmadım hiç, genelde yüksek bir yerden tekme ile aşağı atarak bitiriyorum işlerini, sonra yanlarına gidip yağmalıyorum. Ancak normal dövüş ile öldürdüklerimde bu şekilde oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry Toad

r5 2600 ve rx 580 ile sabit 60fps alabilen var mı bu oyunda origins'te sabit 60 alamadım.
    genel ayar preseti, high

volumetric clouds low
    environment details low
    clutter low
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

genel ayar preseti, high

volumetric clouds low
    environment details low
    clutter low

Alıntıları Göster
    Origins'te her şeyi low yapmama rağmen fps düşüyordu sabit 60 alabilirsem bunda her şey lowda indireyim ama sabit 60 veremiyorsa anlamı yok zevki kaçırıyor.
  • quote:

Origins'te her şeyi low yapmama rağmen fps düşüyordu sabit 60 alabilirsem bunda her şey lowda indireyim ama sabit 60 veremiyorsa anlamı yok zevki kaçırıyor.

Alıntıları Göster
    illaki 50 55lere düşecek sabit 60 almak diye bir şey yok bu oyunlarda üzgünüm

dediğim ayarları yapman yeterli öbür ayarları salsan da olur

ayrıca dual channel ram lazım (2x8)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 16 Temmuz 2020; 14:46:18 >

• joster35 kullanıcısına yanıt
    Kademedeki sizden yüksek olanları kesmeniz gerekiyor. Bir yerden sonra isimlerine dikkat etmemeye başlıyorsunuz, çok önemli değil. Level olarak da sizden yüksekleri kesmeye çalışın. Ben en son 85 level ile 99 olanı kesip en üst seviyeye çıkmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EceliYakın

olympian mağazası dediğiniz yer oricalchium ile alışveriş yaptığımız yer mi hocam? peki oraya mağazada olan kozmetiklerin hepsi geliyor mu bu haftalık döngü ile. eğer öyleyse yine iyi. zaten suyunu çıkararak oynuyorum, grind edebilirim biraz daha.

@forzafather, o zaman yine iyiymiş hocam, şimdi 18k helix 500 lira. ve dediğim gibi, istediğim kozmetiği almaya yetmez bile :( kahrol ubi.
    Aynen o mağaza. Tam olarak hepsi geliyor mu bilmiyorum ama 2 aydır takipteyim güzel içerikler geliyor bu hafta Abstergo mürettebatını aldım geçenlerde Celestial figurehead almıştım helix ile de yelkenini alıp set yapmıştım.
  • Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    celestial armor da geliyor olsa daha ne olsun. teşekkürler hocam, ben takip edeyim orayı.
  • Arkadaşlar az önce Uplay kendini güncelledi (July 17 diyor) ve güncelleme notlarında AC:Odyssey ile alakalı bir şeyler eklendi/çıkarıldı yazıyordu da. Neyse aldı beni bir telaş tam da korktuğumuz başımıza geldi dedim eğer Türkçe yama bozulduysa yandık, sonra baktım HDD devamlı çalışmaya geçti ne oluyor derken meğer AC:Odyssey update yapmaya başlamış 2.96 GB download ile sürüm v1.5.4 olmuş, peki sizlerde durum nedir?.

Sadece ana menü ile mağaza içeriklerine bakabildim her şey normalde olması gerektiği gibi gözüküyor sorun yok, oyun içindeyken baksanız v1.5.4 ile Türkçe yama ne durumda sizler de kontrol ederseniz iyi olur.

Bu arada mağaza içi ne güzel şeyler varmış öyle inceleye inceleye Türkçe açıklamaları okuyarak falan bitmedi gitti vay be. Özellikle kalıcı olarak extra %50 TP XP + Drahmi veren bir şey vardı indirimde 800'müdür 1000Helix'midir nedir 'satın al' tıklayınca başka bir yere yönlendirdi bunu kredi kartıyla para verip mi alıyoruz nedir bu anlamadım, AC:Origins'de de buralara pek dikkat etmezdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: EceliYakın

celestial armor da geliyor olsa daha ne olsun. teşekkürler hocam, ben takip edeyim orayı.
    2 parça celestial armor gördüm ama o zamanlar değerini bilmiyordum kaçırdık şimdi celestial göğüs plakası için pusudayım
  • quote:

r5 2600 ve rx 580 ile sabit 60fps alabilen var mı bu oyunda origins'te sabit 60 alamadım.
    Bende de aynı sistem var. Sabit 50fps alıyorum resimdeki ayarlarla. Monitörde 50hz modu olduğu için vsync de açınca kontrolcüyle oynadığım için bildiğin 60fps tadı veriyor. En yoğun şehirlerde bile ucu ucuna kurtarıyor 50fps. Hiç düştüğü olmadı 50 nin altına. Ben akıcı deneyim istediğim için 50 de kullanıyorum siz isterseniz 60fps kilitli kullanabilirsiniz ama dediğim gibi yoğun şehirlerde 50-55 fps lere düşecektir. Sadece TAA lowda olduğu için biraz bulanıklık yapıyor ama ben yumuşak görsel, motion blur vs. sevdiğim için rahatsız etmiyor beni. Eğer keskin görüntü seviyorsanız sizi rahatsız edebilir.

Bendeki ekran kartı 4gb fabrika ocli model. 1411mhz de çalışıyor. Bir de ramler 2x8 çift kanal 3000mhz. İşlemci performansı çok önemli bu oyunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: keremec

Bende de aynı sistem var. Sabit 50fps alıyorum resimdeki ayarlarla. Monitörde 50hz modu olduğu için vsync de açınca kontrolcüyle oynadığım için bildiğin 60fps tadı veriyor. En yoğun şehirlerde bile ucu ucuna kurtarıyor 50fps. Hiç düştüğü olmadı 50 nin altına. Ben akıcı deneyim istediğim için 50 de kullanıyorum siz isterseniz 60fps kilitli kullanabilirsiniz ama dediğim gibi yoğun şehirlerde 50-55 fps lere düşecektir. Sadece TAA lowda olduğu için biraz bulanıklık yapıyor ama ben yumuşak görsel, motion blur vs. sevdiğim için rahatsız etmiyor beni. Eğer keskin görüntü seviyorsanız sizi rahatsız edebilir.

Bendeki ekran kartı 4gb fabrika ocli model. 1411mhz de çalışıyor. Bir de ramler 2x8 çift kanal 3000mhz. İşlemci performansı çok önemli bu oyunda.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler bende 8 ram var 3200'lük acaba o çok fark yaratır mı. İndirip deneyeceğim batman serisini bitirince yazarım konuya merak eden olursa diye.

• quote:

Teşekkürler bende 8 ram var 3200'lük acaba o çok fark yaratır mı. İndirip deneyeceğim batman serisini bitirince yazarım konuya merak eden olursa diye.

Alıntıları Göster
    1x8 şeklinde tek kanal ise yoğun şehirlerde cpu dan dolayı biraz daha az fps alabilirsiniz. Ayrıca 8gb ram de sorun çıkartabilir. Çift kanal yapıp 16gb a yükseltmeye bakın. Yetmiyor artık 8gb ram.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremec

1x8 şeklinde tek kanal ise yoğun şehirlerde cpu dan dolayı biraz daha az fps alabilirsiniz. Ayrıca 8gb ram de sorun çıkartabilir. Çift kanal yapıp 16gb a yükseltmeye bakın. Yetmiyor artık 8gb ram.

Alıntıları Göster
    Yeni sistem bir tek ram eksik şuan alacağım bir ara zaten eski oyunları bitirmekle meşgulum şuan. Ertelesem biraz daha mantıklı galiba ac'yi.
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.